Na wyjeździe #4

24 grudnia 2013 13:04 / 4 osobom podoba się ten post
mamusia2

Alinka i o to chodzi,tylko pozytywne myślenie nam pomoże,w tak pięknym dniu nie wolno nam się dołować,ja puściłam sobie świąteczną piosenkę Whamu,mogę ją słuchać na okrągło,nigdy mi się nie znudzi,jest dobrze.

Właśnie, nie wiecie????? Jaka wigilia taki cały rok!!!! Więc proszę pokazać jakie my dzielne jesteśmy, uśmiech na buzie i głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy!!! :)
24 grudnia 2013 13:08
alexia

Właśnie, nie wiecie????? Jaka wigilia taki cały rok!!!! Więc proszę pokazać jakie my dzielne jesteśmy, uśmiech na buzie i głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy!!! :)

Co do pogody też?  U mnie sztorm szaleje i pada:)
24 grudnia 2013 13:11 / 2 osobom podoba się ten post
alexia

Samo to , ze zdecydowalysmy sie wyjechac do DE na swieta wskazuje na nasza wielka odwage . Racja glowy do gory , usmiechy na  mordki i do przodu . Przeciez co dzien to blizej domku jestesmy , a kto nam zabroni swietowac po powrocie do Pl .....
24 grudnia 2013 13:13
dorotee

Co do pogody też?  U mnie sztorm szaleje i pada:)

No na to to nikt nic nie poradzi ;( Ale z drugiej strony to troszkę zazdroszcze, nigdy nie byłam nad morzem o tej porze...:)

24 grudnia 2013 13:13 / 2 osobom podoba się ten post
Witam was dzielne opiekunki ktore stoja na warcie w swieta zycze wam duzo wiary nadzieji i milosci))))Moje pierwsze swieta co mi leci wszystko z rak i nic nie wychodzi jakies fatum nademna czy cos moze to przez moje lzy malo co widze ,ale ciesze sie tym szczegolnym dniem ktorzy sa przy mnie i omnie pamietaja,dziekuje wam za to wiem ze nie jestem sama((((zycze smacznej kolacyjki wam muslami lacze sie z wami buziaczki:)))))wasze serce 78
24 grudnia 2013 13:18
ivanilia40

Ja też,uwielbiam słuchać tą piosenkę,a Cevina samego...nie trawię he,he

Ivanilia to tak jak ja,hi,hi.
24 grudnia 2013 13:39 / 1 osobie podoba się ten post
Od rana lecą bajki w tv,wiecie co, oglądam wszystkie :) Nie myślałam,że ja dalej je lubię oglądać :):) Treaz "Pipi Landstrup" leci. Polecam na poprawę nastroju :)
24 grudnia 2013 13:57
Dziewczyny my mamy...jakoś tam...a Romana i inne dziewczyny czy faceci nawet internetu nie mają...my mamy siebie :)))
24 grudnia 2013 14:46
Mam pytanie do Was,czy agencje przysłaly Wam życzenia świąteczne?
Moja nie przysłała,ale dostałam od agencji,z którą jeszcze nie byłam na wyjeżdzie. Miło mi się zrobiło :)
24 grudnia 2013 14:54
ivanilia40

Moja nie przysłała,ale dostałam od agencji,z którą jeszcze nie byłam na wyjeżdzie. Miło mi się zrobiło :)

Moja agencja mi przyslala zyczenia juz kilka dni temu .
24 grudnia 2013 15:02
Moja firma także parę dni temu już życzenia mi złożyła.
24 grudnia 2013 15:04 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim opiekunkom w Niemczech i w Polsce życzę smaczenej Wigili oraz Wesołych Świąt :)
24 grudnia 2013 15:04
ivanilia40

Ta w której teraz jestem,już parę dni temu mi przysłała kartkę świąteczną w ostatniej której byłam,koordynatorka jeżdziła do każdej opiekunki i oprócz kartki dostałam butelkę adwokata i rozmówki polsko-niemieckie,nie wiem jak jest w tym roku.
24 grudnia 2013 15:05 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie wszyscy,dziewczyny i chłopaki w Wigilię Bożego Narodzenia.Miałam w domu utrudniony dostęp do komputera,bo syn pisze pracę inzynierską i wręcz się do niego przykuł.Chciałabym wszystkim życzyć szczęśliwych i wesołych Świąt.Tym,którzy są w domach,pięknych chwil z najbliższymi.Tym ,co na wyjeździe,pogody ducha,powiększajacego się konta i swiadomości,że chociaż nie są w ojczyźnie,i może te Święta będą lekko przymglone małym smuteczkiem,to my,którzy jesteśmy w domach-jesteśmy myślami w wami,a za mocą naszego mistrza Jody,niech zyczenia i wszystko dobre docierają do was z prędkością światła!
24 grudnia 2013 15:11 / 1 osobie podoba się ten post
Doszła dzis kartka z Polski do mnie od mamy ;) ucieszyłam się ale to nie to samo co prawdziwe Święta w domu :(
Nie smucę się wcale ,ale jakoś mi tak nijako. Lampką likieru zostałam poczestowana przez babcię , smakowało wyśmienicie ,ale jednak kawa i fajka są mi bliższe hahahaa :) to co ja lece zajarac ;)