Na wyjeździe #3

07 listopada 2013 17:57 / 2 osobom podoba się ten post
misiekFfm

Dziewczyny!
Napiszcie coś więcej o tych pasemkach.
Może ja też bym sobie zrobił :-))).

A gdzie?
07 listopada 2013 17:59
Nie mam prostych włosów,ale z natury mam ciemne,więc tak,czy owak fryzjer chyba mnie nie ominie,chociaż na odrosty moze dam radę.
07 listopada 2013 18:40
Najbardziej zaciekawiła mnie ta srebrna folia. Czy ona potem zostaje na głowie?
Chociaż ołówek też jest intrygujący. Co do mnie, to na głowie proste, na torsie kręcone, reszta - wygolona.  

A i cieniowanie pewnie by mi się przydało ;-).      
Aha! 
Nie mam odrostów.
07 listopada 2013 18:54 / 3 osobom podoba się ten post
Musze się odskarżyc :) mam już internet z Aldi :)
dziala jak wariat - ładuje mi strony lepiej niz Telekom hahahaa :)
mam taryfę na XL ustawiony :) jestem szczesliwa i zadowolona :)
Dzięki za wsparcie techniczne i duchowe wszystkim ,którzy się udzielali w mojej sprawie :)
Bo bez netu lipa straszna :)
Teraz ide pod prysznica :)))) 
Do później :)

07 listopada 2013 19:01
kasia63

Mam w domu pana Koziorożca - uparte to to czasami ,ale generalnie jest ok:):):) Ale to Koziorożec,sylwestrowy,może dlatego mniej klasyczny niz podają horoskopy:):):)

Wtym problem że ja nie wiem ,a ktoś wie;)
07 listopada 2013 19:10
Dobry wieczur co tu u was słychac musze poczytac bo mi sie za duzo zaległosci zrobi no i mam nadzieje ze wszystko ok u wszystkich miłego wieczorku:))))))))))))))
07 listopada 2013 19:33
Kocane chyba nademna czuwaja anioly jakies dobre,bo bym stracilam samochod duzo wearty i bez kasy kuzwa i jak tu wierzyc instytucjom,a dwa dobrzy ludzie na tym swiecie sa i mi pomogli,Boze dzieki ci za taka postawe ludzka .MYsle ze JAREK mnie pilnuje teraz tylko do przodu buzka:)
07 listopada 2013 19:38
serce78

Kocane chyba nademna czuwaja anioly jakies dobre,bo bym stracilam samochod duzo wearty i bez kasy kuzwa i jak tu wierzyc instytucjom,a dwa dobrzy ludzie na tym swiecie sa i mi pomogli,Boze dzieki ci za taka postawe ludzka .MYsle ze JAREK mnie pilnuje teraz tylko do przodu buzka:)

Serce ja zawsze ci mówiłam że Jarek nad tobą czuwa,a co się stało z autem i dlaczego nie ma cię na fejsie,zakupy zrobione,czekam tu na ciebie,niecierpliwie.
07 listopada 2013 19:44
Po policji pogonic jeszcze musialam i znow stresy mysle teraz by wyciszyc sie przed podroza glowa mi peka od cisnienia ale uspokoje swe nerwy skolatane
07 listopada 2013 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Pod pachami??????????????????????????????????????????
Jesli tak,to moze szczypac :D:D:D:D:D:D:D

Bez urazy:)

Hogata, normalnie dziękuję, że jesteś. Masz cudne poczucie humoru, nie mogę przestać się śmiać.
07 listopada 2013 19:57
barbarella

Hogata, normalnie dziękuję, że jesteś. Masz cudne poczucie humoru, nie mogę przestać się śmiać.

A Ty teraz tak powaznie,czy jestes zla?
Zakonczylas zdanie kropka i nie wiem :(
07 listopada 2013 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A Ty teraz tak powaznie,czy jestes zla?
Zakonczylas zdanie kropka i nie wiem :(

Zła? Uwielbiam czytać Twoje posty, pasuje mi Twoje poczucie humoru. No lubię cię. Teraz rozumie? Bo jak nie......
07 listopada 2013 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Zła? Uwielbiam czytać Twoje posty, pasuje mi Twoje poczucie humoru. No lubię cię. Teraz rozumie? Bo jak nie......

Aha:D:D:D:D:D:D:D:DD:D
To ja juz wiem hahahahahah:D:D:D:D:D Ciesze sie,ze dobrze sie bawisz czytajac moje posty:)O to chodzi,zeby sie w naszej pracy calkiem nie dolowac:)
07 listopada 2013 20:25 / 3 osobom podoba się ten post
Melduję się z domu:)
Wczoraj wróciłam, dzisiaj biegałam cały dzień jak dziki dzik. Odbiór nowych dokumentów - prawo jazdy, dowód i paszport. Po paszport musiałam jechać 30 km do Gniezna, czekałam ponad 2 godziny i go nie dostałam. Awarię systemu mieli i nie mogli zdjąć mi odcisków palców.... straszne te przepisy! Już raz mi je w końcu zdejmowali - mają moje zdjęcie, dowód i mnie osobiście, ale kurde jakaś maszynka nawaliła i nie mogą mi wydać paszportu. A za tydzień potrzebuję już ten paszport. Mam dzwonić i się dowiadywać, czy system już działa. No mam nadzieję, że zadziała, bo jak nie, to odczują moje niezadowolenie o wiele bardziej niż dzisiaj.
Jutro gości z Niemiec podejmuję. A właściwie mój tata, ale mam mu pomóc ich zabawiać:)
W sobotę hucznie obchodzone taty 60-te urodziny.
Więc na razie nie ma mowy o odpoczynku.
Ubolewam, że nie mam czas Was czytać, bo tyle piszecie, że jak na bieżąco się nie jest, to później trudno zaległości nadrobić.
Odmeldowuję się na razie:)
Miłego wieczoru
07 listopada 2013 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Melduję się z domu:)
Wczoraj wróciłam, dzisiaj biegałam cały dzień jak dziki dzik. Odbiór nowych dokumentów - prawo jazdy, dowód i paszport. Po paszport musiałam jechać 30 km do Gniezna, czekałam ponad 2 godziny i go nie dostałam. Awarię systemu mieli i nie mogli zdjąć mi odcisków palców.... straszne te przepisy! Już raz mi je w końcu zdejmowali - mają moje zdjęcie, dowód i mnie osobiście, ale kurde jakaś maszynka nawaliła i nie mogą mi wydać paszportu. A za tydzień potrzebuję już ten paszport. Mam dzwonić i się dowiadywać, czy system już działa. No mam nadzieję, że zadziała, bo jak nie, to odczują moje niezadowolenie o wiele bardziej niż dzisiaj.
Jutro gości z Niemiec podejmuję. A właściwie mój tata, ale mam mu pomóc ich zabawiać:)
W sobotę hucznie obchodzone taty 60-te urodziny.
Więc na razie nie ma mowy o odpoczynku.
Ubolewam, że nie mam czas Was czytać, bo tyle piszecie, że jak na bieżąco się nie jest, to później trudno zaległości nadrobić.
Odmeldowuję się na razie:)
Miłego wieczoru

Nie ma sprawy,jestes zwolniona z czytania forum:D:D:D:D
Kurde mac,faktycznie jaja z tym paszportem:(
Baw sie na 60-ce taty:)
Hahahahahahaha,Ty na urlope i zabawiac niemieckich gosci taty musisz hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
Pozdrawiam i spocznij:)