Na wyjeździe #3

10 listopada 2013 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

oj się naczytałam o tym Kindle i zdecydowanie chcę wersje paperwhite ze światełkiem.Pogoda szarówka jak znalazł.Jak szaleć to szaleć.Fundnę sobie na mikołaja:-) To naprawdę świetna rzecz.Dużo książek można znaleźć na stronie http://wolnelektury.pl/ są gratis :-) jest też strona z gazetami, ale płatna no i oczywiście chomik gdzie jest dużo pdf.Książki kupowane w empiku w formie ebooka są sporo tańsze.Tu jest sporo o stronach z prasą w tym też gratisową http://swiatczytnikow.pl/polska-prasa-na-czytniki-lista-czasopism-w-epub-lub-mobi/ .Jest też po prostu google książki np.http://books.google.pl/books?id=PtMDAAAAMBAJ&dq=ebony&hl=pl&source=gbs_all_issues_r&cad=1&atm_aiy=1980#all_issues_anchor 
Postudiowałam ten temat i artykuły, które są wyżej przytaczane przez dziewczyny.Ostatnio widziałam Kindle w MediaM at.Na niemieckim pewnie też jest.Jest na amazon.de i ebay.Przysyłają do domu gdziekolwiek się jest.Ale to pewnie wiecie.Kurcze, ciężko na to pracujemy.A buty na zimę już kupiłam :-)No i  pozbędę się makulatury.Kocham książki, ale zabierają mi połowe miejsca w bagażu ;-(

Polneta,kocham Cię za te linki i za całokształt.
Ja zachorowałam nieuleczalnie.
Na Gwiazdkę pewnie bedzie premia od Opców, to bedzie Kindl!!!!!
10 listopada 2013 23:41 / 5 osobom podoba się ten post
i dorzuć Kindle paperwhite gratis ;-)!!
10 listopada 2013 23:43 / 3 osobom podoba się ten post
Polneta

oj się naczytałam o tym Kindle i zdecydowanie chcę wersje paperwhite ze światełkiem.Pogoda szarówka jak znalazł.Jak szaleć to szaleć.Fundnę sobie na mikołaja:-) To naprawdę świetna rzecz.Dużo książek można znaleźć na stronie http://wolnelektury.pl/ są gratis :-) jest też strona z gazetami, ale płatna no i oczywiście chomik gdzie jest dużo pdf.Książki kupowane w empiku w formie ebooka są sporo tańsze.Tu jest sporo o stronach z prasą w tym też gratisową http://swiatczytnikow.pl/polska-prasa-na-czytniki-lista-czasopism-w-epub-lub-mobi/ .Jest też po prostu google książki np.http://books.google.pl/books?id=PtMDAAAAMBAJ&dq=ebony&hl=pl&source=gbs_all_issues_r&cad=1&atm_aiy=1980#all_issues_anchor 
Postudiowałam ten temat i artykuły, które są wyżej przytaczane przez dziewczyny.Ostatnio widziałam Kindle w MediaM at.Na niemieckim pewnie też jest.Jest na amazon.de i ebay.Przysyłają do domu gdziekolwiek się jest.Ale to pewnie wiecie.Kurcze, ciężko na to pracujemy.A buty na zimę już kupiłam :-)No i  pozbędę się makulatury.Kocham książki, ale zabierają mi połowe miejsca w bagażu ;-(

no,coraz wiekszej ochoty na to ustrojstwo nabieram:) niby nie jest dla mnie problemem ksiazki ze soba zabrac , bo swoim samochodzikiem jade, ale teraz ostatnio, jak sie pakowalam, to ksiazki na biurku zostaly:( ale bardziej mnie interesuje dostep do gazetek, jak tam wyborcza wyglada? ja bardzo lubie dodatek poniedzialkowy "ale historia" i czwartkowy "duży format".No i faktycznie ,trza pomyślec o Mikołaju,jak ja nie zadbam o siebie , to ktoż to zrobi..
10 listopada 2013 23:55
daisy_44

no,coraz wiekszej ochoty na to ustrojstwo nabieram:) niby nie jest dla mnie problemem ksiazki ze soba zabrac , bo swoim samochodzikiem jade, ale teraz ostatnio, jak sie pakowalam, to ksiazki na biurku zostaly:( ale bardziej mnie interesuje dostep do gazetek, jak tam wyborcza wyglada? ja bardzo lubie dodatek poniedzialkowy "ale historia" i czwartkowy "duży format".No i faktycznie ,trza pomyślec o Mikołaju,jak ja nie zadbam o siebie , to ktoż to zrobi..

