Na wyjeździe #3

13 września 2013 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
A tak wogóle to czekam az sie piątek skonczy...jeszcze pare godzin i odetchnę. Tak nawiasem mowiąc to 13go w piątek o 13tej broniłam pracy dyplomowej :)) I zdałam na 5 Ale to bylo wieki temu i może szczescie dotyczylo tamtego piątku (13.06,1980 )
13 września 2013 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
Bo 13 jest dniem szczęśliwym dla mnie szczególnie!!!!!!! Ja mam szczęście w tym dniu często. Dobry krok zrobiłam w swoim życiu właśnie 13, zaczęłam drugie życie.Do DE pierwszy raz jechałam do pracy jako opiekunka także 13.
A Asik aleś zzieleniała.:)Leżysz i marzysz???
13 września 2013 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Właśnie doszłam do wniosku ,że te moje dolegliwości to z nudów!!!!!Zadzwoniła moja przyjaciółka z Anglii i po prawie 2 godz.gadania nie wiedzieć kiedy -jak ręką odjął!!!!!!!Kto by przypuszczał,że nicnierobienie takie szkodliwe dla zdrowia!!!!!:):):)

A żebyś wiedziała jakie szkodliwe! Ja się nabawiłam kontuzji w łokciu, jak nic "łokieć tenisisty", w Polsce chodziłam na zabiegi, ale znów mi dokucza. Wyczytałam, a nawet fizjoterapeuta mówił, że to mogę mieć od długotrwałego operowania myszką i na bank tak jest, bo po jakiejś chwili przed kompem już to odczuwam więcej,a co ju tu mogę więcej robić? Chyba lewą się muszę nauczyć;)
13 września 2013 19:54
Asik

Nie odpoczywam....czekam na emeryturę :))

Noooooooooooo,w takiej pozycji to raczej na co innego czekasz,Asik!!!!!!!!!!!!!!
13 września 2013 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Bo 13 jest dniem szczęśliwym dla mnie szczególnie!!!!!!! Ja mam szczęście w tym dniu często. Dobry krok zrobiłam w swoim życiu właśnie 13, zaczęłam drugie życie.Do DE pierwszy raz jechałam do pracy jako opiekunka także 13.
A Asik aleś zzieleniała.:)Leżysz i marzysz???

No, no, no..Żabki sa generalnie zielone ...
13 września 2013 20:00
mamusia2

Witam wieczorkiem ja już mam fray,mimo 13 w piątek nic złego się nie zdażyło,obiadek się udał,spacerek też i dostałam dobrą wiadomość od córek i coraz bliżej do domku,hi,hi.Miłego wieczorku.

no ja niestety chodze jakas rozkojazona, nie moge sie skoncentrowac , ale to chyba nie piatku i 13 wina hehe a tak jak tez fajne poszło ale ja musze siedziec do 22 ale dzis fajny progran w tv:)))))))))))))narka :)))))))))))))
13 września 2013 20:01
mleczko47

Noooooooooooo,w takiej pozycji to raczej na co innego czekasz,Asik!!!!!!!!!!!!!!

No masz racje w takiej pozycji to długo nie poleże..a do emerytury mam jeszcze hohoho...i jeszcze dłużej :)).no czekam na te miotłe od Hogaty :))
13 września 2013 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

No masz racje w takiej pozycji to długo nie poleże..a do emerytury mam jeszcze hohoho...i jeszcze dłużej :)).no czekam na te miotłe od Hogaty :))

Dzieki,ze jestes na forum.
13 września 2013 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Tak, tylko że przedtem byłaś jeszcze taka... nie dojrzała. Na tą emeryturę to jeszcze sobie dużo czasu poczekasz!:)))
13 września 2013 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Jesli czekasz na jekies kokosy emerytalne w Pl,to przestan czekac:):):)No a miotle juz Ci obiecalam,nawet wspomne Scarlet,ze jak bedzie wracala,to niech direct ja do Ciebie podrzoci:)
13 września 2013 20:30
Dobry wieczór :) A moja jędza znów na mnie wyładowała swą frustrację i skończyłam kawkę becząc. Więc pech jest ;-) Ale nic to. Jeszcze tydzień i spadam stąd. Już się cieszę na wyjazd a że toreb prawie nie rozpakowałam to tylko mały porządek zrobię i pościel zmienniczce ( już jej współczuję) przebiorę :)
13 września 2013 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
witam was kochani dawno sie nie odzywalam bo mialam zla forme a jak narzekam to macie dosc wiec poryczalam w domowym zaciszuU mnie dzis pogoda pod psem pada i pada a dzis13 i piatek a ja uraz do daty wiec posiedzialam w domku hehe bo juz malo mi zostalo 17 wyjezdzam do pracy az strach bac sie bo dostalam dwojke na zachete ale mysle ze dam rade z nimi gorzej z mioejscem ale co mi tam zadupie wielkie ale zleci ten czasa tak mysle,Milego wieczorkuuuuu
13 września 2013 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
A propos kandydatów...to u mnie w okolicy tylko krowy..;-(  chyba jak wróce do domu, napiszę ksiażkę ROK W KLASZTORZE!! 13 piątek, leje, ponuro, chmury wiszą nad głową.Babcia miała tylko 'par minuten" pogadać z koleżanką....a jak zwykle pół godziny nadaje przez telefon.Pozdrawiam wszystkich wieczorową porą  ( niestety nie brunet :-P)
ps a propos trzynastego...telefon mi umarł na amen..z tutejszym numerem i musiałam kupić nowy.Całe 19 euro!! al jaki odlschool.Taki samsung jeszcze z klapką.Jak za dawnych czasów.Ważne, że działa!! I jak to zwykle o tej porze roku mnie wzięło na nowy szalik i czapkę..więc nie był to taki zły dzień tfu tfu!!
13 września 2013 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Jesli czekasz na jekies kokosy emerytalne w Pl,to przestan czekac:):):)No a miotle juz Ci obiecalam,nawet wspomne Scarlet,ze jak bedzie wracala,to niech direct ja do Ciebie podrzoci:)

Eeeee,Hogata - Asikowa raczej nie na kokosy czeka, a na Kermita/ tak młodzieńczo wygląda w tych zielonościach/:):):):):)Pewnikiem ruck zuck na Twojej miotle przyleci:)
13 września 2013 20:51 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Eeeee,Hogata - Asikowa raczej nie na kokosy czeka, a na Kermita/ tak młodzieńczo wygląda w tych zielonościach/:):):):):)Pewnikiem ruck zuck na Twojej miotle przyleci:)

Bossszzzze,to co bedzie z Miss Piggi???????????????????Przeciez Ona na to nie pozwoli,Ona jest silna wariatka:(Jeszcze  nam Asik sprzatnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D