Właśnie "rzekomego" sypiania!!!!
Właśnie "rzekomego" sypiania!!!!
oj nie chcialabym z niemieckimi opiekunkami pracowac niektore potrafia byc niemile...dziwne to miejsce masz...
Dziwne, inaczej to sobie wyobrażałam jak mi przedstawiano ofertę ale kolejne doświadczenie na koncie. Siostrzyczki - opiekunki niemiłe nie są. Są szczere, konkretne i dużo się od nich nauczę.
Judora, Ty to masz szczęście ;-//// W Nowym Roku życzę Ci kogoś super miłego ...... no takiego jak sobie wydumałaś ;-)))
Próbuje się uczyc niemieckiego, ale cos mi kiepsko idzie
Mam nadzieję, ze mimo wszystko coś w tej mojej łepetynie zostanie
Ja to mam takie postanowienie całoroczne, tak bardzo chcę, a tak cienko z realizacją.....
Witajcie kochani!
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!
Sylwestra spędziłam w Kazimierzu Dolnym i było tak jak chciałam, czyli fajnie:) Właśnie wróciliśmy, mąż idzie do pracy, a ja w końcu zacznę odpoczywać:) Męczące te święta:)
Witajcie kochani!
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!
Sylwestra spędziłam w Kazimierzu Dolnym i było tak jak chciałam, czyli fajnie:) Właśnie wróciliśmy, mąż idzie do pracy, a ja w końcu zacznę odpoczywać:) Męczące te święta:)
Ja nigdy nie podejmuję postanowien na Nowy Rok. Zawsze obiecuję sobie , ze muszę się wziąć za naukę, tym bardziej , ze mam tu odpowiednie warunki - niezbyt duzo obowiązków, cisza , spokój.
Ale przez 1,5 miesiąca mało poświęcałam czasu na naukę
Dziś jakos tak mnie wzięło. mam nadzieję , ze nie jest to tylko słomiańy zapał :)))
Poza tym , nikt nie siedzi w niczyjej glowie,nie wie jakie naprawdę pobudki kieruja dana osobą... a czy ;prostytucja w malzenstwie; jest cacy? ile kobiet zyje z mezem z ,tzw. musu; gdzie mialby isc, trzeba dzielic mieszkanie, majatek, zyja, uprawiaja seks [ czasami jak Pan Maz jest bardziej hojny ] z wieksza ochotą...nic nie jest czarne ani białe