Z pewnością zły kręci skoro ktoś odbiera. Może jakiś czeski błąd w numerze? A może znajoma zły podała?
Ja raz w autobusie takiej namolnej pani podałam zły :)) Koniecznie mnie chciała do pracy zwerbować.
Z pewnością zły kręci skoro ktoś odbiera. Może jakiś czeski błąd w numerze? A może znajoma zły podała?
Ja raz w autobusie takiej namolnej pani podałam zły :)) Koniecznie mnie chciała do pracy zwerbować.
Sypiam bezstresowo po poludniu, jedynie telefony mnie budzą :)
W moim wieku mogę sobie na to pozwolić ;)
Dziewczyny jest teraz w ZDF transmisja z Turnieju Czterech Skoczni.
Dostałam takiego nerwa ,żeby pięciu naszych w 3 dziesiątce a tak sie dobrze zapowiadało . Stoch poraz pierwszy w tym sezonie dał ciała- cholera nie mógł w innym czasie.
Dostałam takiego nerwa ,żeby pięciu naszych w 3 dziesiątce a tak sie dobrze zapowiadało . Stoch poraz pierwszy w tym sezonie dał ciała- cholera nie mógł w innym czasie.
Poczytajcie na Onecie (czwarta linijka), jak potraktowano Polkę- opiekunkę w Niemczech, jest tam też przy okazji sporo ciekawych inf prawnych dotyczących nas.
Ok ale gdzie mam przeczytac ? Podaj link ! calego neta nie przeczytam ha ha
Didusia nie przejmuj się lepiej teraz a nie w Soczi,następnym razem będzie lepiej,ja nie oglądałam bo dziadek co 5 minut przełaczał,ale Soczi nie odpuszczę,hi,hi.
Jezu, ciągle jak o nas piszą, to wyzysk, niewola, chamstwo, krew, pot, bicie i uciekanie w majtkach o północy. Wnoszę STANOWCZY PROTEST! Przez prawie dwa lata opierdzielałam się totalnie w tej robocie, mając zajęć na góra 2-3 godziny dziennie i znam sporo kolezanek, które do tej pory tak mają.
Kochani dziennikarze, błagam - więcej obiektywizmu w opisie opiekunkowych doświadczeń!!!!
Wpadłam tylko na minutkę by powiedzieć Wam kochane Opiekunkowo, że bardzo dziękuję za cały 2013 rok w Waszym towarzystwie w tych dobrych i kiepskich chwilach.
Jeszcze jestem w domku i uwielbiam tu być. Starałam się o pracę w Pl, jednakże dostałam odpowiedź - że wstępnie są zainteresowani i odezwą się w styczniu .... ciekawe, czy aby wtedy nie będę już w De.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i gorąco.
Szczęśliwego Nowego Roku !!!