Mój komp też drży tzn. tak mryga dziwnie może polać go czymś mocniejszym?
Mój komp też drży tzn. tak mryga dziwnie może polać go czymś mocniejszym?
Obejrzałam dokładnie, fajans niestety....
A już narobiłeś mi nadziei, że coś wartościowego dostałam ;)
W garnku kamionkowym, czy metalowym mam zakopać? ;)
Wiem jakią wartość miewają takie ohydztwa na pierwszy rzut oka, dwoje dzieci PDP handluje starociami, jedno nawet specjalizuje się w "sztywnych misiach"
W garnku kamionkowym, czy metalowym mam zakopać? ;)
Wiem jakią wartość miewają takie ohydztwa na pierwszy rzut oka, dwoje dzieci PDP handluje starociami, jedno nawet specjalizuje się w "sztywnych misiach"
teraz to juz nie wiem moze raczka drzy a ja nie wie..tym tez mozna sie zarazic cholera albo musze procentowego cos lyknac moze przestanie
Mnie opiekunkowo też nie działalo,więc nie złość sie na kompa,to wina serwera :):):)
Figurki zakop w glinianym garczku,ale nie zapomnij gdzie zakopałaś .Najlepiej zapisz sobie gdzies he,he
Mnie opiekunkowo też nie działalo,więc nie złość sie na kompa,to wina serwera :):):)
Figurki zakop w glinianym garczku,ale nie zapomnij gdzie zakopałaś .Najlepiej zapisz sobie gdzies he,he
oj nie "moze" a na 100% musisz 40% lyknac
Wiesz ze starociami to jest tak ze nie musza byc sliczne aby byly cenne.Liczy sie firma,ilosc wyprodukowanych sztuk itd.A to twoje "cudo" no coz moze badziewie z Chin,ale czemu chcesz zkopac to w garnku ? Garnka nie szkoda ci ??? ha ha
Mam nadzieję,ze to nie Parkinson :):):)
Uparła się dziś rodzina pdp zeby mi nalac Whisky. Mówiłam,że wiem co to jest,że ja nie chcę bo nie lubię....."nie,masz wypić chociaż troszkę"... No to zamoczyłam usta ,ale więcej nie chciałam.Resztę dopił zięć pdp he,he,he
lyknelam i nie drzy i reka i komp...skarbnica madrych rad jestes..
lyknelam i nie drzy i reka i komp...skarbnica madrych rad jestes..
Popraw aby utrzymac poziom leku we krwi