Właśnie doszłam do wniosku ,że te moje dolegliwości to z nudów!!!!!Zadzwoniła moja przyjaciółka z Anglii i po prawie 2 godz.gadania nie wiedzieć kiedy -jak ręką odjął!!!!!!!Kto by przypuszczał,że nicnierobienie takie szkodliwe dla zdrowia!!!!!:):):)
Właśnie doszłam do wniosku ,że te moje dolegliwości to z nudów!!!!!Zadzwoniła moja przyjaciółka z Anglii i po prawie 2 godz.gadania nie wiedzieć kiedy -jak ręką odjął!!!!!!!Kto by przypuszczał,że nicnierobienie takie szkodliwe dla zdrowia!!!!!:):):)
Nie odpoczywam....czekam na emeryturę :))
Bo 13 jest dniem szczęśliwym dla mnie szczególnie!!!!!!! Ja mam szczęście w tym dniu często. Dobry krok zrobiłam w swoim życiu właśnie 13, zaczęłam drugie życie.Do DE pierwszy raz jechałam do pracy jako opiekunka także 13.
A Asik aleś zzieleniała.:)Leżysz i marzysz???

Witam wieczorkiem ja już mam fray,mimo 13 w piątek nic złego się nie zdażyło,obiadek się udał,spacerek też i dostałam dobrą wiadomość od córek i coraz bliżej do domku,hi,hi.Miłego wieczorku.
Noooooooooooo,w takiej pozycji to raczej na co innego czekasz,Asik!!!!!!!!!!!!!!
No masz racje w takiej pozycji to długo nie poleże..a do emerytury mam jeszcze hohoho...i jeszcze dłużej :)).no czekam na te miotłe od Hogaty :))
No masz racje w takiej pozycji to długo nie poleże..a do emerytury mam jeszcze hohoho...i jeszcze dłużej :)).no czekam na te miotłe od Hogaty :))
Jesli czekasz na jekies kokosy emerytalne w Pl,to przestan czekac:):):)No a miotle juz Ci obiecalam,nawet wspomne Scarlet,ze jak bedzie wracala,to niech direct ja do Ciebie podrzoci:)
Eeeee,Hogata - Asikowa raczej nie na kokosy czeka, a na Kermita/ tak młodzieńczo wygląda w tych zielonościach/:):):):):)Pewnikiem ruck zuck na Twojej miotle przyleci:)