Na wyjeździe #4

20 grudnia 2013 21:20
A to jakbym skądś znała... Taka znajoma śpiewka... Moje wprawdzie nie są jeszcze całkiem dorosłe, jeszcze odrobinę im brakuje; ale wyjątkowo wcześnie zaczęłam ich uczyć samodzielności i jakoś sobie te moje nastoletnie podrygujące chłopaki dają radę. A dziadków mają w jednym domu więc sami nie zostali. No ale ja oczywiście "wolę łatwą kasę niż wziąć się uczciwie do jakiejś porządnej roboty"... Dodam że wyjeżdżam stosunkowo od niedawna a w kraju ponad rok bez pracy i pieniedzy dało w kość i mnie i moim rodzicom.
20 grudnia 2013 21:22
nowa70

....... będzie się działo............ wcale nie jest wykluczone ! Nazwiska , adresy , kontakty , i szlusssssss ..........

bedziemy w kontakcie bo i terminowo trzeba bedzie dograc i miejscowo..
20 grudnia 2013 21:26
ania52

bedziemy w kontakcie bo i terminowo trzeba bedzie dograc i miejscowo..

Mamy neta , nie zgubimy się ! A gdzie ty w ogóle stacjomujesz na posterunku ? Bo ja k. Frankfurtu n. Menem . A w cywilu , to Szczecin.
20 grudnia 2013 21:28
nowa70

Mamy neta , nie zgubimy się ! A gdzie ty w ogóle stacjomujesz na posterunku ? Bo ja k. Frankfurtu n. Menem . A w cywilu , to Szczecin.

ja obecnie w saarbrucken
20 grudnia 2013 21:32
jutro poszukam na mapie . Na chwilę muszę spadać , bo robota wzywa . )))))))))))))))))))))))))))) Fajnie się gada !
20 grudnia 2013 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

jutro poszukam na mapie . Na chwilę muszę spadać , bo robota wzywa . )))))))))))))))))))))))))))) Fajnie się gada !

na dole niemcow kolo luksemburga..dobrej nocy..
21 grudnia 2013 03:21
Dla Was wszystkich Zdrowych, Spokojnych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku 2014 !!!
21 grudnia 2013 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
dO TYCH POLĘDWICZEK I SPÓLKA CHETNIE SIĘ DOŁĄCZĘ:)
Dom to jest dom!!!!
21 grudnia 2013 11:05 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejko, jedz kochana na zdrowie te wszystkie wspaniałości które w DE mają inny smak (wcale nie lepszy ;) ) i rozkoszuj się chwilą a nie myśl że przytyjesz hi hiihi! Po to są święta żeby sobie odbić te pół roku a nie kalorie liczyć... Tylko o świeczce na stole dla nas nie zapomnij ;)
21 grudnia 2013 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
Nie mogę uwierzyć, że już jutro o tej porze będę się na dworzec szykować :)))
21 grudnia 2013 11:22 / 2 osobom podoba się ten post
Chyba do tego tematu ten film najbardziej pasuje ZAPAMIETAJCIE GO !!!!

21 grudnia 2013 11:32
ORIM

Chyba do tego tematu ten film najbardziej pasuje ZAPAMIETAJCIE GO !!!!

cos bym napisala w kwestii tego zapamietania ale zas M  wykasuje...
21 grudnia 2013 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka, nie jedz dużo, bo przytyjesz i co ??  Chyba że potem u siostrzyczek Ci to spadnie. Ja też nie mogę sie nadziwić jak ta forsa z portfela znika ;-/// Trudno, zarobię ponownie. Ale za to między innymi mam fajnie rozmasowany kręgosłup. Ostatnia faza to plastry na plecach, żebym mogła przez tydzień spokojnie w garach mieszać, bez uczucia bólu po "rozruszanych" gnatach.
21 grudnia 2013 11:45
heh dziewczyna moja mam rozumie to doskonale, sama ponad 15 lat pracowala jako opiekunka tyle ze w pl, a rozlake z rodzina zna gdyz moj tata wiecznie na wyjazdach w de pracowal a byli sobie zawsze bardzo bliscy i pewnie mamie zwierzal sie jak to jest byc z dala od domu i ja mu ciezko, pewnosci nie mam bo nam dzieciom nigdy sie nie skarzyli, ale jak wracal do domu mama robila wszystko aby choc przez ten ktortki czas odbic cala rozlake :) Gdy ja jestem tu moja mama stara sie jak moze pomoc mojejmu mezusiowi przy moich dzieciaczkach, tez nie byla zachwycona moim wyjazdem ale nigdy tego nie ganiala, jedyne co mi powiedziala ze to straszne aby mlodzi musieli wyjezdzac za chlebem....
21 grudnia 2013 15:12
Ja tylko westchnę , eh..........................................
Odpoczywaj i ciesz się  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!