Nie mogę uwierzyć, że już jutro o tej porze będę się na dworzec szykować :)))

miłego wieczoru

Nie mogę uwierzyć, że już jutro o tej porze będę się na dworzec szykować :)))
Witam:)
Melduje,ze po 15 godzinach,dojechalam do domu:)
Opiekunka inna pojawiła się dzisiaj:)Już z Nią rozmawiałam i jest ok:)Ma zapiski i dziękowała za nie.Nawaliła firma Niemiecka w całej rozciągłości.Oparła się na jednej opiekunce ,która jest jakaś nieodpowiedzialna-nikt nie może się z Nią skontaktować:(Hmmmmmmm,może coś się poważnego stało,nie wiem,oby nie.
Syn podopiecznej poradził sobie ,wynajął pfelegedinst,w nocy spał u mamy i jakoś sobie poradzili.Byłam z synem w kontakcie tel.jadąc busem do PL i wszystko się poukładało.Można?????????????????? Pewnie,że można,jak się chce:)
Ja dojechałam do domu,a moje dzieci,były i są szczęśliwe:)
To jest moja praca,oczywiście,ale nie będę pierdołow jakiś pisała ,że rodzinka poczeka i tara,tara.Wyjeżdżam ,żeby poprawić sytuację finansową w domu,ale nie poświęcę mojej rodziny całkiem dla pracy.
Nic złego nie zrobiłam,skończyłam kontrakt i wywiązałam się z umowy.Niemiecka agencja spaliła sprawę i jeszcze mieli do mnie pretensje,hmmmmmmmm,pewnie,bo to nie dotyczyło bezpośrednio koordynatora.To tyle-Mleczko:)
Ściskam Was serdecznie i idę robić dalej pyszne jedzonko na święta,już dużo zrobiłam:)
Jakoś się postaram odezwać,ale jak będę miała więcej luzu:)
Nikt się nie cieszy, a tu w Engelbergu znów było polskie podium, pierwsze miejsce Jan Ziobro drugie Kamil Stoch. Dziadek nie jest kibicem i niedługo zacznie żałowac, że przyjechałam, bo sezon w pełni,a ja mu kanały przełączam, trudno nie mam swojego telewizora.
Ja się cieszę, co prawda poza forum, bo niewiele jestem ostatnio tu, ale skoki podglądam i Kowalczyk dziś też nawet z uznaniem dla jej możliwości była komentowana w bezpośredniej transmisji z biegów.
Ale zawsze w przeglądzie wiadomości sportowych, jeśli Niemcy nie załapali się na podium, pomijają daną konkurencję:) Tak się buduje pozytywne zdanie o jakości niemieckiego sportu :)
Cieszę się z Twojego powrotu, wrzucaj te dobre wyniki wypracowane przez naszych rodaków, jakieś pozytywy w odniesieniu do naszego kraju zawsze mile widziane :))))
Cieszę, się, że ktoś się jeszcze cieszy, na pewno będę wrzucac te dobre wyniki, mam nadzieje, że będzie ich trochę:)