Na wyjeździe #4

25 grudnia 2013 19:14
mamusia2

No dziewczyny muszę przyznać że trochę przykro mi było,,pierwszy raz zostałam tak potraktowana ale żyje i się uśmiecham,żaden niekulturalny niemiec mnie nie złamie.

co Cie nie zabilo to Cie wzmocni.Żyjesz -  wiec jestes znow mocniejsza
25 grudnia 2013 19:16 / 3 osobom podoba się ten post
Wiecie dziewczyny,dla mnie najważniejszy wczoraj był spokój.Nastawiłam się,ze nawet jak mi będą dawać jakiś prezent to poprostu nie wezmę. Jednak jestem miło rozczarowana,nawet jeden z gości zapytał czy tęsknię do domu,to było miłe bo inni słyszeli jak powiedziałam,że dziś szczególnie tęsknię. Nareszcie zobaczyli we mnie człowieka,a nie jakąś tam Polkę.Może dlatego byli wszyscy uprzejmi,nawet pdp.
Dla mnie najlepszym prezentem był spokój...
25 grudnia 2013 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wiecie dziewczyny,dla mnie najważniejszy wczoraj był spokój.Nastawiłam się,ze nawet jak mi będą dawać jakiś prezent to poprostu nie wezmę. Jednak jestem miło rozczarowana,nawet jeden z gości zapytał czy tęsknię do domu,to było miłe bo inni słyszeli jak powiedziałam,że dziś szczególnie tęsknię. Nareszcie zobaczyli we mnie człowieka,a nie jakąś tam Polkę.Może dlatego byli wszyscy uprzejmi,nawet pdp.

no to niezle w kosc dostajesz skoro spokoju tak potrzrbujesz..wspolczuje ci
25 grudnia 2013 19:19
ivanilia40

25 grudnia 2013 19:21
ania52

Ania,znowu komp się jąka,czy rączka Ci drży ? heheheh
25 grudnia 2013 19:23
ivanilia40

Ania,znowu komp się jąka,czy rączka Ci drży ? heheheh

teraz to juz nie wiem moze raczka drzy a ja nie wie..tym tez mozna sie zarazic cholera albo musze procentowego cos lyknac moze przestanie
25 grudnia 2013 19:26
ania52

teraz to juz nie wiem moze raczka drzy a ja nie wie..tym tez mozna sie zarazic cholera albo musze procentowego cos lyknac moze przestanie

Mam nadzieję,ze to nie Parkinson :):):)
Uparła się dziś rodzina pdp zeby mi nalac Whisky. Mówiłam,że wiem co to jest,że ja nie chcę bo nie lubię....."nie,masz wypić chociaż troszkę"... No to zamoczyłam usta ,ale więcej nie chciałam.Resztę dopił zięć pdp he,he,he
25 grudnia 2013 19:35
ivanilia40

Mam nadzieję,ze to nie Parkinson :):):)
Uparła się dziś rodzina pdp zeby mi nalac Whisky. Mówiłam,że wiem co to jest,że ja nie chcę bo nie lubię....."nie,masz wypić chociaż troszkę"... No to zamoczyłam usta ,ale więcej nie chciałam.Resztę dopił zięć pdp he,he,he

z twojej szklanki wypil
25 grudnia 2013 19:38 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

z twojej szklanki wypil

Nie ,przelał do swojej :) A jakie to ma znaczenie? Ta rodzina ciągle podbiera sobie z talerzy i łapkami też sobie wszystko podają,więc chyba to normalne,że wypił po mnie ,nie? he,he  Nawet jeśli to niehigienicznie to jest alkohol więc i tak wydeynfekowane:)
25 grudnia 2013 19:39
ivanilia40

Nie ,przelał do swojej :) A jakie to ma znaczenie? Ta rodzina ciągle podbiera sobie z talerzy i łapkami też sobie wszystko podają,więc chyba to normalne,że wypił po mnie ,nie? he,he  Nawet jeśli to niehigienicznie to jest alkohol więc i tak wydeynfekowane:)

nie chodzi o ciebie tylko ze taki narod oszczedny nic nie marnuja
25 grudnia 2013 19:42
ania52

nie chodzi o ciebie tylko ze taki narod oszczedny nic nie marnuja

No tak he,he nawet nie pomyślałam,że to z chytrości :):)
25 grudnia 2013 20:25
ania52

Mój komp też drży tzn. tak mryga dziwnie może polać go czymś mocniejszym?

25 grudnia 2013 20:36
ORIM

obejrzyj dobrze ta figurke Mikolaja.Mozesz sie bardzo zdziwic.Spojrz na to:

http://antyk.net.pl/pl/81-figurki

Obejrzałam dokładnie, fajans niestety....
A już narobiłeś mi nadziei, że coś wartościowego dostałam ;)
25 grudnia 2013 20:39
Co sie dzieje?trzesienie forum?dziwne objawy.
25 grudnia 2013 20:47
MeryKy

Mój komp też drży tzn. tak mryga dziwnie może polać go czymś mocniejszym?

Mój myrgał po kawie :)
Tzn. w czasie po kawie. Ale miałam tu spadki napięcia prądu, myrgały też lampy. Gorzej, że całkiem mi padł laptop przy tych przepięciach i musiałam restartować. A po kolacji nie działało mi Opiekunkowo przez chwilę :(   Technika jest dziś przeciwko mnie :(