Na wyjeździe #3

10 listopada 2013 10:21
ja gdześ tam jestem, na tym koncercie ,prawdopodobnie sasanka też tam jest:):):)Pozdrowienia dla sasanki:)
10 listopada 2013 10:23
Benita

Andrea, ja w innej sprawie::
Natychmiast przywróć piękne zdjęcie !!!!
To zdecydowana prośba, na granicy polecenia !!!

Słusznie ,słusznie:):)A nie nas tu drażnisz jakimiś urlopowymi kulfonami!!!!!:):):):):)
10 listopada 2013 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Pytanie tylko z ilu jajek?

Nie bojsia Janusz:) Andrejka nie taka groźna jak wygląda:):):)Jajecznica z kurzych będzie na bank:)
10 listopada 2013 10:26
jak powiedziała tak zrobiła ,nich odpoczywa dziewczyna:),
10 listopada 2013 10:31 / 1 osobie podoba się ten post
A ja na moim awatarze- na spacerze z podopieczną-hehehehehehe-czasami tak sie czuję !!!!!Zgadnijcie,która to JA ????
10 listopada 2013 10:32
Benita

Andrea, ja w innej sprawie::
Natychmiast przywróć piękne zdjęcie !!!!
To zdecydowana prośba, na granicy polecenia !!!

Benita od kilku dni wypatruje za Toba... mam Kindle Paperwhite i nie wiem jak mam powiekszyc format... nie gubiac wyrazow... literki sa zdecydowanie za male do czytania... nawet okulary na nosie nie pomagaja... pomoooocy!!!
10 listopada 2013 10:36
Kika, a masz Skaypa?
10 listopada 2013 10:37
kika1

Benita od kilku dni wypatruje za Toba... mam Kindle Paperwhite i nie wiem jak mam powiekszyc format... nie gubiac wyrazow... literki sa zdecydowanie za male do czytania... nawet okulary na nosie nie pomagaja... pomoooocy!!!

Kika napisz prosze ile to ustrojstwo kosztuje.Czy to na moja kieszeń?
10 listopada 2013 10:38
kika1

Na dole masz 5 przycisków. Wciśnij drugi od prawej. Pokaże się menu. Ja mam po niemiecku, więc wybieram Schrifgrosse - i wybieram wielkość czcionki. Teraz sprawdziłam - działa. Napisz co i jak.
10 listopada 2013 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
Też się przymierzam do czytnika-ten akurat 549zł

http://cokupic.pl/produkt/Amazon-Kindle-Paperwhite

10 listopada 2013 10:41
Benita

Kika, a masz Skaypa?

Skype mam... dzisiejszy dzien bede miala zajety... w przyszlym tygodniu do poludnia sie zglosze.... dziekuje....
10 listopada 2013 10:42
mleczko47

Kika napisz prosze ile to ustrojstwo kosztuje.Czy to na moja kieszeń?

Ja nie Kika, ale Ci napiszę. Kupić w Polsce czy w de. - koszt do 380 zł. Ostatnio widziałam, że w polskiej księgarni wysyłkowej, razem z etui kosztowało 320 zł. Wart każdego wydanego grosza. Polecam . Ja ze sobą wożę całą "bibliotekę". Teraz mam 150 książek, a waży parę gram. 
10 listopada 2013 10:43
No tak,chyba lepiej kupić u nas w kraju.Dzieki wyswietlilam,zobaczylam.
10 listopada 2013 10:45
kasia63

Też się przymierzam do czytnika-ten akurat 549zł

http://cokupic.pl/produkt/Amazon-Kindle-Paperwhite

Ten jest wyjątkowo drogi. Są różne wersje tego urządzenia. Ja kupiłam, co mi pasuje, czyli: bez reklam. Jedyny "wymysł"". Inne, jak np. podświetlenie i inne bajery mi nie są potrzebne. Podzukaj taniej, np na merlin.pl
10 listopada 2013 10:46
Benita

Na dole masz 5 przycisków. Wciśnij drugi od prawej. Pokaże się menu. Ja mam po niemiecku, więc wybieram Schrifgrosse - i wybieram wielkość czcionki. Teraz sprawdziłam - działa. Napisz co i jak.

Nie mam przyciskow jest jeden od spodu ktorym wlaczam lub wlaczam czytnik.... pozostale menu sa na dotyk... tez mam w niemieckim... i niestety nie moge na stale powiekszyc strony... gdy strona sie zmienia od nowa musze powiekszac a to bardzo irytuje....
nie mam opcji Schrifgrosse... u mnie jest Querformat.... i nie zdaje egzaminu....