Na wyjeździe #3

17 listopada 2013 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
andrea,jestes wlaściwa osobą we wlaściwym miejscu,nie zmieniaj sie i fajnie ze wlaśnie trafilas na to forum:):)nasyepnyvh kilku lat zycze:)
17 listopada 2013 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Zdechnąć by nie zdechło na pewno ,bo jak wszyscy wiemy nie ma ludzi nie zastąpionych !!!!!

No ale sama musisz przyznac,ze prze wiele opiekunek/ow,tutaj zycie sie ciagle kreci:)
Ciagle sa rozmowy itd.....
Wiem zeby nie zdechlo,ale nepewno nie bylby tutaj tak fajnie:)

Ups. Teraz ,to juz napewno bedzie nie kolko ale wielkie kolisko hahahahahah:D:D:D:D:D
17 listopada 2013 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego Najlepszego w tak pięknym dniu - 2 lata forumowego życia Andrejki. A to witrualny prezent dla Ciebie, żeby Ci się przyjemniej na posty odpowiadało

17 listopada 2013 19:37
Dobije mnie dzisiaj ten internet ;-/
17 listopada 2013 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, dobry duchu tego miejsca, żyj nam długo i szczęśliwie, będziemy o Tobie wnukom opowiadać.
17 listopada 2013 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

No ale sama musisz przyznac,ze prze wiele opiekunek/ow,tutaj zycie sie ciagle kreci:)
Ciagle sa rozmowy itd.....
Wiem zeby nie zdechlo,ale nepewno nie bylby tutaj tak fajnie:)

Ups. Teraz ,to juz napewno bedzie nie kolko ale wielkie kolisko hahahahahah:D:D:D:D:D

Hogatka - w każdej społeczności czy to w realu czy w necie,małej czy dużej, są jednostki ,które "napędzają" to co dzieje sie w tej społecznosci.To normalne zjawisko socjologiczne:)Forum to społecznośc gdzie dzis "napędza" jedna osoba ,jutro inna-nie ma liderów,za wyjątkiem Szefa oczywiście,ale  on jest liderem niejako z urzędu:)
17 listopada 2013 20:24
kasia63

Hogatka - w każdej społeczności czy to w realu czy w necie,małej czy dużej, są jednostki ,które "napędzają" to co dzieje sie w tej społecznosci.To normalne zjawisko socjologiczne:)Forum to społecznośc gdzie dzis "napędza" jedna osoba ,jutro inna-nie ma liderów,za wyjątkiem Szefa oczywiście,ale  on jest liderem niejako z urzędu:)

Kasia-ale mi wyklad strzelilas.

Kasia czy Ty naprawde myslisz ze jestem ulungiem?????????????????????
17 listopada 2013 20:28
hogata76

Ulung:))))))))))))))))))) dobre
17 listopada 2013 20:30
barbarella

Ulung:))))))))))))))))))) dobre

U nas sie mowi ulung,albo ckm na skonczonych durniow,gamoni,nieukow,inaczej ciezko przyswajajacych informacje i wiedze:):):):)
17 listopada 2013 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Prosze Cie !Nie miałam takiego zamiaru!!!!!!!!!!!To hasło - kółko tak na mnie podziałało!
ps.jaki znowu ulung - ja znam herbatę ulung tylko:)
17 listopada 2013 20:40
Wolę skakankę:)I poskikać można i przyłozyć komuś:)Tu są tylko takie lekkie ze sznurka ,do kitu a nie do skakania:)Kupię sobie w PL:)A hula-hop gdzieś na strychu mam:)

Hasło "kółko" na forum -działa na mnie jak płachta na byka!!!!Na kółko to ja w podstawówce chodzilam i to niejedno:):) 
17 listopada 2013 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Prosze Cie !Nie miałam takiego zamiaru!!!!!!!!!!!To hasło - kółko tak na mnie podziałało!
ps.jaki znowu ulung - ja znam herbatę ulung tylko:)

Hahahahahahaah herbata jest Ulung i to nawet calkiem dobra:)

No ale popatrz ,lepiej brzmi jak do kogos mowisz....
-Ty ulungu!
Niz jak powiesz ..
-Ty gamoniu!

A mina osoby do ktorej tak powiesz,bezcenna hahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
17 listopada 2013 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Wolę skakankę:)I poskikać można i przyłozyć komuś:)Tu są tylko takie lekkie ze sznurka ,do kitu a nie do skakania:)Kupię sobie w PL:)A hula-hop gdzieś na strychu mam:)

Hasło "kółko" na forum -działa na mnie jak płachta na byka!!!!Na kółko to ja w podstawówce chodzilam i to niejedno:):) 

Ja tak napisalam,bo niektorym slowo KOLKO siedzi w glowie jak mantra hahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D I spedza sen z powiek hahahahahahah:D:D:D:D:D
17 listopada 2013 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
PDP będzie dzisiaj oglądał tv chyba do 22,30 a ja, jako że odcinek dolny kręgosłupa mi dokucza trochę popiszę a trochę buch - na podłogę. Na stałe mam tam kocyk zainstalowany ;-)) Fajna muzyczka i raz nóżka w lewo, raz w prawo - to żart. Cholera, noż oddzielnie nimi macham ;-)))
Najwyższy czas do domu, głupoty mi po głowie chodzą.
17 listopada 2013 21:09
Przydalby się osobny temat na te komputerowe sprawy.Ja też nie potrafię:((((