Na wyjeździe #3

17 listopada 2013 08:07
Dzien doberek w ten niedzielny poranek,dobrze ze w niedziele mozna troszke dłuzej polezec!!! Ale tez nie za długo dzis xniadanie gotowane wiec zaraz wstaje i szykuje ogarne sie szybciutko pflegedinst przyjdzie i mozna obiad szykowac!!! U mnie dzis zdrowotny sam kalafior,ale ja sie tym najadam tak ze jestem za mało pacy przygotowawczej. W niedzziele nie mozna za  duzo wiec moze dojde do siebie miłego dnia wszystkim usmiechnietego:)))))))))))))))))
17 listopada 2013 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
Czy ktoś wie gdzie jest :
Margolcia
Prowincjusz
Alexia
?????????????????
17 listopada 2013 11:26
Margolcia jest na stelli,zajmuje sie chorym chlopcem,Prowincjusz sie urlopuje,a Alxia-nie wiem co sie z Nia dzieje.
17 listopada 2013 11:28
hogata76

Margolcia jest na stelli,zajmuje sie chorym chlopcem,Prowincjusz sie urlopuje,a Alxia-nie wiem co sie z Nia dzieje.

Dzięki Hogacik. No właśnie, co z Alexią ??  Strasznie długo jej tu nie widać ;-///
17 listopada 2013 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
Za chwile przyjedzie moja zmienniczka, ja mam busika o 4.30 ale pewnie juz tutaj dzis nie bede zagladac. Chcialabym Wam podziekowac za wspolne 8 tygodni. Do zobaczenia w Styczniu : )
17 listopada 2013 14:26
Szerokiej drogi i wspaniałego urlopu:)))))
17 listopada 2013 14:34
Sówka

Za chwile przyjedzie moja zmienniczka, ja mam busika o 4.30 ale pewnie juz tutaj dzis nie bede zagladac. Chcialabym Wam podziekowac za wspolne 8 tygodni. Do zobaczenia w Styczniu : )

No to szerokiej drogi Sówko i miłego urlopu.
17 listopada 2013 14:44 / 3 osobom podoba się ten post
Andrejka,
następnych rocznic na forum, wielu niezapomnianych chwil z nami.

Oby komp Ci zawsze działał, i zebys nie musiała go tak potraktować

17 listopada 2013 14:49
Sówka

Dobrej drogi :)
17 listopada 2013 14:59
Sowa bezpiecznej drogi ;-))
17 listopada 2013 15:03
MiŁego pobytu w domku , Sowa - niech Ci tam czas wolno biegnie !!
17 listopada 2013 15:09
Sówka

Sowa,szerokosci i  porzadnego ,udanego URLOPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 listopada 2013 15:12
Sówka

Szerokiej drogi iwspaniałego urlopu ,swiat i sylwestra na balu:))))))))))))))))))))
17 listopada 2013 15:15
sowa szerokosci zycze
17 listopada 2013 15:19
Sówka

Fruń Sówko między chmurkami do domku,jak będziesz nad moim miasteczkiem pomachaj skrzydełkami.Szcześliwy ptaszku będziesz wypoczywala w domowym gniazdku.