Na wyjeździe #3

27 października 2013 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Andrea chciałaś i masz,marzenia czasami się spełniają,może i ja zacznę marzyć,hi,hi.

Mnie się marzy milioner,ale jakoś go nie widać hehe
27 października 2013 21:40
Dziewczyny dzięki za wsparcie,ja już mykam do łóżeczka,muszę wykorzystać czas jak babcia śpi,do jutra.
27 października 2013 21:41
Nie czytasz co piszę,latałam dziś caly dzień po Alexanderplatz i co ? i g...o.Jak nie było milionera tak nie ma.Na koniec jeszcze zmokłam...
27 października 2013 21:41
Wczoraj 10 e oddałam adwokatce,niedała mi tych 10%:)
27 października 2013 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie czytasz co piszę,latałam dziś caly dzień po Alexanderplatz i co ? i g...o.Jak nie było milionera tak nie ma.Na koniec jeszcze zmokłam...

Nie lataj,pospaceruj z parasoleczką:)
27 października 2013 21:48
mamusia2

Dziewczyny dzięki za wsparcie,ja już mykam do łóżeczka,muszę wykorzystać czas jak babcia śpi,do jutra.

Wypocznij ,a jutro powiedz podopiecznej że jak jeszcze raz tak zrobi to wezwiesz policje ,masz takie prawo.
27 października 2013 21:48
Chciałam się Was poradzić.Jestem przeciwniczką picia alkoholu w pracy,ale zważywszy na moją sytuację,że moja PDP jest w szpitalu,czy mogłabym sie napić łyczek winka? Babcia powiedziala mi kiedyś,ze jest niedobre i jak będe chciała to mogę sobie nalać :).Czy myslicie,że mogę?
27 października 2013 21:51
Pewnie wszyscy Ci powiedzą, że nie, ale ja bym tam łyknęła:) Od kieliszka nic Ci od razu nie będzie.
27 października 2013 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Pewnie wszyscy Ci powiedzą, że nie, ale ja bym tam łyknęła:) Od kieliszka nic Ci od razu nie będzie.

No dzięki,własnie nalałam sobie w szklaneczkę :)
27 października 2013 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chciałam się Was poradzić.Jestem przeciwniczką picia alkoholu w pracy,ale zważywszy na moją sytuację,że moja PDP jest w szpitalu,czy mogłabym sie napić łyczek winka? Babcia powiedziala mi kiedyś,ze jest niedobre i jak będe chciała to mogę sobie nalać :).Czy myslicie,że mogę?

Decyduj sama;)
28 października 2013 08:21 / 4 osobom podoba się ten post
Oj, pamiętam i żeberka i kieliszeczek. ... Lepiej grzeszyć i potem żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło.
28 października 2013 08:35 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A ja jakiś czas temu dostałam tu od wnuczki babci butelkę czerwonego wina, przywiozła,  otworzyła wypiłyśmy po lampce i resztę zostawiła dla mnie. Powiedziała , że wie że tu jest cięzko i jak bedę miala ochotę czasem na lampke wina , jak babcia już bedzie w łóżku to ona rozumie i nie ma nic przeciwko....to już mi nie wiele zostało , ale do końca listopada może wystarczy:))
28 października 2013 09:04 / 1 osobie podoba się ten post
Witam opiekunkowo:)
Loooooooooooooooo Matko Kochana,wyszlam na taraz i wrocilam zaraz,bo malo lba mi nie oberwalo:O:O:O
Zimno nie jest,ale wiatrzycho i jakis co chwila deszcz zacinajacy.
Mialam na dzisiaj plan wyposcic sie dalej,ale chyba nic z tego nie bedzie.Nie lubie lazic w taka pogode.
Ale co tam,posiedze z Wami:)
28 października 2013 09:35
Dzien doberek no Hogata u nie tyz a takieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee plany miałam wrrrrrrrrrrrrrrrr wszystko spaliło na panewce !!!! Ale choc wszystkich nie zrealizuj to i tak w taka pogode bede musiała niestety jechac do ksiegowego niestety do mnie nie przyjedzie uuffffffffffffff a tu juz trzeba sie spieszyc miłego dnia wszystkim spokojnego pelnego usmiechow:)))))))))))))))))
28 października 2013 09:46 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No dzięki,własnie nalałam sobie w szklaneczkę :)

wstalas??/:..............nie-rozumiem:)