No i kolejny dzionek dobiegł końca. Mam nadzieję że jutro dopisze ładna pogoda , mam cały dzień wolny i mam zamiar sie poszwędać.
No i kolejny dzionek dobiegł końca. Mam nadzieję że jutro dopisze ładna pogoda , mam cały dzień wolny i mam zamiar sie poszwędać.
Eeeee,Hogata - Asikowa raczej nie na kokosy czeka, a na Kermita/ tak młodzieńczo wygląda w tych zielonościach/:):):):):)Pewnikiem ruck zuck na Twojej miotle przyleci:)
Bossszzzze,to co bedzie z Miss Piggi???????????????????Przeciez Ona na to nie pozwoli,Ona jest silna wariatka:(Jeszcze nam Asik sprzatnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D
No, no, no..Żabki sa generalnie zielone ...

witam was kochani dawno sie nie odzywalam bo mialam zla forme a jak narzekam to macie dosc wiec poryczalam w domowym zaciszuU mnie dzis pogoda pod psem pada i pada a dzis13 i piatek a ja uraz do daty wiec posiedzialam w domku hehe bo juz malo mi zostalo 17 wyjezdzam do pracy az strach bac sie bo dostalam dwojke na zachete ale mysle ze dam rade z nimi gorzej z mioejscem ale co mi tam zadupie wielkie ale zleci ten czasa tak mysle,Milego wieczorkuuuuu
Ale jak się człowiek przyzwyczai do czyjegoś fajnego awatarka, to jest zagubiony widząc taką (bez urazy Asik) zdechłą żabę. Poza taka raczej w oczekiwaniu na życie wieczne, nie ma emeryturę. A z tej no,no,no..żabki bije życie po oczach. Proszę zamień :)
Nie wiem jak się robi proszącą minkę, ale ją tu robię /
Serce, przecież z naszym forum wszyscy !!! dają radę ;-)) Ty też dasz, jak co to pożalisz się, wygadasz i jakoś poleci. Trzymam za Ciebie oby to miejsce było fajne ;-))

Hahaha. Tylko czemu "laski" ??? Ale skoro tak chcesz, to niech tak zostanie. Będzie ciekawie.;-)))
Asik, mam też w razie czego drugi avaterek ale narazie czeka sobie. Polubiłam siebie z parasolką. Jak sie znudzę... ale to prawda, że przyzwyczajamy się do avatarków. Wzrokowo.
Hahaha. Tylko czemu "laski" ??? Ale skoro tak chcesz, to niech tak zostanie. Będzie ciekawie.;-)))
Asik, mam też w razie czego drugi avaterek ale narazie czeka sobie. Polubiłam siebie z parasolką. Jak sie znudzę... ale to prawda, że przyzwyczajamy się do avatarków. Wzrokowo.
Juz nie bede zmieniac :)) ...Póki nie znajde naprawde czegos odlotowego :)) Odlotowa Żaba ! Jak to brzmi! :))