Na wyjeździe #3

26 września 2013 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Musiałsam kilka razy przeczytac twój apel:) wolno już myslę dobranoc
26 września 2013 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

To oceń sama - czy warto się męczyć , czy Cię ta stresująca sytuacja nie będzie za wiele kosztować , czy dasz radę puszczać jej uwagi koło uszu . Z dobrym językiem i doswiadczeniem nie będziesz długo czekać na nową ofertę .

to forum jest potrzebne,niepotrzebne nam scysje o glupoty, jak to czasami bywa tu,dziekuje za cenne rady, dam sobie czas i babci do niedzieli, jesli do niedzieli codziennie lza mi sie w oku bedzie krecila jak do tej pory to ją pozegnam po prostu, Ja w szoku jestem, czemu myslalam, ze jestem w stanie ogarnać kazdą babcie?, ze jakos tam bedzie, a jednak nie jestem. To moja pierwsza porazka tu w de i oby ostatnia.Jeszcze raz dzieki.
26 września 2013 21:42
Dzieki, dzięki, Uffffffffffffff...))))
26 września 2013 21:50 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Niech mi ktoś doda jakieś podoba mi się bo mam 666 i nie chciałabym z tym iść spac !!!!))))

I fraktale i takie zabobony?:):):)Czy to się aby nie kłóci jakoś ze sobą????Śpij dobrze to może Ci się przyśni 69/96:):):):):):)
26 września 2013 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
albo tylko 69:)
26 września 2013 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

I fraktale i takie zabobony?:):):)Czy to się aby nie kłóci jakoś ze sobą????Śpij dobrze to może Ci się przyśni 69/96:):):):):):)

Tu sie nic nie kłóci... Musiałabym przestać wierzyć w De, Al i Parkinsona żeby przestać wierzyć  w  666, a reszta..hihihi))))
Dobranoc...))))
26 września 2013 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Tu sie nic nie kłóci... Musiałabym przestać wierzyć w De, Al i Parkinsona żeby przestać wierzyć  w  666, a reszta..hihihi))))
Dobranoc...))))

...a ja slyszalam... ze powtarzajace sie cyferki... szczescie przynosza i koniecznie trzeba sznapsa przy tej okazji wypic...
26 września 2013 22:38
Pomoc forum1

To tylko Twoje wrażenie, zapewniam Cię, że gdyby tak było pierwszy bym o tym wiedział.

Do osób, które od kilku dni prowokują kłótnie mam taką propozycję:

Idźcie na zieloną trawkę i się pobijcie o to kto ma rację.

Kolejny dzień na forum że musze usunąć kilkadziesiąt postów. Czy zamiast dołować się wzajemnie, nie lepiej popisać o czymś przyjemnym?

Zasztanawiam się ,co takiego obraźliwego napisałam,że usunął Pan wszystkie moje wpisy dotyczące Mery..żywie nadzieję ,że zrobił to Pan z rozpędu a nie z osobistej niechęci.

To źle żywisz. Na przyszłość zastanów się dwa razy zanim wyślesz posta. Moderator

26 września 2013 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Niech mi ktoś doda jakieś podoba mi się bo mam 666 i nie chciałabym z tym iść spac !!!!))))

Ostatnio sie dowiedziałam że nie chodzi o 666 ale o 999 :)) Więc dla pewności jak sie zbliżysz do tej cyfry to tez sie przypomnij :)) I spij dobrze ...juz po strachu :))
26 września 2013 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Hehe :) A ja na terenie Niemiec poruszam się autem, którego numer rejestracyjny to literki i 666 :) i co mam powiedzieć? Szatan się mną interesuje ;) Zauważyłam to stosunkowo niedawno. Jakoś nie przyglądałam się wcześniej tablicom.
26 września 2013 23:43
smagana wichrem

Zasztanawiam się ,co takiego obraźliwego napisałam,że usunął Pan wszystkie moje wpisy dotyczące Mery..żywie nadzieję ,że zrobił to Pan z rozpędu a nie z osobistej niechęci.

To źle żywisz. Na przyszłość zastanów się dwa razy zanim wyślesz posta. Moderator

Panie Moderatorze przepraszam,pomyliłłam wątki;-) .. z racji wieku musi mi Pan wybaczyć:)))
26 września 2013 23:58 / 2 osobom podoba się ten post
No tak jedni sa po to zeby krytykowac, drudzy zeby sie wspierac, miec nadzieje ze tych drugich jest duzo wiekcej bo to forum zrobiło by sie trudne do zniesienia jak smierc!!!! Meryky zrobiłas wszystko co nalezało jestes wielka zostałas do konca przy podopieczny chociaz mogłas pojechac do domu masz dore serce, Trzymaj sie kochana jedz do domku na urlop i odpocznij z rodzinka,POzdrawiam i zycze spokojnej nocki:))))))))))))))) Dobranoc
27 września 2013 07:25
dzien doberek wipiatkowy poranek,kurcze ja juz gimnastyke odstawiłam ,kawe wypiłam ,a tu jeszcze wszyscy spia po wczorajszej burzy słow,Mamb no prosze twoj Zutek tez dał ci pospac hehe,wstawac szkoda dnia raz, dwa,raz,dwa ,leniuchowanie w domku bedzie hehe,miłego spokojnego ,przedewszystkim usmiechnietego dnia zycze,pogoda tez bedzie,wiec spacerki beda miłego dzionka:)))))))))))))))
27 września 2013 08:09
Oj przespałam moją godzinę wstawania.... chyba mnie złamał ten kurortowy klimat... Jak ja tego nie lubię... zadnego czasu dla siebie... i jeszcze do tego jestem nieprzytomna i tak będzie cały dzień. Nie mogę za długo spać...))))
27 września 2013 08:25
kika1

...a ja slyszalam... ze powtarzajace sie cyferki... szczescie przynosza i koniecznie trzeba sznapsa przy tej okazji wypic...

Możliwe.. możliwe, powtarzające cyferki coś tam powtarzają... tylko trzeba chcieć zeby się coś powtórzyło, a ja nie chce ...))))