Na wyjeździe #3

10 listopada 2013 11:59
A ja tak z innej beczki... czy ktos wie jak ustawic wiecej niz jedno miejsce zamieszkania na facebooku? Kurcze probuje i probuje i doopa!!!
10 listopada 2013 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

A ja na moim awatarze- na spacerze z podopieczną-hehehehehehe-czasami tak sie czuję !!!!!Zgadnijcie,która to JA ????

Nie mam pojecia ale bym stawiała na ta pochylona ,nie wiem trudno sie rozeznac malutki awatarek ale moze sie udało lub nie coz poczac!!!:))))))))))))
10 listopada 2013 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

A ja na moim awatarze- na spacerze z podopieczną-hehehehehehe-czasami tak sie czuję !!!!!Zgadnijcie,która to JA ????

Mhm.....obie w habitach ale jakby pokłócone...każda w inna stronę zmierza:)Ta co zdjęcie robiła to jak nic Ty:):):)
10 listopada 2013 12:08
OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla Tych co chca kupic mate masujaca...

W Netto od poniedzialku 11.11 do soboty 16.11 Mata Masujaca "MASSAGEMATTE mit Warmefunktion" za 39.98 e
Moze ktos skorzysta,bo ostatnio czesto o tym bylo pisane:)
10 listopada 2013 12:59
hogata76

OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dla Tych co chca kupic mate masujaca...

W Netto od poniedzialku 11.11 do soboty 16.11 Mata Masujaca "MASSAGEMATTE mit Warmefunktion" za 39.98 e
Moze ktos skorzysta,bo ostatnio czesto o tym bylo pisane:)

Oj chetnie bym skozystała ale ja dopiero w piatek wieczorkiem bede w DE a to superrrrrrrrr sprawaoch szkoda:))))))))))))
10 listopada 2013 13:37
kasia63

Mhm.....obie w habitach ale jakby pokłócone...każda w inna stronę zmierza:)Ta co zdjęcie robiła to jak nic Ty:):):)

Brawo Kasia-pokłócone bo moja PDP taka niestety jest,celnie odgadłaś moją osobę wygrywasz nagrode miesiąca-Moją PDP na 2 tyg.a ja jade do senatorium !!!!!  Brawo !!!
10 listopada 2013 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Jak juz bede szczęśliwa posiadaczką tej wartościowej rzeczy to uklonie się nisko w Twoja stronę.Ok?

Masz to u mnie zaklepane.
10 listopada 2013 14:05
Benita

Masz to u mnie zaklepane.

Dobrze sie sklada,ja nie z Wielkopolski ale tez grosza pilnuje.Swiateczny dodatek i teraz za dwa tygodnie bez wolnego bo tylko 4 godz. mam tygodniowo to kupie sobie z bajerami tak licze 20 godz.x 8 e = 160 e + 150 e swieta = 360 e. i kupie sobie.Tak kupie sobie Kindla.

10 listopada 2013 14:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Dobrze sie sklada,ja nie z Wielkopolski ale tez grosza pilnuje.Swiateczny dodatek i teraz za dwa tygodnie bez wolnego bo tylko 4 godz. mam tygodniowo to kupie sobie z bajerami tak licze 20 godz.x 8 e = 160 e + 150 e swieta = 360 e. i kupie sobie.Tak kupie sobie Kindla.

