Na wyjeździe #3

24 listopada 2013 19:57
Spróbujcie na www.SuperStrefa.pl.
Tylko trzeba mieć zainstalowany odtwarzach VLC.
24 listopada 2013 19:57
andre apro pos tego radia maryja to ja dzis nawet w niemieckim kosciele bylam naprawde mi juz wali na dekiel 
24 listopada 2013 19:59
... i fontannę z wodotryskiem))
Tam jest też TVP2 ze swoimi serialami, jak zgaduję???
24 listopada 2013 19:59
wikil

jowitaliber - jak nie działa ci to webtv, to ściągaj program "ipla" i tam masz seriale polsatowskie i wszystko co z polsatem
a tvnplayer to znowu wszystkie produkcje tvn, łącznie z "Panią Gadżet" którą uwielbiam :D

dziekuje ci bardzo musze ci powiedziec ze ja lubie wszystko co polskie
24 listopada 2013 20:01
troche mnie rozbawilyscie andrea a tu juz 20 i nic
24 listopada 2013 20:06
jowitaliber

dziekuje ci bardzo musze ci powiedziec ze ja lubie wszystko co polskie

no to zobacz to sobie, z tego co wiem to można też oglądać iple online, wiec nie musisz nic instalować :)

a czemu tablet nie łapie ci neta? masz wszystko dobrze włączone? 
24 listopada 2013 20:06
wikil

jowitaliber - jak nie działa ci to webtv, to ściągaj program "ipla" i tam masz seriale polsatowskie i wszystko co z polsatem
a tvnplayer to znowu wszystkie produkcje tvn, łącznie z "Panią Gadżet" którą uwielbiam :D

Nie tylko polsatowskie seriale .inne też-teraz odrabiam zaległości w serialu CZAS HONORU:)
24 listopada 2013 20:08
wikil

no to zobacz to sobie, z tego co wiem to można też oglądać iple online, wiec nie musisz nic instalować :)

a czemu tablet nie łapie ci neta? masz wszystko dobrze włączone? 

nie wiem lapie wszystkie okoliczne tylko domowego wifi nie moze centus cos zablokowal a wine na moj tablet zwala
24 listopada 2013 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
A tak poważnie:
To są jeszcze miejsca, gdzie dostęp do internetu i polskiej telewizji nie jest standardem???
24 listopada 2013 20:11
wiecie co ja oszaleje pierwszy raz od 3 tyg slysze polski jezyk
24 listopada 2013 20:11
misiekFfm

A tak poważnie:
To są jeszcze miejsca, gdzie dostęp do internetu i polskiej telewizji nie jest standardem???

A no niestety sa:(
24 listopada 2013 20:13
misiekFfm

A tak poważnie:

jak przyjechalam to wyswietlala sie jego siec teraz nawet to nie on twierdzi ze to wina tableta tylko tablet widzi okoliczne sieci a domowej nie fajnie nie
24 listopada 2013 20:13
misiek - tutaj gdzie jestem zapytałam czy jest możliwość stałego łącza internetowego, bo to jest pomocne, nawet nie myśląc o sobie, ale o kolejnych opiekunkach, to usłyszałam ze załatwią darmowe rozmowy do PL - gdzie mało kto ma dzisiaj telefon stacjonarny ;/
tv jest niemiecka, austriacka, francuska i 2 czeskie kanały :D

co do ipli, to myślałam że to tylko polsatowskie, a jednak prosze :)
24 listopada 2013 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber - zresetuj jego router, jak nie wiesz jak, to po prostu odłącz kabel, najlepiej jak PDP nie będzie widział, wtedy może złapie, a jak nie, to mów że nie ty i będzie musiał naprawić, to może i od razu tobie się podłączy :D

edit: przepraszam za 2 odp pod rząd
24 listopada 2013 20:16
misiekFfm

A tak poważnie:

Nie wiem czy zauważyłeś że niemiecka TV jest wszędzie dostępna a polska tylko za pieniądze? Ewentualnie jakieś stare śmieci można obejtrzeć z TVP poza granicami. Trzeba niestety wykupić abonamet żeby oglądać za granicą coś wartego uwagi albo ściągać nielegalnie!