a' propos narazie tylko moje poczucie humoru hihihi , znow drzysz ha ha
a' propos narazie tylko moje poczucie humoru hihihi , znow drzysz ha ha
no patrz jak dzialasz na mnie dopiero teraz zrozumialam dlaczego drgawki mnie dopadly..silna jest energia Twa albo czar takowy posiadasz ze na odleglosc drze.chyba dobrze ze do Karpacza nie jade bo zadrgalabym sie na smierc..
Szkoda ze nie jedziesz Mozna by te drgawki dobrze wykozystac np. do ................. ubicia sniegu hihihi na gorce ha ha
Tylko gdzie kupi tego szampana???
skad go wziac sniegu w sensie..ano mi tez szkoda ze nie jade ale egzaminy...myslowo i biesiadowo bede z Wami..
kochana powinnas miec szkodliwe placone tyle razy karmic to jakbyc co najmniej 2 dodatkowe osoby miala.a ten maz to co taki madrutki jak wsztstko wie to po co mu opiekunka.chory czlowiek jak nie chce jesc to nie mozna zmuszac..wspolczuje ci i tej pdp a jeszsze bardziej ze jej meza na karku masz
no raczej w kazdym sklepie :)
To ja chyba tez do was dlacze z butelka szampana.....jak jest jeszcze wolne miejsce jest -hahahaha
No,ale fajnie byloby,wlaczylybysmy skejpa na rozmowy grupowe?Chociaz nie mam pojecia,czy jest taka opcja...
Wiesz aniu gdyby tego meza tu nie bylo to praca jest jak marzenie , a ten maz i tak nic nie pomaga . Spi do 12 , a nawet nie raz do 14 , pozniej czyta lub krzyzowki rozwiazuje . Na poczatku mojego pobytu tutaj to po poludniu jechal gdzies i wracal pijany , ale jak wstydu sobie przedemna narobil to pijanstwo sie skonczylo i siedzi w domu cale dnie. Najgorsze to wlasnie to pozne wyciaganie PDP z lozka i karmienie . Sama to bym wedlug siebie sobie dzien ustawial i po klopocie . Nawet bym tu wrocila gdyby PDP mieszkala sama , bo widze , ze w stosunku do mnie nie jest agresywna . Odkad Pflege nie przychodzi do mycia PDP to ja sama swietnie daje sobie rade .
Edukacja,kariera cale zycie to samo.A tu sie teraz trzeba bawic hihi Napisz na e-mail co to za egzaminy i gdzie
Dobry pomysl - tylko ja nie mam na tyle dobrego neta by rozmawiac przez skype ....
Dzisiaj piątek jak zwykle dla mnie jest to dzien krótki i takie lubię najbardzie.Rano kapie swoja pdp,potem spoznione sniadanie,drzemka ok 2 godzinn(oczywiscie pdp) przygotowuje obiad po obiedzie spacer,wieczor szybko i idziemy spac.Takie dni lubie sobota i niedziela jest dla mnie katorgą.Ale to juz ostatnia sobota i niedziela "na wyjeżdzie",poniewaz po powrocie do domu bede miala same soboty i niedziele i takie bardzo lubie.
bo un to pewnie alkoholik jest i nerwowy ze pic nie moze..a jak u niego z przyjmowaniem argumentow ze to ty odpowiadasz za bpp i zeby do twojej pracy sie nie wtracal...
No,ale fajnie byloby,wlaczylybysmy skejpa na rozmowy grupowe?Chociaz nie mam pojecia,czy jest taka opcja...