Kochanie z ust mi wyjełaś.
Ja się pomału robię egoistyczna, jak nie my zadbamy o siebie,to kto????

Też przepadam za tymi dodatkami z Wyborczej.
Dobrze ,ze tu zaabonowałam sobie Angorę, 29 E za pól roku.
10 listopada 2013 23:57 / 4 osobom podoba się ten post
Polneta

i dorzuć Kindle paperwhite gratis ;-)!!

A ja właśnie na etapie zrzucania paru kilosków do świąt.....

Niech sie jedno z drugim spełni!!!
11 listopada 2013 00:26 / 1 osobie podoba się ten post
a na dobranoc obrazek jaki mnie dziś obudził za oknem!!
11 listopada 2013 00:32 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

a na dobranoc obrazek jaki mnie dziś obudził za oknem!!

To Ty jesteś w Laponii?????
11 listopada 2013 00:37 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

To Ty jesteś w Laponii?????

no chyba tak...skoro piszę listy do Mikołaja a tak poważnie to Alpy i musicie mi uwierzyć że za tą mgłą są piękne góry. a śnieg tu jest 10 mc a potem lato i lato
11 listopada 2013 00:38 / 2 osobom podoba się ten post
Polneta

no chyba tak...skoro piszę listy do Mikołaja :-) a tak poważnie to Alpy i musicie mi uwierzyć że za tą mgłą są piękne góry.:-) a śnieg tu jest 10 mc a potem lato i lato :-)

Nam szaraczkom pozostaje Ci tylko wierzć.
11 listopada 2013 00:39 / 2 osobom podoba się ten post
andrea jeśli to Twoje zdjęcie w avatarku to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ---> szczęściara tiaaa łopata do śnieegu moje życie, ale ruch dobrze robi na biodra, bo czekolada i ja w jednym domu to porażka.Wciskam babci,że po czekoladzie ma zatwardzenie i jej też wyjadam.Jak wróce do domu pójdę na odwyk
11 listopada 2013 00:43 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

andrea jeśli to Twoje zdjęcie w avatarku to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :-) ---> szczęściara tiaaa łopata do śnieegu moje życie, ale ruch dobrze robi na biodra, bo czekolada i ja w jednym domu to porażka.Wciskam babci,że po czekoladzie ma zatwardzenie i jej też wyjadam.Jak wróce do domu pójdę na odwyk :-)

Ja miałam takie wzięcie na czekolady przez pierwsze 2 m-ce tutaj.
Teraz nie moge patrzeć.

Teraz moi przyjaciele to śledziki w sosiku jogurtowym z koperkiem i serek z pleśnią.

Najlepsze jest to, ze jak podpytuję putzfrau czego Opcie nie lubią,
ona mówi, a potem kupię coś dla siebie, choćby te śledzie, to Opci aż sie oczy swiecą jak widzi i mi wyjada ha...ha....

Niech mu idzie na zdrowie.
11 listopada 2013 00:44 / 1 osobie podoba się ten post
tak bardziej "misiowato",ale to przez tego kotka z brzusiem do smyrania na zdjęciu, a tu taka torpeda na zdjęciu!!a co do sań...jutro jadę na zakupy i do lekarza. juuuupi cywilizacja.I zadnych milek!! przysięgam, może najwyżej paczuszka haribo ;-p
11 listopada 2013 00:48 / 2 osobom podoba się ten post
serek ma miiiiliiion kalorii, ale bez chlebka to nie szkodzi.Nic a nic.A ja sobie nagotowałam bigosu, a że nie ma chętnych od 4 dni odgrzewam.Śnieg, bogosik i ozdoby świąteczne w sklepach jakoś tak na mnie rozczulająco działają
11 listopada 2013 00:49 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

tak bardziej "misiowato",ale to przez tego kotka z brzusiem do smyrania na zdjęciu, a tu taka torpeda na zdjęciu!!a co do sań...jutro jadę na zakupy i do lekarza. juuuupi cywilizacja.I zadnych milek!! przysięgam, może najwyżej paczuszka haribo ;-p

Albo chlebek marcepanowy.............
11 listopada 2013 00:49
Wiem!!!!!!!!!!!!