A to moj email w sprawie umowy,tym razem Curaform:
witama Pania,czy moze mi Pani przeslac wzor umowy na emaila,bede wdzieczna.Anna.K
Mogę poprosić o więcej informacji na temat Anny K na maila? Widzę że się często przewija na forum.
witama Pania,czy moze mi Pani przeslac wzor umowy na emaila,bede wdzieczna.Anna.K
Mogę poprosić o więcej informacji na temat Anny K na maila? Widzę że się często przewija na forum.
Zbanowałem tą osobę. W razie jej kolejnych maili, albo innych osób które spamują Wam na maile podane w profilach, proszę o informację.
Ostatnie ostrzeżenie. Kolejnego nie będzie i zakończy się Twoja symfonia kryptoreklamy na tym portalu. Moderator
Ostatnie ostrzeżenie. Kolejnego nie będzie i zakończy się Twoja symfonia kryptoreklamy na tym portalu. Moderator
sory sory nie chcialam tworzyc symfonii kryptoreklamy to z dobroci serca nie bede juz tego robic..kolejna wpadka
Trzeba było ORIMowi na meila posłać, a firmę swoją w opiniach wychwalać! Tam MODUŚ nie będzie Twoich postów na czerwono...kolorował.
Trzeba było ORIMowi na meila posłać, a firmę swoją w opiniach wychwalać! Tam MODUŚ nie będzie Twoich postów na czerwono...kolorował.
wyslalam mu melem tyle vze tutaj plame dalam.teraz to sie boje odzywac na forum bo zas cos nia tak i kopa dostane.mam nadzieje ze te czerwone karki od nowego roku waznosc straca bo jak nie to zamilknac bede musiala na zawsze