Na wyjeździe #3

21 listopada 2013 10:42
Dzień dobry Wszystkim ...pogoda nawet sucha choć i mgła jest ..życze wszystkim dobrego dnia :)
21 listopada 2013 10:44
Malgi

Ja też wolę nie ryzykować - internet z Aldika prawie zawsze działa, czasami powoli, ale jest!
Chyba bym bez netu nie wytrzymała...

Cuż za rocznicę macie jeśli to nie tajemnica ???? Ja nic nie robię z potraw wigilijnych jak jestem  tutaj żeby mi nie było jeszcze bardziej przykro .....Dzieci mam dorosłe ...wszyscy na swoim ale wigilię zrobią u mnie wspólnie tak że mąż zabezpieczony ....
21 listopada 2013 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
judora

EEE. A taką miałam nadzieję, że poznam Romanę w busiku PM24. Witaj Romanka, fajnie że już jesteś. Czekam na opowieści. Wpadłam się na chwilkę pożegnać, bo pakuję lapka a o 12 ma przyjechać busik a o 8 zmienniczka. Dziękuję za umilenie pobytu na wyjeździe i zamelduję się z PL, bo ja już bez forum żyć nie mogę :)

Szerokosci Judorko i odpoczywaj,aha nogi ogolilas,czy zaplotlas warkocze? :D:D:D:D:D:D:D:D
21 listopada 2013 10:47 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek jak tam aniołki wyspane powstawały ???? Ja swiezutka obudzona kaloryfery  na gorze mi sie zapowietrzyły i mam chłodno brrrrrrrrrrry!!!! Ale juz wziełam kluczyk i odpowietrzyłam teraz czekam az sie nagrzeje od nowa!!!  Zaraz gminastyke od rana Zalicze to sie rozgrzeje kawke wypije z wami razem lepiej smakuje!!!! Mysle ze wszyscy usmiechnieci z dobrymi humorkami powstawały,wiec dzien kolejny bedzie miły!!!! Zycze wszystkim tego !!! Tym co na urlopie dni wspaniałego wypoczynku kozystajcie z wolnosci!!!! Nam na wyjezdzie dni szybko mijajacych A  wdomku Swiatt spedzajacych !!!Jeszcze miesiac ale trzeba o prezentach pomyslec!!!! Uf ja wczoraj 60e wydałam i to nie koniec oj oj Mikołaj z kazdym rokiem musi miec grubszy portwel!!! ale to radosc taka na sprawiac najblizszym przyjemnosc!!! no miłego dzionka:))))))))))))))))

Nawet wyspana jeste dzięki ...wstaję o 5;00...szykuję babkę na dializy i jak karetka odjeżdz kładę sie jeszcz ...zaraz idę sie ogarnąc ...i koło obiadu zakręcić ...Tobie również miłego ...ale z takim optymizmem inny nie może byc ;))))))
21 listopada 2013 10:50
judora

EEE. A taką miałam nadzieję, że poznam Romanę w busiku PM24. Witaj Romanka, fajnie że już jesteś. Czekam na opowieści. Wpadłam się na chwilkę pożegnać, bo pakuję lapka a o 12 ma przyjechać busik a o 8 zmienniczka. Dziękuję za umilenie pobytu na wyjeździe i zamelduję się z PL, bo ja już bez forum żyć nie mogę :)

Szczęśliwej podróży i miłego powolnego urlopu życzę :)
21 listopada 2013 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witaj Romanka po długiej nieobecnosci!!!! No to wspołczuje oczywiscie braku neta ,ja juz bym nie dała rady bez netka!!! Dlatego sam bez proszenia mam swoj prywatny i mam nadzieje ze wszedzie bedzie działał!!! Pozdrowionka

Nooo ja bym bez neta też  chyba już nie mogła ...czy to uzależnienie ???? Chyba nie okno na świat ...:)
21 listopada 2013 11:44
Dzien dobry opiekunkowo :)

Rany julek !!! Roma!!!!!!!!!! witaj moja Droga, witaj :)

Cosik wyparowala ze mnie ostatnio esencja i witalnosc, oraz wena do pisania.
ale tak to czasem bywa, wiec zbieram sily od nowa, "oczyszam" serce i umysl ...

milego dnia kochane Opiekunki
21 listopada 2013 11:51
romana

Bo Niemcy to twardziele, kiedyś w sklepie szok przeżyłam, gdy widzę, jak płaci za zakupy kobitka lat ze sto na oko, kartą, cierpliwie kod wstukuje, a ekspedientka nie pogania. W Polsce o wiele młodsze karty płatniczej nie tkną, bo jeszcze ugryzie...
Witajcie tak w ogóle dobrzy ludzie! Byłam w dwóch miejscach bez internetu i wymagam reanimacji, czyli intensywnej dawki naszego forum. Dzięki na pamięć tym, którym się chciało zadwonić czy smsa wysłać w czasie odwyku.

Noooooooooooooooooo  nareszcie.Witaj!
21 listopada 2013 12:32 / 1 osobie podoba się ten post
kukam lukam kto działa na forum a kto na urlopie i widze ze Wichurka pewnie jeszcze w pięknym Maroko ;))) zwiedzaj zwiedzaj bo czekam na Twoje wrażenia.....
21 listopada 2013 12:53 / 2 osobom podoba się ten post
witam opiekunkowo.U mnie powoli dni mijaja a nocki koszmar ale coz tak bywa w naszej pracy,w dodatku swiruje mi komputer jakies programy chyba ciulowe sciaglam bo same reklamy mi wchodza i na poczte nie umie wejsc moze polknal jakiegos bakcyla kompik zeby tylko wytrzymal do konca zmiany.Judorka p[rzyjemnego urlopu a kto jeszcze na warcie w pracy przyjemnych chwil bez stresu buzki
21 listopada 2013 13:30
ło matko, udało się mi się , ale jaja............
21 listopada 2013 13:35 / 1 osobie podoba się ten post
A ja nim pojade po kamasze to mam motto na dzis , jutro i pojutrze ::)
21 listopada 2013 16:13
Judora już w drodze - papa. Odezwie się z PL. Za to witam Romanę ;-))) Poopowiadaj nam tutaj co Cię spotkało w DE. Na pewno jest tego dużo.
21 listopada 2013 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
A mój PDP ostatnio szybciej chodzi spać, tzn. wcześniej. Rozmawialiśmy kiedyś na temat spania i ja powiedziałam, ze o 22,30 to już mózgu nie mam i że jak przetrzymam ten moment, to następna godzina snu wypadnie ok. 1oo. I PDP chyba doszedł do wniosku, że lepiej wcześnie iść spać. Rzadko siedzi do 23oo. Miłe to jest ;-)))