Na wyjeździe #4

24 grudnia 2013 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Powiem Wam dziewczyny,że mnie jest też ciężko,ale nie dlatego ,ze będę z obcymi ludżmi przy stole,ale że moja córka zostaje sama w domu bo zarówno dziadkowie jak i dalsza rodzina ma ją w d.... Wczoraj była bardzo rozżalona,dobrze,ze mamy sąsiadów....

o.to co to za dziadki..kij z dalsza rodzina ale dziadki i wnuczka to krew z krwi..to dopiero podwojniejest ci smutno..zawsze twierdze ze obcy niejednokrotnie blizszi sa niz rodzina szczegolnie w takich sytuacjach...pozdrow corke ode mnie niech sie nie daje ona w pl taka samotna jak my w de..
24 grudnia 2013 11:44
ivanilia40

Powiem Wam dziewczyny,że mnie jest też ciężko,ale nie dlatego ,ze będę z obcymi ludżmi przy stole,ale że moja córka zostaje sama w domu bo zarówno dziadkowie jak i dalsza rodzina ma ją w d.... Wczoraj była bardzo rozżalona,dobrze,ze mamy sąsiadów....

a to jest przykre, w jakim jest wieku?
24 grudnia 2013 11:47 / 2 osobom podoba się ten post
No już nie jęczymy,trzeba znależć pozytywy ,a nie tylko negatywy....
Jak inni będą musieli wracać po świętach do De ,my szczęśliwe będziemy wracac do domu. Ja po powrocie zrobie bigos i pierogi,nawet karpia usmażę,zrobimy sobie z małą spóznione święta :).
24 grudnia 2013 11:47
ANULA62

a to jest przykre, w jakim jest wieku?

Ma 19 lat.
24 grudnia 2013 11:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jak inni będą musieli wracać po świętach do De ,my szczęśliwe będziemy wracac do domu. Ja po powrocie zrobie bigos i pierogi,nawet karpia usmażę,zrobimy sobie z małą spóznione święta :).

To masz identyczny plan jak ja ! Wszystko jest do nadrobienia , a co się odwlecze....... ))))))))))))))))))))
24 grudnia 2013 11:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

podoba mi sie to co napisalas...jestem juz tak wkrecona w moje smutki ze teraz pora na powierzchnie wyplynac.mamuy tutaj siebie na forum..damy rade to tylko 1 dzien taki szczegolny...
24 grudnia 2013 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

I racja trzeba myslec pozytywnie , ja mam takie same plany jak Ty kochana . Twoja corcia to juz paninna , ale to i tak przykre , ze musi sama z obcymi , a nie z rodzina spedzac swieta .
24 grudnia 2013 12:10
ivanilia40

Ma 19 lat.

......jak fajni sąsiedzi to czemu nie
24 grudnia 2013 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny głowa do góry,przeżyjemy ten dzień,lepiej lub gorzej ale przeżyjemy a święta zrobimy sobie po świętach i też będzie dobrze o 17 podzielę się z wami wszystkimi wirtualnym opłatkiem,uśmiechnąć się dziś jest piękny dzień,u mnie nawet słoneczko świeci.
24 grudnia 2013 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilia4o,myślami też będe z twoją córką,dobrze że ją sąsiedzi przygarną,nie będzie sama,odrobicie to po świętach,trzymaj się.
24 grudnia 2013 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Dziewczyny głowa do góry,przeżyjemy ten dzień,lepiej lub gorzej ale przeżyjemy a święta zrobimy sobie po świętach i też będzie dobrze o 17 podzielę się z wami wszystkimi wirtualnym opłatkiem,uśmiechnąć się dziś jest piękny dzień,u mnie nawet słoneczko świeci.

Racja , ze przezyjemy ten dzien i nie tylko ten . Najlepsze jest w tej chwili pozytywne nastawienie . Ja tez podziele sie z Wami oplatkiem , ale pewnie dopiero po 21 jak bede miala czas tylko dla Was i dla siebie , bo wtedy moja PDP jest juz w lozeczku..
24 grudnia 2013 12:50
Zrobiłam na obiad coś naszego i to w ramach mojej wigilii -rybę po grecku...Byłam i jestem pozytywnie zaskoczona, PDP jadła ze smakiem...A tak się bałam...
24 grudnia 2013 12:50
alinka1339

Racja , ze przezyjemy ten dzien i nie tylko ten . Najlepsze jest w tej chwili pozytywne nastawienie . Ja tez podziele sie z Wami oplatkiem , ale pewnie dopiero po 21 jak bede miala czas tylko dla Was i dla siebie , bo wtedy moja PDP jest juz w lozeczku..

Alinka i o to chodzi,tylko pozytywne myślenie nam pomoże,w tak pięknym dniu nie wolno nam się dołować,ja puściłam sobie świąteczną piosenkę Whamu,mogę ją słuchać na okrągło,nigdy mi się nie znudzi,jest dobrze.
24 grudnia 2013 12:52
Lece teraz zadzwonić do mamy i zapalić do kawki :))))
babcia czyta gazetę ,syn zajety składaniem życzeń swoim znajomym przez telefon więc cisza spokój :))
Buziaki Świąteczne dla Was :***********************************************************************************************************************
24 grudnia 2013 13:04 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Alinka i o to chodzi,tylko pozytywne myślenie nam pomoże,w tak pięknym dniu nie wolno nam się dołować,ja puściłam sobie świąteczną piosenkę Whamu,mogę ją słuchać na okrągło,nigdy mi się nie znudzi,jest dobrze.

Ja też,uwielbiam słuchać tą piosenkę,a Cevina samego...nie trawię he,he