Za chwile przyjedzie moja zmienniczka, ja mam busika o 4.30 ale pewnie juz tutaj dzis nie bede zagladac. Chcialabym Wam podziekowac za wspolne 8 tygodni. Do zobaczenia w Styczniu : )
Za chwile przyjedzie moja zmienniczka, ja mam busika o 4.30 ale pewnie juz tutaj dzis nie bede zagladac. Chcialabym Wam podziekowac za wspolne 8 tygodni. Do zobaczenia w Styczniu : )
Andrejka,
następnych rocznic na forum, wielu niezapomnianych chwil z nami.
Oby komp Ci zawsze działał, i zebys nie musiała go tak potraktować

Andrea gdzie jesteś ? Schłodzony szampan czeka - jak obiecałam !(Tylko wirtualnie - niestety)
Andrea,nastepnych....lat z forum:)
Andrea gdzie jesteś ? Schłodzony szampan czeka - jak obiecałam !(Tylko wirtualnie - niestety)

Ja też ,ja też!chcę się z Andrejką szampanskoje napić.Okazja niepowtarzalna przecież-dzis wirtualnie :)Odrobimy w realu:):):)
Andrea-no co ja Ci bede gadala:)
Nastepnych 2 lat i nastepnych i nastepnych i nastepnych.......na tym FORUM:):):)
Jestes z tej grupy tworzacych:)Pamietam jak ja sie zalogowalam i zapytalam czy moge do Was dolaczyc i kto sie odezwal?.......Nie musze chyba piosac:)Teraz to i mnie sie w oku zakrecilo.
Potem byl pierwszy zjazd i.....Ah,wszystkego dobrego i badz tutaj,bo bez Ciebie i wielu innych forum by zdechlo smiercia naturalna.):):)