Na wyjeździe #4

25 grudnia 2013 20:50
MeryKy

Mój komp też drży tzn. tak mryga dziwnie może polać go czymś mocniejszym?

szkoda polewac lepiej wypic i na efekt czekac..moj narazie nie jaka sie w zwiazku ze spozyciem przeze mnie...he he
25 grudnia 2013 20:50
hagia

Obejrzałam dokładnie, fajans niestety....
A już narobiłeś mi nadziei, że coś wartościowego dostałam ;)

Zakop !!!! Za 1000 lat bedzie bezcenna hihi
A tak serio to jak sama widzialas takie czasem malo ciekawe figurki maja swoja wartosc.Tu u mnie zona dziadka zbierala lalki.Jest tu taka za ktora w tamtym roku dawali 1500 euro.Dziadek oczywiscie nie sprzeda zadnej bo to pamiatka po zonie
25 grudnia 2013 20:53
W garnku kamionkowym, czy metalowym mam zakopać? ;)
Wiem jakią wartość miewają takie ohydztwa na pierwszy rzut oka, dwoje dzieci PDP handluje starociami, jedno nawet specjalizuje się w "sztywnych misiach"
25 grudnia 2013 20:58
hagia

Wiem jakią wartość miewają takie ohydztwa na pierwszy rzut oka, dwoje dzieci PDP handluje starociami, jedno nawet specjalizuje się w "sztywnych misiach"

Mnie opiekunkowo też nie działalo,więc nie złość sie na kompa,to wina serwera :):):)
Figurki zakop w glinianym garczku,ale nie zapomnij gdzie zakopałaś .Najlepiej zapisz sobie gdzies he,he
25 grudnia 2013 21:00
hagia

Wiesz ze starociami to jest tak ze nie musza byc sliczne aby byly cenne.Liczy sie firma,ilosc wyprodukowanych sztuk itd.A to twoje "cudo" no coz moze badziewie z Chin,ale czemu chcesz zkopac to w garnku ? Garnka nie szkoda ci ??? ha ha
25 grudnia 2013 21:01
ania52

teraz to juz nie wiem moze raczka drzy a ja nie wie..tym tez mozna sie zarazic cholera albo musze procentowego cos lyknac moze przestanie

oj nie "moze" a na 100% musisz 40% lyknac
25 grudnia 2013 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Mnie opiekunkowo też nie działalo,więc nie złość sie na kompa,to wina serwera :):):)
Figurki zakop w glinianym garczku,ale nie zapomnij gdzie zakopałaś .Najlepiej zapisz sobie gdzies he,he

Pora założyć pamiętniczek - ku pamięci, demencji czas nadciąga ;))))
25 grudnia 2013 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tak, narysuj mapę, wsadź do butelki i wyrzuć do morza. A punkt zaznacz krzyżykiem i podpisz SKARB! Ha ha ha ))))
25 grudnia 2013 21:05
ORIM

oj nie "moze" a na 100% musisz 40% lyknac

lyknelam i nie drzy i reka i komp...skarbnica madrych rad jestes..
25 grudnia 2013 21:05
ORIM

Wiesz ze starociami to jest tak ze nie musza byc sliczne aby byly cenne.Liczy sie firma,ilosc wyprodukowanych sztuk itd.A to twoje "cudo" no coz moze badziewie z Chin,ale czemu chcesz zkopac to w garnku ? Garnka nie szkoda ci ??? ha ha

A tak mi się skojarzyło z wykopywaniem ukrytych skarbów, te monety, czy inne bogactwa były najczęściej w glinianych garnkach.
A jak skarb, to i garnka nieszkoda :)))
25 grudnia 2013 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mam nadzieję,ze to nie Parkinson :):):)
Uparła się dziś rodzina pdp zeby mi nalac Whisky. Mówiłam,że wiem co to jest,że ja nie chcę bo nie lubię....."nie,masz wypić chociaż troszkę"... No to zamoczyłam usta ,ale więcej nie chciałam.Resztę dopił zięć pdp he,he,he

u nich to chyba normalne .... no przeciez nic nie moze sie zmarnowac, za wszystko sie placi...a tym bardziej ''whsiky'' hahaha
25 grudnia 2013 21:06
ania52

Tylko uważaj żebyś cała nie zaczeła drzec :)
25 grudnia 2013 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Popraw aby utrzymac poziom leku we krwi
25 grudnia 2013 21:08
I żebyś jutro na białe myszki nie zaczęła polować he,he,he

25 grudnia 2013 21:09
ORIM

Popraw aby utrzymac poziom leku we krwi

i tu mam bol ostatnie zapasy skonczylam do piatku musze czekac az otworza sklepy..jak przezyc...