To będą najlepiej wydane pieniądze w życiu - no, oprócz lapka, rzecz jasna.
10 listopada 2013 14:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mam bardzo duzo wolego czasu,nie zebym miała wychodne ale tak mam swoja pdp ugodowa,ze zyjemy sobie razem ale kazda robi swoje.Ale jesteśmy obok siebie całymi dniami ja z laptopem na kolanach a ona cos tam kombinuje z gazeta.A jak dobry dzien to nawet sobie pogadamy.Grzebie w starych wpisach czytam,zapisuje sobie bo to wykorzystam kiedyś napewno tu na forum.Właśnie zrobilam sobie zestawienie sprzecznych wypowiedzi osob, ktore do wczoraj czynnie uczestniczyły w dyskusjach.Forum zyje własnym życiem nie te to inne opiekunki przyjada i beda pracowały.Nikt tu nie ma wyłącznosci ani patentu na racje.Wszyscy mamy racje jezeli potrafimy ja obronić.
10 listopada 2013 14:40 / 1 osobie podoba się ten post
Moje drogie pieczenie muffin bez normalnej blaszki, tylko w papierowych papilotkach to porazka. Trzeba bylo szybciutko z porotem wyjac je z pieca i przelozyc ciasto do podluznej foremki - ale udalo sie, do tego potem czekoladowa polewa i jest super.
cos chyba jest z cisnieniem bo glowa znowu mi peka , kolejny dzien po rzad... :(
10 listopada 2013 14:42
Wiesiula

Moje drogie pieczenie muffin bez normalnej blaszki, tylko w papierowych papilotkach to porazka. Trzeba bylo szybciutko z porotem wyjac je z pieca i przelozyc ciasto do podluznej foremki - ale udalo sie, do tego potem czekoladowa polewa i jest super.
cos chyba jest z cisnieniem bo glowa znowu mi peka , kolejny dzien po rzad... :(

Wiesiula ale mi smaka narobiłaś!!!!
:D
10 listopada 2013 14:50
Wiesiula

Ja jak piekłam pierwszy raz bez specjalnej blachy,
to ustawiłam papierki w okrągłej tortownicy, bo też mi sie zaczęły rozjezdżać.

Teraz kupiłam foremke na 12 szt, były w Kauflandzie po 3,99 E,
super sprawa, wychodzą jak malowane.
10 listopada 2013 14:52 / 3 osobom podoba się ten post
A tak w ogóle to witajcie!

Moje Kochanie pojechało już dalej do Heilbronn do swojej pracki... już mi smutno, ale świadomość, że w piątek znowu go zobaczę, ułatwia mi to rozstanie! Już nie mogę się doczekać!

Co do pracy to już od piątku robię sama tury i jestem zadowolona. Powoli się się wszystkiego uczę, choć chciałabym szybciej i martwię się, że tyle jeszcze nie wiem, nie potrafię i może czasami coś robię źle i tym się może za bardzo stresuję... W piątek Szefowa mnie trochę opierdzieliła, bo stwierdziła, że za dużo od siebie wymagam i wszystko przyjdzie samo, ale muszę dać sobie trochę czasu. A do tego mój pacjent, który był dość sceptyczny i ciągle marudził, chyba mnie polubił, bo wczoraj żartował nawet ze mną.... hihi! Z drugim pacjentem siedziałam i płakałam, bo 4 tygodnie temu zmarł jego syn i w tym samym dniu urodziła mu się wnuczka! Miał akurat gorszy dzień...

A co do mieszkania to mamy już klucze. Wczoraj byliśmy z właścicielką odebrać zamówioną kuchenkę! W tym tygodniu podpisujemy umowę! A w sobotę przeprowadzka! Ale się cieszę! Teraz tylko muszę skombinować łóżko!
Chyba muszę się uszczypnąć, bo czasami wydaje mi się, że śnię!

Miłego popołudnia Wam życzę!
10 listopada 2013 14:54
scarlet

Ja jak piekłam pierwszy raz bez specjalnej blachy,
to ustawiłam papierki w okrągłej tortownicy, bo też mi sie zaczęły rozjezdżać.

Teraz kupiłam foremke na 12 szt, były w Kauflandzie po 3,99 E,
super sprawa, wychodzą jak malowane.

W domu moja blaszka nosi juz od dawna slady mocnego uzytkowania :) 
Tu mam tylko edeke ,a tam blaszki byly drogie. W rewe natomiast  nie widzialam, grunt ze udalo sie :) 

Tali zapraszam :)