Na wyjeździe #3

13 września 2013 13:28
No szkoda. Bo miejsce było bardzo dobre, ale z firmy obiecali, że znajdą mi równie dobre. Benita, chce wyjechać koło 16 października, ale zobaczymy jak to będzie :))
13 września 2013 13:33
Czyli i Ty myślisz na święta być w domu ??? I dobrze. Ja też.
13 września 2013 13:44 / 2 osobom podoba się ten post
Raz w życiu spędzałam święta w DE i powiedziałam nigdy więcej :))
13 września 2013 14:02
Sylwunia

Dziś dostałam telefon z firmy, że rodzina rozwiązuje kontrakt z firmą. Że moja Dama chce mieszkać sama i stwierdziła, że rodzina robi to wbrew jej woli. Więc nie wracam już w tamto miejsce, ale już dzwonili do mnie z nową ofertą...

Sylwuniaa może to tylko ominięcie regulacji prawnych dotyczących kontraktu niemieckiej rodziny z ich niemiecką firmą? Pisałam gdzieś tam, że oni też obchodzą prawo i np. przed upływem 2 lat od momentu podpisania ich kontraktu z niem.opieką muszą go wypowiedzieć, żeby nie stracić jakiś bonusów. Też tak może być. A na urlopie zadzwonią do Ciebie, że jednak Dama sobie sama nie radzi i chcą Twojego powrotu :)
13 września 2013 14:33
Hagia, oni dopiero podpisali umowę, ja byłam tam pierwszą opiekunką.
13 września 2013 14:42
Sylwunia

Hagia, oni dopiero podpisali umowę, ja byłam tam pierwszą opiekunką.

Skoro tak, to powodzenia z nową Stellą. Będzie dobrze :)
13 września 2013 16:08
...andrejko balas sie bury... grymasow... gadania... przeciez i dziecku sie zdazy cos z rak upuscic... to ludzkie... ma z tym siostra babuszki... problem... andrejko pisalas ze panujesz nad dziewczetami...
13 września 2013 16:14
kika1

...andrejko balas sie bury... grymasow... gadania... przeciez i dziecku sie zdazy cos z rak upuscic... to ludzkie... ma z tym siostra babuszki... problem... andrejko pisalas ze panujesz nad dziewczetami...

Ludzkie,ale nie dla nich!!!!!!Jak zmienniczka kiedyś dżem stłukła to gadania było prawie 3 mce!!!!!!!!Ja przebilam koło w rowerze-to samo!!!1Co Ty Kika-nie wiesz ,że IM sie takie rzeczy nie zdarzają!!!!!!!!!
Co do srebrnych lodówek,kuchenek itp -dałam sie ja głupia mężowi namówic na taką kuchenkę i marzę tylko o tym ,żeby sie jak najprędzej zepsuła!!!!!!!!Nie ma to jak białe ,emaliowane,moze nie najmodniejsze ale przynajmniej jak umyjesz i powycierasz to czysciutkie!!!!!Nigdy więcej Inoxów!!Fuj fuj!!!
13 września 2013 16:20
kasia63

Ludzkie,ale nie dla nich!!!!!!Jak zmienniczka kiedyś dżem stłukła to gadania było prawie 3 mce!!!!!!!!Ja przebilam koło w rowerze-to samo!!!1Co Ty Kika-nie wiesz ,że IM sie takie rzeczy nie zdarzają!!!!!!!!!
Co do srebrnych lodówek,kuchenek itp -dałam sie ja głupia mężowi namówic na taką kuchenkę i marzę tylko o tym ,żeby sie jak najprędzej zepsuła!!!!!!!!Nie ma to jak białe ,emaliowane,moze nie najmodniejsze ale przynajmniej jak umyjesz i powycierasz to czysciutkie!!!!!Nigdy więcej Inoxów!!Fuj fuj!!!

Ja mam taki okap i o Jessssuuuuuuuuuuu,jak wchodze do kuchni,to pierwsze co lapie za scierke i przecieram.Moi maz mowi-smiejac sie...
-Dobrze mama wyjezdza na 2 m-ce,bo zdarla by ten okap na wior ...
A ja naprawde jak widze jakiegos palucha,albo co,to az nerwiczki-kurwiczki dostaje:(
13 września 2013 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tak napisalam ?????????????????????????Lo matko,to ja juz naprawde do domu musze i do doktora-we lbie mi sie pierniczy  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;);););)
13 września 2013 19:16
Asik,a Ty teraz odpoczywasz?Bardzo fotogeniczna jestes wiesz????????????????:D:D:D:D:D:D
13 września 2013 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wieczorkiem ja już mam fray,mimo 13 w piątek nic złego się nie zdażyło,obiadek się udał,spacerek też i dostałam dobrą wiadomość od córek i coraz bliżej do domku,hi,hi.Miłego wieczorku.
13 września 2013 19:22 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie doszłam do wniosku ,że te moje dolegliwości to z nudów!!!!!Zadzwoniła moja przyjaciółka z Anglii i po prawie 2 godz.gadania nie wiedzieć kiedy -jak ręką odjął!!!!!!!Kto by przypuszczał,że nicnierobienie takie szkodliwe dla zdrowia!!!!!:):):)
13 września 2013 19:23
No i kolejny dzionek dobiegł końca. Mam nadzieję że jutro dopisze ładna pogoda , mam cały dzień wolny i mam zamiar sie poszwędać.
13 września 2013 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Asik,a Ty teraz odpoczywasz?Bardzo fotogeniczna jestes wiesz????????????????:D:D:D:D:D:D

Nie odpoczywam....czekam na emeryturę :))