Na wyjeździe #3

14 listopada 2013 22:24
ORIM

To tego internaute ponioslo ze ho ho.Dostana 5000 zl i powiedza ze przeciez mogli sie ubezpieczyc.Ci co sa ubezpieczeni to okaze sie ze nie od wybuchu gazociagu.I beda musieli sie ciagac po sadach z jakas firma ktora akurat odpowiada za ten odcinek tego gazociagu.Firma ma na etacie prawnikow a ci ludzie bez dachu nad glowa i bez srodkow do zycia beda musiel slono placic za kazda rozprawe panu adwokatowi.Wiec wiekszosc zrezygnuje zakasa rekawy i zacisnie zeby i ze lzami w oczach bedzie odbudowywac swoje domostwa

Obyś nie miał racji.
14 listopada 2013 22:24
scarlet

Dokładnie, ja o tym samym pomyśłałam jak ogladam te wszyskie gadajace głowy.
Za tydzień wszyscy zapomną.

Rozmawiałam dzis z przyjaciólką /tą , której te fajki zarekwirowali/ Ona jest z tej wsi.
Jak sie spaliła 10 lat temu, to jedynie na sasiadów mogła liczyć, okoliczne wsie sie zbierały aby jej pomóc,
to wsparcie było bezcenne, spaliło jej się wszystko.
Od miasta było symboliczne wsparcie.

Dokladnie to samo napisalem w dalszej czesci
14 listopada 2013 22:25
mleczko47

Obyś nie miał racji.

Obym !!! Ale to jest tylko Twoje i moje pobozne zyczenie.
14 listopada 2013 22:49 / 3 osobom podoba się ten post
Scarlet dzięki za Twojego cudnego Aniołka!
I Asik, i Serce78 i Hogacie, i Andrei i BArbarelli i wszystkim wszystkim za trzymanie za mnie kciuków!

Jejku jestem taka podekscytowana i szczęśliwa, że już chyba aż za nudna! Hi hi hi!
Ale mam nadzieję, że moja radocha się Wam choć trochę udzieliła, bo może troszkę po części też macie w niej udział! Na forum opisuje swoje perypetie i często dzięki Waszym radom, opiniom potrafię spojrzeć na wiele spraw inaczej i bywa, że decyzja jest łatwiejsza do podjęcia!

Także moi Drodzy! Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!

Andrea jak masz na zbyciu parę centów to ja też chętnie podam Ci numer mojego konta... bo wiesz teraz to mam sporo wydatków! Hi hi! ;D

14 listopada 2013 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
14 listopada 2013 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

http://www.tvp.pl/tvp2/v4tvp2/v4listing-polecane/kocham-kino-pora-umierac/12908774 BARDZO FAJNY FILM POLECAM WŁASNIE OGLADAM

Masz plusa za Caps Looka:D:D:D:D:D:D:D:D:D

To byl zart,przepraszam zainteresowanych:)
15 listopada 2013 08:46
hogata76

Polecam wieczorem posmarowac dlonie Oliwa z oliwek,zalozyc bawalniane rekawiczki i poczekac do wchloniecia:)Pomaga ,sprawdzony sposob na moich dloniach:)
Ja jeszcze w domku obrywalam liscie ekaliptusa rozdzielalam je wzdluz i miaczem przykladalam spekane dlonie:)Ulga niesamowita:)

Polecam.Oliwe napewno masz,bo z liscmi ,to roznie bywa:(

Sorki Hogatko nie doczytalam bo pewnie polazłam gdzieś :D
Oliwe zoliwek mam, maście i kremy, no i rękawiczki.
Bardzo dziekuję . 
15 listopada 2013 08:51
Co Ty mówisz :o 
No koments 
15 listopada 2013 09:29 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Sorki Hogatko nie doczytalam bo pewnie polazłam gdzieś :D
Oliwe zoliwek mam, maście i kremy, no i rękawiczki.
Bardzo dziekuję . 

