Na wyjeździe #3

13 września 2013 20:52
a propos emerytury...jak ja opłacam tutaj składkę, myślicie,że to wpłynie na przyszł a"jałmużnę" w Polsce? za kilkanaście lat?
13 września 2013 20:57
ania0806

No i kolejny dzionek dobiegł końca. Mam nadzieję że jutro dopisze ładna pogoda , mam cały dzień wolny i mam zamiar sie poszwędać.

Z tym rolatorkiem? :))) Kota na półeczce brakuje. No chyba, że się schował w koszu..... przed deszczem.....
13 września 2013 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Eeeee,Hogata - Asikowa raczej nie na kokosy czeka, a na Kermita/ tak młodzieńczo wygląda w tych zielonościach/:):):):):)Pewnikiem ruck zuck na Twojej miotle przyleci:)

Kermit czy ja przyleci? Jasne że młodzienczo wygladam a w poniedzialek to metamorfoze przechodzę. Jak z poczwarki motylem sie stane...Szkoda że biustu nie mozna u fryzjerki sobie zrobic :(
13 września 2013 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Bossszzzze,to co bedzie z Miss Piggi???????????????????Przeciez Ona na to nie pozwoli,Ona jest silna wariatka:(Jeszcze  nam Asik sprzatnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ale gruba i niemrawa. Ja jestem jak struś pędziwiatr :)) A co do sprzatania to ja to zrobie przy pomocy twojej miotły :))
13 września 2013 21:09
Asik

No, no, no..Żabki sa generalnie zielone ...

Ale jak się człowiek przyzwyczai do czyjegoś fajnego awatarka, to jest zagubiony widząc taką (bez urazy Asik) zdechłą żabę. Poza taka raczej w oczekiwaniu na życie wieczne, nie ma emeryturę. A z tej no,no,no..żabki bije życie po oczach. Proszę zamień :)
Nie wiem jak się robi proszącą minkę, ale ją tu robię /
13 września 2013 21:13
serce78

witam was kochani dawno sie nie odzywalam bo mialam zla forme a jak narzekam to macie dosc wiec poryczalam w domowym zaciszuU mnie dzis pogoda pod psem pada i pada a dzis13 i piatek a ja uraz do daty wiec posiedzialam w domku hehe bo juz malo mi zostalo 17 wyjezdzam do pracy az strach bac sie bo dostalam dwojke na zachete ale mysle ze dam rade z nimi gorzej z mioejscem ale co mi tam zadupie wielkie ale zleci ten czasa tak mysle,Milego wieczorkuuuuu

Serce, przecież z naszym forum wszyscy !!! dają radę ;-)) Ty też dasz, jak co to pożalisz się, wygadasz i jakoś poleci. Trzymam za Ciebie oby to miejsce było fajne ;-))
13 września 2013 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Ale jak się człowiek przyzwyczai do czyjegoś fajnego awatarka, to jest zagubiony widząc taką (bez urazy Asik) zdechłą żabę. Poza taka raczej w oczekiwaniu na życie wieczne, nie ma emeryturę. A z tej no,no,no..żabki bije życie po oczach. Proszę zamień :)
Nie wiem jak się robi proszącą minkę, ale ją tu robię /

Wedle życzenia :)) W sumie tez mi sie podoba :)) 
"....palicem, tym palicem...'' To chyba u Mrożka bylo czy Gombrowicza bo nie pamiętam :))
13 września 2013 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha jasne musze dac rade niemam wyjscia zawsze z wami wesolo i zreszta jestescie na dobre i na z;le,podlacze sie tam to wam opowiem jak mi tam wiem ze to wies az 500 ludzi mieszka hahaaa przezylam papugi to i to mi nie straszne hahaaa
13 września 2013 21:25
Ktoś sobie żarty robi ciągle...Jak nie praca nie taka, to dzisiaj ostrzeżenie przed ??? osobą...:)
13 września 2013 21:28 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

Serce, przecież z naszym forum wszyscy !!! dają radę ;-)) Ty też dasz, jak co to pożalisz się, wygadasz i jakoś poleci. Trzymam za Ciebie oby to miejsce było fajne ;-))

Myszka wszystkie trzmamy z toba kciuki :)) Ale znalazłam cos dla ciebie :))
13 września 2013 21:32
Hahaha. Tylko czemu "laski" ???  Ale skoro tak chcesz, to niech tak zostanie. Będzie ciekawie.;-)))
Asik, mam też w  razie czego drugi avaterek ale narazie czeka sobie. Polubiłam siebie z parasolką. Jak sie znudzę... ale to prawda, że przyzwyczajamy się do avatarków. Wzrokowo.
13 września 2013 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Hahaha. Tylko czemu "laski" ???  Ale skoro tak chcesz, to niech tak zostanie. Będzie ciekawie.;-)))
Asik, mam też w  razie czego drugi avaterek ale narazie czeka sobie. Polubiłam siebie z parasolką. Jak sie znudzę... ale to prawda, że przyzwyczajamy się do avatarków. Wzrokowo.

Oj...jakas dociekliwa no. Przeciez nie bede ci tlumaczyla ...przeciez nie łuki :))
13 września 2013 21:38
Mycha

No ja np.bardzo.Poznaje avatarki,ale nicki-inne(ciekawe tez zapamietuje:)
13 września 2013 21:39
Mycha

Juz nie bede zmieniac :)) ...Póki nie znajde naprawde czegos odlotowego :)) Odlotowa Żaba ! Jak to brzmi! :))
13 września 2013 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Juz nie bede zmieniac :)) ...Póki nie znajde naprawde czegos odlotowego :)) Odlotowa Żaba ! Jak to brzmi! :))

Odlotowa Zaba,to Zaba na miotle hahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D