bo wcięło nasze posty............ nie znam się na tym . A co to w ogóle ten <banan>? Objaśnij proszę , ciemnotę . ))))))))))))
bo wcięło nasze posty............ nie znam się na tym . A co to w ogóle ten <banan>? Objaśnij proszę , ciemnotę . ))))))))))))
Jeśli łamiesz regulamin forum , to mozesz zostać wykluczona - jak Koliberek. Poczytaj regulamin forum - dowiesz się za co można bana inaczej banana załapać .Lepiej się stosować .Z drugiej strony zasady są dość jasne - łatwo ich przestrzegać.
masz racje wcielo tez zglupialam.banan to czerwona kartka od moderatora ze naruszona netykieta jest czyli zasady zlamane.ja mam juz 2 a jak 3 dostane to fora z forukm konto usuniete i nie ma..cos za bardzo po bandzie pojechalismy..teraz to juz naprawde wody w usta nabiore bo nie wiem tak do konca co mozna a co nie..szkoda by mi bylo wywalona z forum byc..z tego wynika ze zesztywniec trzeba i zero zartow..chyba ze jeszcze o cos innego chodzi
Wow , czasami myślę jak blondynka z dowcipów.... Choć rudzielec ze mnie ! Co prawda farbowany , ale duszę też mam rudą...
No to mi ulżyło . Posty wcięło , bo były nie na temat , to załapałam.......... Ehhhhhhhhh.........
a jaki byl temat
a jaki byl temat
Na pewno nie o żarty chodzi - nie takie to forum widywało i nikt bana nie złapał.
Posty były na temat .... nie akceptowany . poczytaj regulamin.
masz racje wcielo tez zglupialam.banan to czerwona kartka od moderatora ze naruszona netykieta jest czyli zasady zlamane.ja mam juz 2 a jak 3 dostane to fora z forukm konto usuniete i nie ma..cos za bardzo po bandzie pojechalismy..teraz to juz naprawde wody w usta nabiore bo nie wiem tak do konca co mozna a co nie..szkoda by mi bylo wywalona z forum byc..z tego wynika ze zesztywniec trzeba i zero zartow..chyba ze jeszcze o cos innego chodzi
Teraz to w sumie gadamy jak dwie blondynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha.............
A gdzie Ty widzisz te swoje czerwone kartki?
Moje posty też Moduś na czerono przerobił, ale w swoim profilu nie mam nic czerwonego, tylko nie mam możliwości dodawania opinii o firmach. Chyba tylko tak zostałam ukarana za .. no właściwie to nie wiem za co. :-(
jak dwa rudzielce bo ja tez ruda po przefarbowaniu.ale naprawde nie wiem o co sie rozchodzi tak do konca z tymi zasadami i kartki lapie..zarty nie takie cczy co
I tu ci niestety nie pomogę . Ciemna masa........... hehe Ale ! Rudzielce namieszały , jest nas dwie ! Rude rules !!!!!!!!!!!!
ale fajnie przech chwile bylo ubaw po pachy mam nadzieje ze nadejdzie chwila ze na zywo sie zlapiemy bez zadnych ograniczen w postaci etykiet..dopiero sobie pogadamy..