Nic sie nie stalo,jak sama widzialas kilka dziewczyn Ci radzilo Oliwe,naprawde sposob idealny,a przed wyjsciem na mroz i po jakims tam sprzataniu koniecznie krem.Oliwa ma wlasciwosci lagodzace.Ja oliwa wyleczylam dziecku ciemieniuszke na glowce,strupy na glowie mojej PDP,swoje rece:)Sposob sprawdzony i nie trzeba wydawac na jakies bardzo drogie kremy:),bo oliwe i tak uzywasz w kuchni:)No to do dziela i lecz sie:)
15 listopada 2013 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
Dziendobry moi kochani:)
Nawet sie wyspalam,slonce chce przebic sie przez chmury:)
Ja dzisiaj ogarnieta,nakrecona,troche nerwowa(ale mi przejdzie za pare dni,normalka,jak u kazdej babki).Pojde dzisiaj pochodzic,bo korzenie zapuszcze w domuPDP i nie bede mogla wyjechac do Pl:D:D:D:D:D:D:D:D
Milego dnia Wam zycze....Nie przypalamy garnkow:):):):):)
15 listopada 2013 10:58
Jestem po perypetiach z kompem,nie wiem jak dlugo mi wytrzyma bo cs sie z połączeniem dzieje ,nałapałam pełno wirusów,ale dobra,samopoczucie mam nadal wredne,myślę,że sie wypaliłam totalnie,jestem tu juz trzeci miesiąc i "kończe "sie,PDP zabrali wczoraj do szpitala-nerki wysiadają-a ja mam niby jeszcze tu czekać jaka bedzie opinia lekarza,ja mam termin do 29 listopada i uważam ,że bez sensu tu siedzieć juz bym chciała do domu jechać,!!!!!
15 listopada 2013 11:00
iwunia

Jestem po perypetiach z kompem,nie wiem jak dlugo mi wytrzyma bo cs sie z połączeniem dzieje ,nałapałam pełno wirusów,ale dobra,samopoczucie mam nadal wredne,myślę,że sie wypaliłam totalnie,jestem tu juz trzeci miesiąc i "kończe "sie,PDP zabrali wczoraj do szpitala-nerki wysiadają-a ja mam niby jeszcze tu czekać jaka bedzie opinia lekarza,ja mam termin do 29 listopada i uważam ,że bez sensu tu siedzieć juz bym chciała do domu jechać,!!!!!

Oj, tylko 2 tygodnie Ci zostaly! Wytrzymasz, a i kasa na swieta sie wieksza przyda! Jak PDP w szpitalu - to masz okazje troche odsapnac !
15 listopada 2013 11:02
margaretka82

Co Ty mówisz :o 
No koments 

Kurcze a ja jakąś chwile temu miałam zapytać co Dyską :/
15 listopada 2013 11:03
emilia

Oj, tylko 2 tygodnie Ci zostaly! Wytrzymasz, a i kasa na swieta sie wieksza przyda! Jak PDP w szpitalu - to masz okazje troche odsapnac !

Dobrze ,że sie odezwałaś Emilio bo chciałam ci serdecznie podziekować za rady odnosnie mojego kompa,to co tam miałam to była masakra-zadzwoniłam do znajomego informatyka w Polsce i on mi zdalnie wszystko poczyścił i ponaprawiał tak jak to było na odleglość możliwe,po powrocie do polski musz edo niego isc jeszcze ,ale SERDECZNIE ci dziękuje sama nie dałabym rady bo ja nie jestem taka dobra jak TY w te klocki,dzieki- odnosnie zostania tutaj-ja wiem ,że kasa -ale ja juz jestem taka psychivznie zmęczona !!!!!
15 listopada 2013 11:05
iwunia

Dobrze ,że sie odezwałaś Emilio bo chciałam ci serdecznie podziekować za rady odnosnie mojego kompa,to co tam miałam to była masakra-zadzwoniłam do znajomego informatyka w Polsce i on mi zdalnie wszystko poczyścił i ponaprawiał tak jak to było na odleglość możliwe,po powrocie do polski musz edo niego isc jeszcze ,ale SERDECZNIE ci dziękuje sama nie dałabym rady bo ja nie jestem taka dobra jak TY w te klocki,dzieki- odnosnie zostania tutaj-ja wiem ,że kasa -ale ja juz jestem taka psychivznie zmęczona !!!!!

Nie ma za co dziekowac, ciesze sie, ze cos tam pomoglo. Informatyka, sprzet, programy - to byl moj konik, teraz juz na biezaco nie jestm, ale pewne wiadomosci caly czas sie przydaja.

A teraz bedziesz moze miala wiecej luzu - wychodz, obejrzyj cos niecos, przelec sie po sklepach (hmm, niekoniecznie wydajac kase - ale to mi akurat poprawia humor zdecydowanie !)