Na wyjeździe #3

27 października 2013 20:35
Haneczka47

No i trzeba powiadomic agencje,ale czy oni przekaza ze pdp bije ,nieeee powiedza ze ma demenz,i moze lekko agresywna,jedynie co teraz podoba mi sie w mojej agencji to dostaje numer przed podpisaniem umowy do zmienniczki i tam o wszystko pytam sie sama co mnie interesi
w poprzedniej pracy mialam strasznie zdarzenie posadzono mnie o kradziez saszetki z bizuteria,boze co ja nerw uzylam,masaaakra,znalazla sie a corka nie wiedziala ze mama sie zapomina,

A ja mialam taka sytuacje,ze dostalam numer do zmienniczki i co???????????????
Powiedziala tak..
-Ja nie jestem upowazniona do podawania informacji o pacjencie,jak pani przyjedzie ,to sama pani zobaczy.
:( Dziwna z Niej babka byla i bardzo nie mila:( 
Dobrze ,ze z PDP obecna nie mam wiekszych problemow:)
27 października 2013 20:41
Prawie szczerze mowily,ale prawie a tj roznica z.(
27 października 2013 20:41 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

A ja mialam taka sytuacje,ze dostalam numer do zmienniczki i co???????????????
Powiedziala tak..
-Ja nie jestem upowazniona do podawania informacji o pacjencie,jak pani przyjedzie ,to sama pani zobaczy.
:( Dziwna z Niej babka byla i bardzo nie mila:( 
Dobrze ,ze z PDP obecna nie mam wiekszych problemow:)

Idiotka !!!???
27 października 2013 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
Tak, Emilko, w tej ocenie zgadzam się z Tobą
27 października 2013 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie kochane dzielna mamusia mnie zastepuje tylko ja mialam rozne historie tam i tez wysluchiwalam glupich uwag ze ja emocjonalna jestem i ze mam zrozumiec chorych itp wytrzymalam tam 5 tyg i znow wracam po raz ostatni na 5 tygodni tylko powiod taki ze na swieta chce pobyc w domu z dziecmi i tam nie wracam,Sasiadka bardzo broni babcie i jej zachowanie agencja zwraca uwage ale echo bledne kolo jak przyjecha;lam to opiekunka uciekla stamtad noca 3 dni przed moim przyjazdem,Myslalam ze ja opiekunka do niczego i sobie nie umie poradzic ale widze ze to dziadkowie nie teges,mamusia trzymaj sie a dziewczyny dzieki wam za wsparcie
27 października 2013 20:51
emilia

Idiotka !!!???

No niewim czy idiotka,ale napewno dziwaczka:(
Ona byla tutaj pierwsza i pierwszy i ostatni raz tu byla.Syn PDP sam stwierdzil,ze jest chyba chora umyslowo:(Powiadomil nawet agencje:( Pdp opiekowala sie raczej dobrze,ale zachowywala sie bardzo dziwnie.Nie bede opisywac,nie jestem czlowiekiem,ktory opisuje bo ta to taka,czy taka.Tak sie nie robi.Pewne rzeczy nie przystoja.
Smutne ,no ale tak bylo.
27 października 2013 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Witajcie kochane dzielna mamusia mnie zastepuje tylko ja mialam rozne historie tam i tez wysluchiwalam glupich uwag ze ja emocjonalna jestem i ze mam zrozumiec chorych itp wytrzymalam tam 5 tyg i znow wracam po raz ostatni na 5 tygodni tylko powiod taki ze na swieta chce pobyc w domu z dziecmi i tam nie wracam,Sasiadka bardzo broni babcie i jej zachowanie agencja zwraca uwage ale echo bledne kolo jak przyjecha;lam to opiekunka uciekla stamtad noca 3 dni przed moim przyjazdem,Myslalam ze ja opiekunka do niczego i sobie nie umie poradzic ale widze ze to dziadkowie nie teges,mamusia trzymaj sie a dziewczyny dzieki wam za wsparcie

Niech mi teraz ktos powie ze Serce78 jest slaba babka:)
Szacun Serduszko,ale i tak nie rozumiem postepowania PDP i postawy opiekuna,ktory sie godzi bo chce Swieta spedzic z rodzina:(
O Boszzzzeeee,czemu my mamy tak ciezko:(
27 października 2013 20:55
A jeszcze od jutra w fajnej cenie bo za 10,75 jest proszek bądż żel do prania ARIEL na 70 prań w LIDLU. Trzeba mieć ich gazetkę promocyjną i wyciąć kupon. W innym razie jest o 2 euro droższy. Narazie papapap
27 października 2013 20:58
Witajcie!No nie! Mamusia2 takie rzeczy trzeba natychmiast zgłaszać! Tak nie może być!!!!
27 października 2013 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Hogatko dajecie wy mi sile do walki i moje slonko z nieba:)Czasami cena jest wysoka to co robimy,ale niewracam tam juz nap[ewno po nowym roku bo psychika siada i jeszcze wystroj klasztorny wrrryyy:(:(:(
27 października 2013 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Hogatko dajecie wy mi sile do walki i moje slonko z nieba:)Czasami cena jest wysoka to co robimy,ale niewracam tam juz nap[ewno po nowym roku bo psychika siada i jeszcze wystroj klasztorny wrrryyy:(:(:(

Jestem Dumna z Ciebie:)
27 października 2013 21:02
hogata76

Jestem Dumna z Ciebie:)

:)
27 października 2013 21:19
Ja znalazłam dzisiaj przy sprzątaniu dużo czgoś "co się świeci ",oddam tylko podopiecznej ,ona ma tylko opiekuna prawnego.
27 października 2013 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz jakie ładne :),dlatego boję się trochę tutaj spac sama.
27 października 2013 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea chciałaś i masz,marzenia czasami się spełniają,może i ja zacznę marzyć,hi,hi.