Na wyjeździe #4

24 grudnia 2013 23:25
esmeralda

Kochana az weszlam na profil luknac sobie, no jak wnuczka to super :) toz to mam bardzo mloda Babcie :) no ubawilas mnie totalnie :) moj malzonek jest 5 wiosenek mlodszy od Ciebie :) ale mi pasuje :) hehe no prosze kto z tu obecnych moze sie pochwalic wirtualna babcia na opiekunkowie :)
A tak na powaznie nie wiem dlaczego ale od samego poczatku odnioslam wrazenie ze jestes bardzo dobra i ciepla osoba, ale juz jestes totalnie wypompowana przez pdp - czytajac posty odnosze takie wrazenie .
Pozdrawiam cieplusno choc strasznie za oknem wieje, chyba Ksawery wraca:)

Oj ubawiłam się hehehh napisałam,że dla swoich pdp jesteś jak wnuczka,a nie dla mnie..heheheheheheh Ale spoczko,możesz być i moją wnuczą,uwielbiam małe dziewczynki :):):)
24 grudnia 2013 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

ivanilia jest zmęczona, bo cały czas uszka robi:))))....bo to chyba uszka na zdjęciu?

To kluski śląskie he,he Nie wiem czy pamiętasz jak głodowałam na pierwszej stelli....wszyscy się ze mnie śmiali,że podkręcam krajalnicę na grubsze kromki,ale właśnie tam zdarzylo mi się zrobić te kluski.To jeden z niewielu dni kiedy nie byłam głodna ,stąd ta radośc na twarzy hehe
24 grudnia 2013 23:28 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Oj ubawiłam się hehehh napisałam,że dla swoich pdp jesteś jak wnuczka,a nie dla mnie..heheheheheheh Ale spoczko,możesz być i moją wnuczą,uwielbiam małe dziewczynki :):):)

oplulam monitor, zaslinilam poduszke w ktora sie chichralam, chyba czas juz spac bo nie czytam ze zrozumieniem:) jakby ktos widzial moj atak smiechu to bym po karetke dzwonil....matko jaki czubek ze mnie :) a juz mialam nadzieje ze sie babci dochowalam  :) heheh mam lepsze jazdy jak moja pdp
24 grudnia 2013 23:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To kluski śląskie he,he Nie wiem czy pamiętasz jak głodowałam na pierwszej stelli....wszyscy się ze mnie śmiali,że podkręcam krajalnicę na grubsze kromki,ale właśnie tam zdarzylo mi się zrobić te kluski.To jeden z niewielu dni kiedy nie byłam głodna ,stąd ta radośc na twarzy hehe

Musi to być wspaniały widok kiedy kluski wpadaja do buźki a jeszcze bardziej gdy jest miła i uśmiechnięta bo wie ,że niemiecka gęba jest zawzieta.
24 grudnia 2013 23:33
didusia

Musi to być wspaniały widok kiedy kluski wpadaja do buźki a jeszcze bardziej gdy jest miła i uśmiechnięta bo wie ,że niemiecka gęba jest zawzieta.

he,he Oj Didusia chyba nieżle Cię wkurzyli tymi 20-toma euro hehehe
24 grudnia 2013 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
To było 10 eu- i właściwie nie wiem co z ty fantem zrobić chyba kupię kaste piwka i na nowy rok postawię a co stać mie.
24 grudnia 2013 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
esmeralda

To niech ta wiara wraca galopem, bo wierze, ze nastepna stella bedzie duzo lepsza :) aa ta babcia hexa jeszcze dostanie za swoje, pamietaj wszystko w zyciu zatacza krag, co dajesz to dostajesz :) U moich tez sa ciezkie chwile, ale na szczescie jeszcze nigdy do mnie nie byli chamscy czy zlosliwi...ale do siebie nawzajem czasem az przykro sluchac

No mój PDP nie jest chamski ale jest zboczony :) Ale to chyba lepiej niż  jakąs hexą się użerać?
24 grudnia 2013 23:47
MeryKy

No mój PDP nie jest chamski ale jest zboczony :) Ale to chyba lepiej niż  jakąs hexą się użerać?

Pytanie co jest lepsze chamstwo czy  zboczenie na ile PDP jest chamski a na ile zboczony ?
24 grudnia 2013 23:48
didusia

To było 10 eu- i właściwie nie wiem co z ty fantem zrobić chyba kupię kaste piwka i na nowy rok postawię a co stać mie.

Dobry pomysł a tak szczerze ja już dawno się przekonałam że jak jadę na święta to muszę mieć zagwarantowany dodatek od firmy nie ma co liczyć na  kasę od PDP lub ich rodziny 
24 grudnia 2013 23:49
MeryKy

Zboczony, łoj? Ale chyba ci się tam krzywda nie dzieje?
Też miałam dziadziusia, chwalił mnie za gotowanie, ganił za wolną jazdę jego szybkim autem, śpiewał zboczone piosenki ale nigdy nie zrobił nic bym się go bać musiała :) Miło go wspominam.
24 grudnia 2013 23:52 / 1 osobie podoba się ten post
paluina

Dobry pomysł a tak szczerze ja już dawno się przekonałam że jak jadę na święta to muszę mieć zagwarantowany dodatek od firmy nie ma co liczyć na  kasę od PDP lub ich rodziny 

Ja mam podwójną stawkę za święta co nie zmienian faktu otrzymania fantastycznego praezentu gwiazdkowego od rodznki , która bardzo dobrze znam. Chyba za długo tu pracuję i uwazaja mnie za swojaka czyli  duzo usmiechu zero gelda
24 grudnia 2013 23:52
paluina

Jak było u Ciebie na wigilii,spokojnie?
24 grudnia 2013 23:58
didusia

Ja mam podwójną stawkę za święta co nie zmienian faktu otrzymania fantastycznego praezentu gwiazdkowego od rodznki , która bardzo dobrze znam. Chyba za długo tu pracuję i uwazaja mnie za swojaka czyli  duzo usmiechu zero gelda

Rozumiem Cię jest miło jak to PDP lub rodzina da coś od siebie a nie tylko tyle ile musi ale tez wiem że oni uważają że płacą i to wystarczy oczywiście nie wszyscy
24 grudnia 2013 23:59
A teraz o świętach z niemiecką rodziną. Zdziwili się jak przyniosłam dla siebie rybę na kolację - oni jedli roladę. Poza tym było całkiem miło, czytali fragment Pisma Św. potem śpiew kolęd przy fortepianie i skrzypcach, prezenty, nawet nie najgorsze - srebrny łańcuszek z tchibo plus koperta (50e) z życzeniami i podziękowaniami za dobrą opiekę i komplet kosmetyków dave. Ja ich uraczyłam naszym ptasim mleczkiem plus korale dla babci. Jutro jedziemy do kościoła na jakiś koncert świąteczny. Nie spodziewałam się że będzie tak rodzinnie w De :)
25 grudnia 2013 00:00
ivanilia40

Jak było u Ciebie na wigilii,spokojnie?

Tak rano śniadanie z córką i cały dzień spokój