Na wyjeździe #4

24 grudnia 2013 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
No właśnie,od razu widać gdzie się pracuje.Jedne agencje stać na malutki gest inne nie.
24 grudnia 2013 15:19 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No właśnie,od razu widać gdzie się pracuje.Jedne agencje stać na malutki gest inne nie.

własnie, moja agencja do babci przysłała, do mnie juz nie, wiecie to nawet jest zabawne hehe
24 grudnia 2013 15:21
ANULA62

własnie, moja agencja do babci przysłała, do mnie juz nie, wiecie to nawet jest zabawne hehe

To tak jak u mnie,może my pracujemy w tej samej agencji? he,he
24 grudnia 2013 15:21
ivanilia40

Mam pytanie do Was,czy agencje przysłaly Wam życzenia świąteczne?
Moja nie przysłała,ale dostałam od agencji,z którą jeszcze nie byłam na wyjeżdzie. Miło mi się zrobiło :)

Też dostałam do domu życzenia, nawet z dwoma  opłatkami, pewnie po to, zeby sie z podopiecznym podzielić. ale chyba nawet go nie wyjmę, bo dziadek patrzy na mnie jak na jakieś dziwne zjawisko, kiedy mu mówię o świętach w Polsce, o tradycji, dla niego to jest nic nie ważne, wazne jest sniadanie , obiad kolacja i telewizor, reszta to same bzdury. No ale dzięki temu mam święty spokój, bo jego potrzeby są zaspokojone:)
24 grudnia 2013 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To tak jak u mnie,może my pracujemy w tej samej agencji? he,he

haha kto wie?
24 grudnia 2013 15:24
ivanilia40

Od rana lecą bajki w tv,wiecie co, oglądam wszystkie :) Nie myślałam,że ja dalej je lubię oglądać :):) Treaz "Pipi Landstrup" leci. Polecam na poprawę nastroju :)

U mnie też oglądaja od rana bajki ;D:D 
A ja pomimo polskiej Tv siedzę z Wami :) 

24 grudnia 2013 15:25
ANULA62

Ja dostalam i na urodziny i na święta kartki z firmy ;) Miłe zaskoczenie :)
24 grudnia 2013 15:25 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

U mnie też oglądaja od rana bajki ;D:D 
A ja pomimo polskiej Tv siedzę z Wami :) 

no i dobrze, TV to przezytek
24 grudnia 2013 15:31 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

i to przykre bo z tego wynika ze wysylaja do tych,ktorzy im placa.wam agencja musi zaplacic to pewnie na kartki kasy zbraklo
24 grudnia 2013 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

i to przykre bo z tego wynika ze wysylaja do tych,ktorzy im placa.wam agencja musi zaplacic to pewnie na kartki kasy zbraklo

Ja liczyłam na meila chociaz,....
24 grudnia 2013 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
Ja juz wolna jestem tylko samotna,ale z wyboru.Nie chcialam jechac do corki mojej pdp i siedziec do wieczora przy stole.Nic specjalnego tez nie mam przygotowane poniewaz skromne zasoby finansowe nie pozwalaja na wykwintne zakupy.Dzisiaj odbieram tylko tel.pewnie na mojej komorce juz debet,dzwonią rodziny u ktorych pracowałam miłe to, ale za duzo wspomnien.Ja dopiero powysyłam kartki z domu bedzie to początek nowego roku to jeszcze zmieszcze sie z noworocznymi zyczeniami.Ja weteran zaprawiony w bojach a wystarczy jakiś drobiazg i sie rozplacze.Musze poczekac z"pogadaniem"przez skypa z rodzina bo im zepsuje swieta.Ja piernicze, ale cienki Bolek ze mnie.
24 grudnia 2013 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
A ja życzeń od firmy nie dostałam, ale za to już mam na koncie wypłatę za grudzień :))
24 grudnia 2013 16:36
kto zobaczy pierwsza gwiazdke na niebie niech napisze,u mnie chmury ciezkie wiszą nad glowa i silny wiatr.
24 grudnia 2013 16:42 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

kto zobaczy pierwsza gwiazdke na niebie niech napisze,u mnie chmury ciezkie wiszą nad glowa i silny wiatr.

a musi byc na niebie, forumowe gwiazdki Ci nie wystarczą tzn. my wszyscy?
24 grudnia 2013 16:57 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

a musi byc na niebie, forumowe gwiazdki Ci nie wystarczą tzn. my wszyscy?

Wystarczą,wystarczą.Pozdrawiam.