14 września 2013 07:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien doberek:))) dzis juz sobota nastepny wekend przed nami ,dni w ktorych ja nie wiem co ze soba zrobic,dziwne to takie!!! moja babcia mowi zeby w te dni robic tylko to co musowe i niezbedne,a reszte tnia odpoczywac siedzac ,a ja mecze sie siedzac no ale trzeba sobie radzic zeby te dni nie były nudne,hehe sa rozne sposoby spedzania wolnego czasu ta ze napewno nie bede siedzec bezczynnie,ech a wiecie w Pl lasy pelne grzybow a tu wczoraj weszlam z kolezanka i nic nawet sciułki nie ma jak u nas i tak co roku przez dwa lata zagladałam ,a teraz trzeci jakby cos tam miło sie zmienic i nic,pzbierałabym sobie troche grzybkow,ale co tam jeszcze kroche i moze chociaz po prawdziwym pachnacy lesiesie pochodze:))) miłego dnia wszystkim spokojnego ,usmiechnietego:))))) no i wiecie co normalnie z Romana to naprawde dziwne ze taka cisza az nie mozliwe ,ale napewno u niej jest wszystko ok,pozdrawim miłego dzionka słonecznego zycze wszystkim i kto nie wstał spioszki wstawac nie leniuchowac na urlop przyjechaliscie czy jak?hehe no to juz naprawde miłego :)))))))))))))))))))))))))