Czy w De można kupić maść witaminową ?
Czy w De można kupić maść witaminową ?
Moze nie w temacie ale czytaliscie co sie stalo w Jankowie Przygodzkim (wielkopolska) ? Mam nadzieje ze nikt z nas tu na wyjezdzie nie ma tam bliskich lub tam nie mieszka.Straszna tragedia
Orim,
właśnie pisałam w poskarzyjkach, to 3 km od mojego domu.
Własnie ogladam TVPINFO , dwuletnia dziewczynka poparzona w śpiaczce farmakologicznej.
Boze , niech przezyje.
czesc jestem od roku opiekunka w Niemczech 8 lat pracowalam w Austrii jak na razie to udaje mi sie trafiac na fajne miejsca z rodzinami bywa roznie obecnie jestem w Ubersee wprost cudowna miejscowosc i najwazniejsze super rodzina.Mam tylko troszke problem z podopieczna ma depresje i poczatki demencji nie raz trudno sie z nia dogadac tlumaczy sie jak dziecku niby rozumie ale za pol godzinki wszystko zapomina i brak mi tu znajomych internet nie zastapi kontaktu z drugim czlowiekiem-chyba dopada mnie jesienna nostalgia pozdrawiam wszystkich na portalu
Orim,
właśnie pisałam w poskarzyjkach, to 3 km od mojego domu.
Własnie ogladam TVPINFO , dwuletnia dziewczynka poparzona w śpiaczce farmakologicznej.
Boze , niech przezyje.
Najgorsze w tym to to ze jak wszystko ugasza i skoncza sie deklaracje prominentow to ty ludzi pozostawia samy sobie.Szlag mnie trafia na cos takiego.Bedzie jak z powodzianami
Najgorsze w tym to to ze jak wszystko ugasza i skoncza sie deklaracje prominentow to ty ludzi pozostawia samy sobie.Szlag mnie trafia na cos takiego.Bedzie jak z powodzianami
Wyczytalam propozycje jednego z internautow,ze powinni dostac takie odszkodowania ja rodzinych tych,ktorzy zgineli w Smolensku.