Na wyjeździe #3

13 września 2013 21:43 / 5 osobom podoba się ten post
Ale wiecie co? To zdjęcie mi sie bardzo podoba...i chyba naprawde to jestem dwa w jednym :)) Moze jednak zmienie avatarka :))
13 września 2013 21:44
Poczekaj, najpierw się upewnij. Masz czas !!!
13 września 2013 21:45 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich ! Byłam dziś na wycieczce całodniowej w Alpach .Zawsze chciałam zobaczyc lodowiec i dziś widziałam najdłuższy lodowiec Szwajcarii- Aletschgletscher a przy okazji kilka czterotysięczników . Widoki niezwykłe , zwłaszcza że wyjechaliśmy na 3 tys metrów . Tam już początek zimy- biało.To był prezent od rodziny podopiecznej na koniec pracy - spełnienie jednego z moich marzeń . Mam sporo niezłych zdjęć ale wstawię wraz z jakąś opowiastką po powrocie do PL , jak to jakoś ogarnę .
13 września 2013 22:21
Fajnie Ci mozah aM,pozytywnie zazdroszcze.Jak ja napisałam do synka babci, czy nie mógł by nas zabrać na wycieczkę na Grossglockner, bo to nie jest aż tak daleko ( jakieś 100km, a On ciągle się autem służbowym rozbija po AT), a ja marzę o zobaczeniu prawdziwego lodowca....to udał,że nie czytał tego emaila i skutecznie przemilcza temat.Ach gdybym miała swoje autko..wsadziłabym moją babcię i poszalałbyśmy po okolicy.A PKS i PKP beznadziejne połączenie
13 września 2013 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ale wiecie co? To zdjęcie mi sie bardzo podoba...i chyba naprawde to jestem dwa w jednym :)) Moze jednak zmienie avatarka :))

Asik ale czemu Ty nam tak tym paluchem grozisz???
Co my Ci zrobiły??
Strach się bać takiego palucha... 

Ten kociak to już zdecydowanie milszy...

;DDD
13 września 2013 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Asik ale czemu Ty nam tak tym paluchem grozisz???
Co my Ci zrobiły??
Strach się bać takiego palucha... 

Ten kociak to już zdecydowanie milszy...

;DDD

Asik poszukuje odlotowej żaby, dziś wcześniej miała taką zdechłą;) , no i była uprzejma przychylić się do prośby o zmianę na bardziej żywą.
13 września 2013 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Noz zajefajne Asik ty masz super poczucie chumoru ,ta fotka hehe fajna ,a co tam jak lubisz zmiany to zmieniaj!!!!:))))))))))))))))))
13 września 2013 22:59
Jesteś żonata? ;-DDDDD hi hi A ja nie jestem,byłam dawno temu.A teraz myślę sobie...w kwiecie wieku w najlepszych latach gdzie powinnam jak w tartaku normalnie codziennie....a tu co??? klasztor, rączki na kołdrze i kocie łapki wybijające mi się w łydkę w nocy na pocieszenie. I jeszcze mam taką pracę,że nawet perspektyw brak.Jeszcze parę miesięcy z babcią i normalnie zaloguje się na jakieś forum randkowe ;-P Nie wspomnę,że codzienie słucham "sto pytań do .."od babci "a dlaczego taka fajna dziewczyna i nie ma nikogo.A jak to nikt na CIebie nie czeka w PL?.Ja Ci kogoś znajdę"...a tu same krowy :-D echhhh  nie żebym była wybredna, ale naprawdę i to z taaaakimi dużymi dzwonkami .Idę na pocieszenie na dół zrobić sobie ciepłe kakao na sen.Zawsze trochę lepiej.
14 września 2013 00:03
Dobrej nocki zycze wszystkim:))))))))))))) ech spokojnej Dobranoc
14 września 2013 05:26
Cześć ;) zaczyna się kolejny weekend w "mojej dziupli pod lasem". Narazie ciemno więc jak będzie trudno powiedzieć= bo w słoneczny dzień to nawet Ziutek wydaje mi się ładniejszy haha  . Miłego, optymistycznego Dzionka dla Wszystkich
14 września 2013 06:30 / 3 osobom podoba się ten post
We Wrocławiu nędznie...nawet pies chce żebym się za niego wysikała - patrzy na mnie zdziwiony ,,, co ja od niego chcę w taką pogodę.? Witam...))))
14 września 2013 07:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek:))) dzis juz sobota nastepny wekend przed nami ,dni w ktorych ja nie wiem co ze soba zrobic,dziwne to takie!!! moja babcia mowi zeby w te dni robic tylko to co musowe i niezbedne,a reszte tnia odpoczywac siedzac ,a ja mecze sie siedzac no ale trzeba sobie radzic zeby te dni nie były nudne,hehe sa rozne sposoby spedzania wolnego czasu ta ze napewno nie bede siedzec bezczynnie,ech a wiecie w Pl lasy pelne grzybow a tu wczoraj weszlam z kolezanka i nic nawet sciułki nie ma jak u nas i tak co roku przez dwa lata zagladałam ,a teraz trzeci jakby cos tam miło  sie zmienic i nic,pzbierałabym sobie troche grzybkow,ale co tam jeszcze kroche i moze chociaz po prawdziwym pachnacy lesiesie pochodze:))) miłego dnia wszystkim spokojnego ,usmiechnietego:))))) no i wiecie co normalnie z Romana to naprawde dziwne ze taka cisza az nie mozliwe ,ale napewno u niej jest wszystko ok,pozdrawim miłego dzionka słonecznego zycze wszystkim i kto nie wstał spioszki wstawac nie leniuchowac na urlop przyjechaliscie czy jak?hehe no to juz naprawde miłego :)))))))))))))))))))))))))
14 września 2013 07:22
Mamuela52 - dzisiaj taka nędzna pogoda, że nawet grzyby nie wyjdą... Poczekają aż przestanie padać...., ale wszystkiego miłego życzę.....))))
14 września 2013 07:25
Witam,spokojnej soboty życzę.
14 września 2013 08:14 / 2 osobom podoba się ten post
"O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny..."

Na płaczącą sobotę będąc w domu miałam lekarstwo: posprzątałam tak od dna, z firankami i zmianą pościeli, a potem upiekłam ciasto z wyraźną nutą wanilii. Wykąpana i świeża z dobrą herbatą i ciekawą książką siadałam i nic do szczęścia mi nie brakowało. Jakie Wy macie sposoby na niepogodę ?