Na wyjeździe #3

07 listopada 2013 16:46
Ok bede czekac,
07 listopada 2013 17:19
Pytam sie PDP czy bedzie jadla kolacje, stwierdzila,ze nie bo dopiero zjadla pizze. Swoja droga dobre takie urojenia jak ktos jest na diecie ; )
07 listopada 2013 17:21
Sówka

Pytam sie PDP czy bedzie jadla kolacje, stwierdzila,ze nie bo dopiero zjadla pizze. Swoja droga dobre takie urojenia jak ktos jest na diecie ; )

Co niektorzy podobno zyja powietrzem hahahahahahahaha:D:D:D:D:D
07 listopada 2013 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Co niektorzy podobno zyja powietrzem hahahahahahahaha:D:D:D:D:D

Ja tam wole miloscia
07 listopada 2013 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Ja tam wole miloscia

No wiesz Ty ok,ale babuszka?W sumie mowia ,ze na milosc nigdy nie jest za pozno,wiec kto Ja tam wie?Moze sie zakochala hahahahahahahahah:D:D:D:D:D
07 listopada 2013 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No to bylam na spotkaniu,kawke wypilysmy i sie nagadalysmy:)Ciut krotko,ale i tak bylo milo:)
Bardzo fajna dziewczyna z tej Kacha25-wesola,pozytywna i normalnie gada-normalny ludz:D:D:D:DTak jak ja:)

no i wkońcu doszło do spotkania:))) no i wkońcu ktos tu blizej mnie pracuje:)))) było miło,bardzo miło:))) ale szybko sie skończyło:)) bo my obie widze hogata76 jestesmy takie same gaduły szalone:)) dzieki za spotkanie))) a ten nick do Ciebie niepasuje troszke:PPPP
07 listopada 2013 17:32
kacha25

no i wkońcu doszło do spotkania:))) no i wkońcu ktos tu blizej mnie pracuje:)))) było miło,bardzo miło:))) ale szybko sie skończyło:)) bo my obie widze hogata76 jestesmy takie same gaduły szalone:)) dzieki za spotkanie))) a ten nick do Ciebie niepasuje troszke:PPPP

Nick nie pasuje?A czemuz to?:D:D:D:D:D:D:D
Od wiekow do mnie tak mowia blizcy znajomi ,naprawde:D:D:D:D:D Tyle ze bez 76 hahahahahahah:D:D:D:D

No troszke krotko,ale nic straconego,az tak daleko od siebie nie jestesmy i mozemy zrobic Powtorke z Rozrywki:D:D:D:D Za czym jestem:)
07 listopada 2013 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
No i dobrze:)Trzeba tak sobie dogadzac,kurcze,bo jak my sie juz zaposcimy-to bedzie KAPLICA,PADACZKA i sama nie wiem co jeszcze:D:D:D:D
Samopoczucie o niebo lepsze,prawda:)?
07 listopada 2013 17:35
A jak Andreo robisz samodzielnie pasemka,bo powiem ci,że przekracza to moje możliwości.  
07 listopada 2013 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
Bo widzisz Kochanie,ja naprawde potrafie byc Grzeczna Dziewczynka:)Powtarzam-Potrafie hahahahahahaha:D:D:D:D:D:DPotrafie tez duzo innych rzeczy hahahahahaha:D:D:D:D
07 listopada 2013 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
oskubałas sie:))hahaha
07 listopada 2013 17:47
Dokladnie jak sie ma loki,to jest duzo prosciej:)
07 listopada 2013 17:48 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny!
Napiszcie coś więcej o tych pasemkach.
Może ja też bym sobie zrobił )).
07 listopada 2013 17:49
Zajrzę po kolacji.
07 listopada 2013 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
misiekFfm

Dziewczyny!
Napiszcie coś więcej o tych pasemkach.
Może ja też bym sobie zrobił :-))).

Pod pachami??????????????????????????????????????????
Jesli tak,to moze szczypac :D:D:D:D:D:D:D

Bez urazy:)