No tak zapytałam o święta a tu widzę pojawił sie temat o Sylwestrze :) Może zaczniemy odliczać ostatnie dni starego roku?
5 :)
No tak zapytałam o święta a tu widzę pojawił sie temat o Sylwestrze :) Może zaczniemy odliczać ostatnie dni starego roku?
5 :)
a cos taka umeczona..
A kto spędza sylwestra na wyjeździe?
A bo wiesz aniu o 17 zrobilam PDP jedzenie i proba karmienia , ale ona nie chce ok . O 18.30 maz PDP kazal wyciagnac ja z wyrka i ponowne karmienie znow nie chce , wiec kazal ugotowac jej kasze , a ta dalej nie chce jesc . Podchodzilam do karmienia z 6 razy i nic . W koncu usiadlam w swoim pokoju i czekan na godz21 , bo wtedy PDP idzie do lozka , znaczy ja ja transportuje . Wchodze do kuchni przed 21 , a PDP zachcialo sie wkoncu jesc i znow od nowa kanapka i kasza . Mam dzis dosc ....
A bo wiesz aniu o 17 zrobilam PDP jedzenie i proba karmienia , ale ona nie chce ok . O 18.30 maz PDP kazal wyciagnac ja z wyrka i ponowne karmienie znow nie chce , wiec kazal ugotowac jej kasze , a ta dalej nie chce jesc . Podchodzilam do karmienia z 6 razy i nic . W koncu usiadlam w swoim pokoju i czekan na godz21 , bo wtedy PDP idzie do lozka , znaczy ja ja transportuje . Wchodze do kuchni przed 21 , a PDP zachcialo sie wkoncu jesc i znow od nowa kanapka i kasza . Mam dzis dosc ....
Moze jestem sadysta ale .....to dziala.Podaje przepis na apetyt.Pewnie nie tylko u mnie jest taka sytuacja ze ulubiony temat dziadkow to jedzenie i kiedy byla kupa.Tak wiec jesli dziadek nie ma apetytu i jest markotny z tego powodu to ja mu sprawiam ta druga radosc zycia.Dostaje kropelki na przeczyszczenie ha ha.Dzialaja po ok 4 godz.Dziadek szczesliwy ze sie zalatwil i apetyt mu wraca.Trzeba przeciez sie najesc aby znow moc sie wys**ć hihi.
o jestes Orim a juz myslalam ze cie ukradli bo cos tak dziwnie zacichles
mnie ukradli ???? A po co ???
a bo to wiadomo czego w tym murzynskim kraju spodziewac sie mozna...moze dla okupu albo moze ladny jestes i dla urody twej he he
albo zeby dzieci straszyc polskim goblinem ha ha
co ty co ty...tutaj tyle straszakow po ulicach chodzi ze nie ptrza miedzynarodowych.w imie wyzszych celow mogli ukrasc cie..ale gut ze jestes..a moze ty sie zbiesiles i z forum chciales sie wypisac..uderz sie w piers i wyznaj swoj bol..
poniewaz jest to dzial wzajemna pomoc wiec chyba pomoge rozwiewajac Twoje troski o mnie hihihi Nie zbiesilem sie,nie ukradli mnie,nie wypisuje sie z forum,a po klacie nie bede sie okladal bo jeszcze sobie cos zrobie ha ha To ze mniej pisze ( chyba,chociaz NIE) to LENISTWO ŚWIĄTECZNE !!!! hihihi
PS.
Jakie to mile ze sie za mna stesknilas ha ha
poniewaz jest to dzial wzajemna pomoc wiec chyba pomoge rozwiewajac Twoje troski o mnie hihihi Nie zbiesilem sie,nie ukradli mnie,nie wypisuje sie z forum,a po klacie nie bede sie okladal bo jeszcze sobie cos zrobie ha ha To ze mniej pisze ( chyba,chociaz NIE) to LENISTWO ŚWIĄTECZNE !!!! hihihi
PS.
Jakie to mile ze sie za mna stesknilas ha ha
no tosmy sobie wyjasnili wszelkie watpliwosci..lubie twoje poczucie humoru..