A ja na moim awatarze- na spacerze z podopieczną-hehehehehehe-czasami tak sie czuję !!!!!Zgadnijcie,która to JA ????
A ja na moim awatarze- na spacerze z podopieczną-hehehehehehe-czasami tak sie czuję !!!!!Zgadnijcie,która to JA ????
OGLOSZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla Tych co chca kupic mate masujaca...
W Netto od poniedzialku 11.11 do soboty 16.11 Mata Masujaca "MASSAGEMATTE mit Warmefunktion" za 39.98 e
Moze ktos skorzysta,bo ostatnio czesto o tym bylo pisane:)
Mhm.....obie w habitach ale jakby pokłócone...każda w inna stronę zmierza:)Ta co zdjęcie robiła to jak nic Ty:):):)
Jak juz bede szczęśliwa posiadaczką tej wartościowej rzeczy to uklonie się nisko w Twoja stronę.Ok?
Masz to u mnie zaklepane.
Dobrze sie sklada,ja nie z Wielkopolski ale tez grosza pilnuje.Swiateczny dodatek i teraz za dwa tygodnie bez wolnego bo tylko 4 godz. mam tygodniowo to kupie sobie z bajerami tak licze 20 godz.x 8 e = 160 e + 150 e swieta = 360 e. i kupie sobie.Tak kupie sobie Kindla.
Moje drogie pieczenie muffin bez normalnej blaszki, tylko w papierowych papilotkach to porazka. Trzeba bylo szybciutko z porotem wyjac je z pieca i przelozyc ciasto do podluznej foremki - ale udalo sie, do tego potem czekoladowa polewa i jest super.
cos chyba jest z cisnieniem bo glowa znowu mi peka , kolejny dzien po rzad... :(
Moje drogie pieczenie muffin bez normalnej blaszki, tylko w papierowych papilotkach to porazka. Trzeba bylo szybciutko z porotem wyjac je z pieca i przelozyc ciasto do podluznej foremki - ale udalo sie, do tego potem czekoladowa polewa i jest super.
cos chyba jest z cisnieniem bo glowa znowu mi peka , kolejny dzien po rzad... :(
Ja jak piekłam pierwszy raz bez specjalnej blachy,
to ustawiłam papierki w okrągłej tortownicy, bo też mi sie zaczęły rozjezdżać.
Teraz kupiłam foremke na 12 szt, były w Kauflandzie po 3,99 E,
super sprawa, wychodzą jak malowane.