Andrea chciałaś i masz,marzenia czasami się spełniają,może i ja zacznę marzyć,hi,hi.
Andrea chciałaś i masz,marzenia czasami się spełniają,może i ja zacznę marzyć,hi,hi.
Nie czytasz co piszę,latałam dziś caly dzień po Alexanderplatz i co ? i g...o.Jak nie było milionera tak nie ma.Na koniec jeszcze zmokłam...
Dziewczyny dzięki za wsparcie,ja już mykam do łóżeczka,muszę wykorzystać czas jak babcia śpi,do jutra.
Pewnie wszyscy Ci powiedzą, że nie, ale ja bym tam łyknęła:) Od kieliszka nic Ci od razu nie będzie.
Chciałam się Was poradzić.Jestem przeciwniczką picia alkoholu w pracy,ale zważywszy na moją sytuację,że moja PDP jest w szpitalu,czy mogłabym sie napić łyczek winka? Babcia powiedziala mi kiedyś,ze jest niedobre i jak będe chciała to mogę sobie nalać :).Czy myslicie,że mogę?
Chciałam się Was poradzić.Jestem przeciwniczką picia alkoholu w pracy,ale zważywszy na moją sytuację,że moja PDP jest w szpitalu,czy mogłabym sie napić łyczek winka? Babcia powiedziala mi kiedyś,ze jest niedobre i jak będe chciała to mogę sobie nalać :).Czy myslicie,że mogę?
No dzięki,własnie nalałam sobie w szklaneczkę :)