zarąbisty jest ten puder! mam tłusta cerę i o dziwo potrafił na wiele godzin (nie na cały dzień) buźkę trzymać w ryzach, nie świeciłam się jak psu jajca
zarąbisty jest ten puder! mam tłusta cerę i o dziwo potrafił na wiele godzin (nie na cały dzień) buźkę trzymać w ryzach, nie świeciłam się jak psu jajca
Lubię czytać ,jakie fajne masz określenia
na różne rzeczy.hi.hi
Odpowie mi ktoś który z tych pudrów macie na myśli czy nie!!:dokucza:
Czy wszystkie są takie rewelacyjne jak piszecie?
Ja zamówiłam ryżowy, bo podobno trochę lepiej trzyma ten mat niż babmusowy. Ale ogólnie mają być porównywalne. Wahałam się, czytałam na wizażu opinie, filmiki na youtube obejrzałam i wzięłam w końcu ryżowy. No zobaczymy. Fajnie, że mzap (no już nie mogłaś łatwiejszego nicka wymyślić - mam nadzieję, że się nie pomyliłam:)n ) sprawdziła, to tym bardziej nie mogę się doczekać wypróbowania.
Odpowie mi ktoś który z tych pudrów macie na myśli czy nie!!:dokucza:
Czy wszystkie są takie rewelacyjne jak piszecie?
nie wiem Ewelinka, ale raczej z bambusa on nie jest....
A czy jest rewelacyjny, to musisz na swojej cerze wypróbować.
mein Nick to kombinacja imienia i nazwiska :) :P
zazwyczaj dziewczyny piszą mazp :P :tanczy3:
Ja zamówiłam ryżowy, bo podobno trochę lepiej trzyma ten mat niż babmusowy. Ale ogólnie mają być porównywalne. Wahałam się, czytałam na wizażu opinie, filmiki na youtube obejrzałam i wzięłam w końcu ryżowy. No zobaczymy. Fajnie, że mzap (no już nie mogłaś łatwiejszego nicka wymyślić - mam nadzieję, że się nie pomyliłam:)n ) sprawdziła, to tym bardziej nie mogę się doczekać wypróbowania.
No fajne masz kombinacje...a imię zdradzisz?::-)
Magdalena (ble i fuj)
a co do pudru, WYDAJE MI Się, że w Hebe widziałam... a jeśli nie, to raczej tylko online
Przeciez to łatwy nick-ja myślę "mzapcia" i mi się nie myli:)A o Tobie "pani Huraganowa":):):):wysmiewa: