Na wyjeździe #3

29 października 2013 21:58
Ja się dzis trochę zamuliłam. Papierosek jeszzce nie przyszedl. Może jutro bedzie albo po jutrze.
Teraz gram w jakąś gre o budowaniu , epoki, takie tam pierdoly. Babcia już w lozku od godziny.
A zaraz i ja padnę .
Dziś zjadlam dwa donery - na obiad i na kolacje :D
29 października 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Każdy się dzisiaj czymś podnieca ,a to żelasko,a do kompletu majteczki na kant ,i sąsiad też jakiś bardzo uczynny,ach ,włącze sobie romantyczny film o miłości:)
30 października 2013 07:34 / 1 osobie podoba się ten post
Dzieńdoberek :) Jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik i środa z Gizelą zacznie się kręcić. Na przerwie planuję wyskok po włóczkę i druty. Wydziergam kochanemu szalik i nie uznam czasu przed tv za zmarnowany ;-) Miłego dnia Opiekunkowo :)
30 października 2013 08:36
Dzien doberek dzis słonko ładnie zglada do okienka az podrywa do pracy hehe:) No w koncu dług spacerek dos leniuchowania trzeba brzuszek pogonic nie sie tłuszczyk spala hehe;) A wam kochani zycze miłego spokojnego dnia bezstresowego, rowniez z promykami słoncano i usmiechac sie kawke juz chyba wszyscy wypili wiec do pracy rodacy do pracy:))))))))))))))))))))
30 października 2013 08:41
Kurcze nie wiem co mam zrobic synowa mojej babci(czyli moja schefin)ma dzis urodziny i nie wiem co mam zrobic czy kupic kwiatkaa i zlozyc zyczenia czy udac ze nic nie wiem,jestem tu od 10 dni poraz pierwszy.....??????na tej steli
30 października 2013 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

a dla mnie to przyjemnosc :) 
mieciutkie, cieplutkie i pachnace - jak dla fetyszystki 
lubie swoje "upierdliwosci" i wszystkie drobnostki ..... jestem czasem fajna upierdliwa babka w "kwiecie wieku" jak to sie mowi, ciekawe jaka bede za 20 lat :) 

O Matko kochana Wiesiulka  W podeszły wieku ? toz ty młoda jak jagoda ech no jak malinka tylko listow brak ale to nie przeszkadza:))))))))))))))
30 października 2013 08:45 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek dzis słonko ładnie zglada do okienka az podrywa do pracy hehe:) No w koncu dług spacerek dos leniuchowania trzeba brzuszek pogonic nie sie tłuszczyk spala hehe;) A wam kochani zycze miłego spokojnego dnia bezstresowego, rowniez z promykami słoncano i usmiechac sie kawke juz chyba wszyscy wypili wiec do pracy rodacy do pracy:))))))))))))))))))))

Kochana mamuelo są lepsze  i przyjemniejsze sposoby na spalanie tłuszczyku:):):):):)miłego dzionka:):):):):):):)
30 października 2013 08:48
Haneczka47

Kurcze nie wiem co mam zrobic synowa mojej babci(czyli moja schefin)ma dzis urodziny i nie wiem co mam zrobic czy kupic kwiatkaa i zlozyc zyczenia czy udac ze nic nie wiem,jestem tu od 10 dni poraz pierwszy.....??????na tej steli

Mozesz złożyć jej tylko życzenia..... liczy sie gest...
30 października 2013 08:53 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Kochana mamuelo są lepsze  i przyjemniejsze sposoby na spalanie tłuszczyku:):):):):)miłego dzionka:):):):):):):)

Ech wiem wiem Joasiu ale jak sie nie ma w poblizu to sie kozysta  z natury:)))))))))))))))))))))))))) i spacerkow:)))))))))))
30 października 2013 09:37
Haneczka47

tak zyczenia wystarcza:)
30 października 2013 10:21
Oj, Andrea, aleś Ty dociekliwa. Dziewczyna się zresetuje i wróci.
Brakuje Bei, Romany, Justy - niby niewiele, ale jaka pustka.
30 października 2013 10:36
Czy ktos zna godziny otwarcia Lidla? Nie widze na stronie niczego na ten temat
30 października 2013 10:46
dzien dobry Opiekunkowo w sloneczny dzien, kiedy swiat jest piekniejszy :)

Moja Omi wczoraj poznym wieczorem "zalapala" dola, tak strasznie plakala z tesknoty za mezem ...
po swoich zajeciach szybciutko poszla spac, zmeczona ekstremalnie, a po jakis dwoch trzech godzinach przebudzila sie i byl dramat :( , w nocy tez ( nie wiem jak to zrobila) ale sama wstala przeszla naokolo lozka, aby dojsc do strony meza, i po ciemku szukala czegos w jego toaletce. Polozylam ja z powrotem, wyciszylam, poglaskalam i posiedzialam z nia chwilke. Kurcze tak ciezko bylo mi ogladac jej rozpacz.
To chyba byla odpowiedz na pytanie syna, ktory wpadl na moment i pytal czy Mama placze nadal czesto, a ja odparlam ze przy mnie nie plakala. Jest to dla mnie sygnal, ze biedna musiala wczesniej czesto tak plakac. ale co dziwne dla mnie w calym domu nigdzie nie ma zadnego zdjecia meza, stoja zdjecia dzieci i mnostow zdjec wnukow ale meza nie ma. za to w szafach, toaletce wszystko zostawione (wlacznie z lekami). Musze porozmawiac z synami Omi o tym, bo o ile dobrze zrozumialam to malzonek Omi zmarl jakies dwa lata temu. a i zadnych lekow antydepresyjnych nigdy nie miala.

Mlodziutka tak strasznie juz nie jestem ale bardzo lubie swoja 3 z przodu :)

milego dnia
30 października 2013 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Czy ktos zna godziny otwarcia Lidla? Nie widze na stronie niczego na ten temat

Od 8-20 w każdym razie u mnie...
30 października 2013 11:08
o kurde, mam golf założony tyl na przód :D haahaha
Jakaś niespodzianka będzie :D
Moze przyjdzie ten papieros bo już mnie skręca jak pomyśle o paleniu hahahaa :D