Szkoda ze u ciebie zimno.Poszla bys na spacer na 30 min.U mnie pieknie slonce swieci
Szkoda ze u ciebie zimno.Poszla bys na spacer na 30 min.U mnie pieknie slonce swieci
A jasne, że idę na spacer! Trzeba korzystać :) A co myśłałeś ?:)))
jak ma sie miekie serce to ma sie twarda d ....
jeśli juz to czyba odwrotnie, tam stwardniał serce....
chyba serce nadal ma miekie i gorace tylko pupa tak stwardniala ze przyjmuje wszystko bez bolu
Mam jeszcze fajniej:) Wczoraj np Pedep wybrał sie do toalety ( na drugim koncu mieszkania) i wrócic nie mógł. Pobudka, akcja sfinks, czyli stójka przy framudze drzwi i koniec. 80 kilo, lęk trzęsiawka, wiec materac kołdra i spał na korytarzu do 6.30. Ma jakies zatrucie odwadnia sie, co chwila toaleta pampers. A tu jeszcze ponad 40 dni przede mna ..I juz sie dopytują, czy po przerwie przyjade, Nikt jakos nie chce tu wracać tylko ja..
Obyś mogła to samo o niej powiedzieć, jak wrócisz z powrotem na to miejsce.
A ja tak siedze na tym kompie i mysle czy maz mojej PDP krzywo na mnie nie patrzy ,ze kazda wolna chwile spedzam przy kompie - a czasu wolnego mam tu sporo. Z drugiej strony co ja mam tu robic ,PDP dopatrzona jak nalezy , sprzatac - przeciez nie przyjechalam tu jako sprzataczka , a opiekunka . Porzadek robie raz w tygodniu i wystarczy .
Jestem dobrej myśli :)