Na wyjeździe #4

26 grudnia 2013 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Odnośnie upływających nam dni w De :)
Mam taki kalendarzyk kieszonkowy i skreślam dni które mi już minęły :) Czasami jak zapomnę przez kilka dni zajrzec do kalendarza i widze ile dni zleciało , skreślając (np 5 dni) to tak mi się cieszy serce ,że juuuuuż tyle mna i krócej do domku mam :)
A dziś własnie mi sie przypomniało że musze skreślić te dni ,bo 3 dni nie skreślałam :)
Ale poczekam sobie jeszcze aby mi sie jeszcze bardziej miło zrobiło ;)
Pozdrawiam serdecznie i idę zająć się sprzataniem kuchni bo babcia kończy obiad ;) A zaraz trzeba coś pichcić dla reszty :D

Mam identyczną metodę z tym kalendarzykiem od dawna :)
26 grudnia 2013 18:24
didusia

Ja tez , to mój 4 sylwester w DE  ale nie ma co się rozklejać daje sobie radę i w swoim towarzystwie doskonale się czuję . Bardzo chętnie wypiję wirtualnego drinka lub lampke szampana na Sylwestra.

Ja chętnie wypiję z Wami lampkę szampana lub lampkę fajnego wermuciku
Oczywiście o północy
26 grudnia 2013 18:45
Malgi

Ja chętnie wypiję z Wami lampkę szampana lub lampkę fajnego wermuciku :-)
Oczywiście o północy :-)

Ja w Sylwestra też do was dołączę, jeśli pozwolicie. :))

26 grudnia 2013 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Jestem za,  mam nadzieję ze nie odjadę tzn zasnę jakby ktoś źle zrozumiał. Proponuję o 24.00 wielonarodościowe drinki z posmakiem "francuskiego" szampana.
26 grudnia 2013 20:35
Malgi

Tylko gdzie kupi tego szampana???
26 grudnia 2013 20:42
Święta świeta i po świetach :) U mnie w pracy jakoś zleciało,najgorsza dla mnie była Wigilia. A wam jak minęły świeta?
26 grudnia 2013 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Hej ja też tutaj sylwestra będę spędzała--chyba ta sama ekipa co jest na święta...

Przepraszam,to nie ten temat,ale mam prosbe-jako,z tez sam uze sie niemieckiego,mozesz mi napisac z czego korzystasz?Namiary w profilu,a wracajac do tematu Sylwestra,siedze przy skejpie na tv.maniaku i bede bawic sie z polsatem...
26 grudnia 2013 21:14
kruszynka1964

Przepraszam,to nie ten temat,ale mam prosbe-jako,z tez sam uze sie niemieckiego,mozesz mi napisac z czego korzystasz?Namiary w profilu,a wracajac do tematu Sylwestra,siedze przy skejpie na tv.maniaku i bede bawic sie z polsatem...

sprawdz poczte :)))
26 grudnia 2013 21:22
Ja na Sylwestra też w DE, a mój mąż Sylwester :)))
26 grudnia 2013 21:26
ajato

Ja na Sylwestra też w DE, a mój mąż Sylwester :)))

przykre, podwójne swięto i osobno...ale coś za coś...:)))
26 grudnia 2013 21:29
No nareszcie koniec tego okropnego dnia....uuuffff
26 grudnia 2013 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

przykre, podwójne swięto i osobno...ale coś za coś...:)))

Dokładnie, coś za coś. I jeśli to może służyć za pocieszenie, to tłumaczę sobie, że nie ja jedna i jest mi lżej :)

26 grudnia 2013 21:45
alinka1339

a cos taka umeczona..
26 grudnia 2013 21:45
alinka1339

a cos taka umeczona..
26 grudnia 2013 21:52
No tak zapytałam o święta a tu widzę pojawił sie temat o Sylwestrze :) Może zaczniemy odliczać ostatnie dni starego roku?
5 :)