Dziś dostałam telefon z firmy, że rodzina rozwiązuje kontrakt z firmą. Że moja Dama chce mieszkać sama i stwierdziła, że rodzina robi to wbrew jej woli. Więc nie wracam już w tamto miejsce, ale już dzwonili do mnie z nową ofertą...
Dziś dostałam telefon z firmy, że rodzina rozwiązuje kontrakt z firmą. Że moja Dama chce mieszkać sama i stwierdziła, że rodzina robi to wbrew jej woli. Więc nie wracam już w tamto miejsce, ale już dzwonili do mnie z nową ofertą...
Hagia, oni dopiero podpisali umowę, ja byłam tam pierwszą opiekunką.
...andrejko balas sie bury... grymasow... gadania... przeciez i dziecku sie zdazy cos z rak upuscic... to ludzkie... ma z tym siostra babuszki... problem... andrejko pisalas ze panujesz nad dziewczetami...
Ludzkie,ale nie dla nich!!!!!!Jak zmienniczka kiedyś dżem stłukła to gadania było prawie 3 mce!!!!!!!!Ja przebilam koło w rowerze-to samo!!!1Co Ty Kika-nie wiesz ,że IM sie takie rzeczy nie zdarzają!!!!!!!!!
Co do srebrnych lodówek,kuchenek itp -dałam sie ja głupia mężowi namówic na taką kuchenkę i marzę tylko o tym ,żeby sie jak najprędzej zepsuła!!!!!!!!Nie ma to jak białe ,emaliowane,moze nie najmodniejsze ale przynajmniej jak umyjesz i powycierasz to czysciutkie!!!!!Nigdy więcej Inoxów!!Fuj fuj!!!
Asik,a Ty teraz odpoczywasz?Bardzo fotogeniczna jestes wiesz????????????????:D:D:D:D:D:D