Też jeden z moich ulubionych, ale tutaj nie mogłam go oglądać, latem kiedys leciał i Julia Roberts miała taki brzydki głos, no nie mogłam, po co oni podkładaja te głosy???/
Też jeden z moich ulubionych, ale tutaj nie mogłam go oglądać, latem kiedys leciał i Julia Roberts miała taki brzydki głos, no nie mogłam, po co oni podkładaja te głosy???/
He,he,he mam to samo,też nie mogę oglądać po niemiecku tego filmu,no chyba ,że wyłączę fonię :)
najlepiej jak Winetu mowil niemieckim jezykiem..niemieckojezyczny indianin...gdzie on sie uchowal
Troche to mnie zdziwilo,że mój pościk został usunięty a napewno nie byl obraźliwy . Jak nazwę faceta pracującego przy akładaniu elektryki elektrykiem to też bedzie urażony?
Coś mi się dziś złośliwość włączyła , ale mi to trochę zalatuje... cenzurą ......
Coś mi się dziś złośliwość włączyła , ale mi to trochę zalatuje... cenzurą ......
Złośliwośc powiadasz? Pewnie zjadłaś czekoladki swojej pdp....:)
Pokosztowałam jeno... Chciałam sobie humor poprawić , ale nie pomogło . Jakaś do d..y dziś jestem ...
Ha,nie zmieściłabyś się :)
co ci zalatuje cenzura...ten elektryk... a swoja droga Orim nasze wczorajsze posty czyta odnosnie twego tatuazu bo cos zacichl na dluzej...
a u slonia
Bo ja to taka , może nazbyt , bezpośrednia jestem i straszliwie lubię nazywać rzeczy po imieniu ,a tu czasami trzeba < bułkę przez bibułkę> , to i taka refleksja mnie naszła.....
u słonia spokojnie.... hehe
nie daj sie wrobic w bulki..przynajmniej ja najlepiej czuje sie wsrod ludzi bezposrednich przynajmniej wiem o co chodzi i ze nie beda za plecami gadac bo w oczy rypia co maja powiedziec.nie podjelas watku Orima a moze mu pomoc trza
Już mi się podobasz ! haha A Orim to pewnie miejsca szuka na ten tatuaż , i zapewne z czymś wyskoczy w jego stylu... hahaha,,,,