30 października 2013 19:58 / 8 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich !
Nie odzywałam się czas jakiś bo trochę się pozmieniało . Miałam jechać dopiero po połowie listopada a tu zmiana - jadę już w poniedziałek . Wygląda to dość obiecująco. Umowa o pracę , ze wszystkimi możliwymi ubezpieczeniami (chorobowe , wypadkowe),składki emerytalne, zameldowanie w Szwajcarii (tymczasowe ) , zezwolenie na pracę - czyli wszystko wg przepisów .Mam jedną chodzącą panią ,bez demencji , południe Szwajcarii , miejscowość urlopowa.Zarobki więcej niż dobre - stawki szwajcarskie .Jadę na 3 miesiące z możliwością przedłużenia , jeśli bedę chciała . Jeszcze sporo fajnych szczegółów (telefon , internet stacjonarny , zwrot kosztów podróży), bez pracy nocą .Umowa bardzo szczegółowa .Zgodziłam się na warunki - żadna firma u nas nie daje nawet podobnych.Tylko nie zapytałam , co będzie po tych 3-4 miesiącach .Muszę mieć zmienniczkę - chcę trochę czasu spędzac w domu .No i wiadomo , czego bym oczekiwała - fajnej , normalnej kobietki.A o mojej poprzedniej to i tak baardzo oględnie pisałam . Na razie się pakuję i zastanawiam się , jak podziękować osobie , która mi to wszystko dograła.No i cieszę się , że tam znowu wracam.