Na wyjeździe #4

25 grudnia 2013 21:11
ivanilia40

Tylko uważaj żebyś cała nie zaczeła drzec :)

no istnieje taka mozliwosc albo od nadmiaru albo z braku..chyba ze porkinsonem od pdp sie zaraze tez bede drzec
25 grudnia 2013 21:11
ivanilia40

Tylko uważaj żebyś cała nie zaczeła drzec :)

no istnieje taka mozliwosc albo od nadmiaru albo z braku..chyba ze porkinsonem od pdp sie zaraze tez bede drzec
25 grudnia 2013 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

no i nie w pore powiedzialas znowu sie jaka albo ja drze
25 grudnia 2013 22:25
ania52

no i nie w pore powiedzialas znowu sie jaka albo ja drze

A u mnie komp przestał akurat mrygać aż jestem zdziwiona może przeszło to na Ciebie? :)))
26 grudnia 2013 10:42
No i zrobił się dzień jak co dzień. Córka PDP sprzątnęła po swojej rodzince, właściwie wspólnie ogarnęli dom po swoim pobycie i pojechali.
Aż sobie pomyślałam żeby na rower wskoczyć z tego nadmiaru wolnego czasu, ale tak jakoś mokro i buro na zewnątrz. Może po obiedzie się przejaśni. Pozostaje mi łóżeczko z książką i Wy :))))
26 grudnia 2013 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
Odnośnie upływających nam dni w De :)
Mam taki kalendarzyk kieszonkowy i skreślam dni które mi już minęły :) Czasami jak zapomnę przez kilka dni zajrzec do kalendarza i widze ile dni zleciało , skreślając (np 5 dni) to tak mi się cieszy serce ,że juuuuuż tyle mna i krócej do domku mam :)
A dziś własnie mi sie przypomniało że musze skreślić te dni ,bo 3 dni nie skreślałam :)
Ale poczekam sobie jeszcze aby mi sie jeszcze bardziej miło zrobiło ;)
Pozdrawiam serdecznie i idę zająć się sprzataniem kuchni bo babcia kończy obiad ;) A zaraz trzeba coś pichcić dla reszty :D
26 grudnia 2013 10:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry - dzien zacząl sie juz prawie jak "codziennie" nastroj swiateczny odpłynął w dal,do przyszłego roku.Pewnikiem to pogoda ma wpływ na takie odczucia.U nas dzisiaj lekki przymrozek rano a teraz mgła i buro-ponuro.

Nie mogę sobie pozwolić na pozostawnienie mojej pdp nawet na parę chwil w domu samej bo to juz to stadium choroby ze potrzebuje opieki cały czas.Ale dwa dni przesiedzialam sama w domu no nie sama bo z Wami,że dzisiejszy dzien druga strona odpoczywa.

Humor mam niesamowity,łypie okiem na kalendarz i sprawdzam bagaże.Czekam,jak cały pobyt "na wyjezdzie" na ten szczęśliwy dzień.
26 grudnia 2013 11:12
A kto spędza sylwestra na wyjeździe?
26 grudnia 2013 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
Tak sie zlozyło tym razem,że nie ma naszych kanałow tv , jestem zmuszona do ogladania programow niem.języcznych odważę sie porownać pr.świateczny z naszym.Moim zdaniem maja dobry repertuar,oprocz wiecznie powtarzajacych sie:Tatort,Soko,Topfgeldjager,Lafer,Lichter,Lecker- całkiem przyzwoite programy.Cały tydzień czekam na sobotni program Terra X lubie  Rosamunde Pilcher - pierdoły, ale taki inne troszke innego świata,romantyzmu i romansow.Mozna oglądać.

Programy muzyczne wszelkiego rodzaju - lubię,wczorajszy z Heleną Fischer wigilijny z Carmen Nebel. A co Wy ogladacie i co Wam sie podoba?
26 grudnia 2013 11:24
opiekun_Janusz

Ja spedzam sylwestra na wyjezdzie .
26 grudnia 2013 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
O tancach , hulankach , swawolach to raczej musimy zapomniec w sylwestra ....
26 grudnia 2013 11:33
alinka1339

O tancach , hulankach , swawolach to raczej musimy zapomniec w sylwestra ....

Jeśli PDP głuchawy, to tańce wspólnie z jakimś filmem muzyczno-tanecznym można uskuteczniać :)))))
26 grudnia 2013 11:35
hagia

Jeśli PDP głuchawy, to tańce wspólnie z jakimś filmem muzyczno-tanecznym można uskuteczniać :)))))

tak , a meza PDP do tanca porwac co ? o kurna , ale by sie chlopina zdziwil .....
26 grudnia 2013 11:39
alinka1339

tak , a meza PDP do tanca porwac co ? o kurna , ale by sie chlopina zdziwil .....

A czemu nie, jak chłopina ma dryg i jeszcze żwawy :)))
26 grudnia 2013 11:39
opiekun_Janusz

i ja tez, ale po sylwestrze juz tylo 15 dni