A ja właśnie sobie zaktualizowalam NODa :-) i idę na miasto , podziwiać Anconę.Ponoć ceny domów i wynajmu mieszkań są tu niebotyczne , zaś średnio i mniej zarabiający mieszkają we Włoszech i dojeżdżają do pracy.
A ja właśnie sobie zaktualizowalam NODa :-) i idę na miasto , podziwiać Anconę.Ponoć ceny domów i wynajmu mieszkań są tu niebotyczne , zaś średnio i mniej zarabiający mieszkają we Włoszech i dojeżdżają do pracy.
Witajcie moi Drodzy!
Ehhh!!! Zmęczona już jestem tą lataniną i napięciem, mimo że jest do stres pozytywny... ale cieszę się na unormowanie się mojej sytuacji.
Po pierwsze dziś miałam ostatni nocny dyżur, bo pacjentka poszła do szpitala i okazało się, że ma złamany kręg lędźwiowy. A była w szpitalu i robili jej dwa razy zdjęcie. Masakra! Dziadunio wczoraj załamany i rodzina prosiła, abym jeszcze jedną noc została z nim, aby się uspokoił.
A teraz czekam z niecierpliwością na moje Kochanie!!! Za niedługo powinien być! Ojej ale się cieszę i normalnie nie wierzę, że to wszystko się dzieje!!!! Aż mnie w żołądku ściska!!!
No i mam mieszkanie!!! Wczoraj byłam oglądać. Mieszkanie umeblowane, potrzebuję tylko łóżka. Babka jedynie zaśpiewała sobie dodatkowe 20 euro, za to że moje Kochanie będzie na weekendy przyjeżdżać. No ale trudno... to i tak dobra cena za umeblowane mieszkanko... ok 15 listopada się przeprowadzam! Cieszę się, bo jeśli Święta będę musiała zostać, to w spokoju je u siebie spędzę!
Asik co do tych mieszkań na wynajem to tak jak pisałaś: najemca, wyprowadzając się, musi mieszkanie pomalować na neutralny kolor czyli biało, aby możliwie jak największa ilość osób była zainteresowana danym mieszkaniem. Gusta są różne...
Mozah ale masz cudnie! Czekamy na jakieś fotki i opowieści!!!
Życzę miłego popołudnia!
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Wspaniale Tali. Kup wygodne, duże łóżko, bo wiesz, potrzebne:)))
Trzymam kciuki.
Mam wolne 2 h ale pada deszcz nie ma jak isc na spacer,A mialam isc kupic jaja wielkanocne, moja pdp złożyła zamowienie. 19 kwietnia wroce z jajkami bo Wielka Sobota. narazie
witam:)w pochmurny dzionek u mnie zimno jak diabli ,powoli walizke pakuje i dzis noca wyruszam.Urlop byl na pelnych obrotach nie naladowalam aku niestetety nie bylo mi to dane i jak zawsze wszystkie sprawy zostawilam rozpoczete i nie dokonczone ale mysle ze jakos mina te tygodnie bezstresowo i zdrowo,zycze pogodnego popoludnia,do uslyszenia buziaki:)
a może ktoś wie coś o PANU KOZIORORZCU:)