Na wyjeździe #4

01 stycznia 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Też jeden z moich ulubionych, ale tutaj nie mogłam go oglądać, latem kiedys leciał i Julia Roberts miała taki brzydki głos, no nie mogłam, po co oni podkładaja te głosy???/

He,he,he mam to samo,też nie mogę oglądać po niemiecku tego filmu,no chyba ,że wyłączę fonię :)
01 stycznia 2014 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

He,he,he mam to samo,też nie mogę oglądać po niemiecku tego filmu,no chyba ,że wyłączę fonię :)

najlepiej jak Winetu mowil niemieckim jezykiem..niemieckojezyczny indianin...gdzie on sie uchowal
01 stycznia 2014 20:45
ania52

najlepiej jak Winetu mowil niemieckim jezykiem..niemieckojezyczny indianin...gdzie on sie uchowal

He,hehehe no właśnie,też oglądałam kiedyś,ale nic nie rozumiałam bo za każdym razem co się odezwał to się śmiałam,wkoncu wyłaczyłam ten film:)
01 stycznia 2014 20:51
didusia

Troche to mnie zdziwilo,że mój pościk został usunięty a napewno nie byl obraźliwy . Jak nazwę faceta pracującego przy akładaniu elektryki elektrykiem to też bedzie urażony?

Coś mi się dziś złośliwość włączyła , ale mi to trochę zalatuje... cenzurą ......
01 stycznia 2014 20:53
nowa70

Coś mi się dziś złośliwość włączyła , ale mi to trochę zalatuje... cenzurą ......

co ci zalatuje cenzura...ten elektryk... a swoja droga Orim nasze wczorajsze posty czyta odnosnie twego tatuazu bo cos zacichl na dluzej...
01 stycznia 2014 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
nowa70

Złośliwośc powiadasz? Pewnie zjadłaś czekoladki swojej pdp....:)
01 stycznia 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Złośliwośc powiadasz? Pewnie zjadłaś czekoladki swojej pdp....:)

Pokosztowałam jeno... Chciałam sobie humor poprawić , ale nie pomogło . Jakaś do d..y dziś jestem ...
01 stycznia 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Pokosztowałam jeno... Chciałam sobie humor poprawić , ale nie pomogło . Jakaś do d..y dziś jestem ...

Ha,nie zmieściłabyś się :)
01 stycznia 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ha,nie zmieściłabyś się :)

a u slonia
01 stycznia 2014 20:59
ania52

co ci zalatuje cenzura...ten elektryk... a swoja droga Orim nasze wczorajsze posty czyta odnosnie twego tatuazu bo cos zacichl na dluzej...

Bo ja to taka , może nazbyt , bezpośrednia jestem i straszliwie lubię nazywać rzeczy po imieniu ,a tu czasami trzeba < bułkę przez bibułkę> , to i taka refleksja mnie naszła.....
01 stycznia 2014 21:01
ania52

a u slonia

u słonia spokojnie.... hehe
01 stycznia 2014 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
nowa70

Bo ja to taka , może nazbyt , bezpośrednia jestem i straszliwie lubię nazywać rzeczy po imieniu ,a tu czasami trzeba < bułkę przez bibułkę> , to i taka refleksja mnie naszła.....

nie daj sie wrobic w bulki..przynajmniej ja najlepiej czuje sie wsrod ludzi bezposrednich przynajmniej wiem o co chodzi i ze nie beda za plecami gadac bo w oczy rypia co maja powiedziec.nie podjelas watku Orima a moze mu pomoc trza 

01 stycznia 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

u słonia spokojnie.... hehe

Nie próbuj nawet :)
Zaraz do domku wracasz,zaraz wypłatę porządną dostaniesz ( tylko euro kryzys przechodzi),a Ty masz doły jakieś? Wychodzimy szybciutko na powierzchnię...:)
01 stycznia 2014 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

nie daj sie wrobic w bulki..przynajmniej ja najlepiej czuje sie wsrod ludzi bezposrednich przynajmniej wiem o co chodzi i ze nie beda za plecami gadac bo w oczy rypia co maja powiedziec.nie podjelas watku Orima a moze mu pomoc trza 

Już mi się podobasz ! haha    A Orim to pewnie miejsca szuka na ten tatuaż , i zapewne z czymś wyskoczy w jego stylu... hahaha,,,,
01 stycznia 2014 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
nowa70

Już mi się podobasz ! haha    A Orim to pewnie miejsca szuka na ten tatuaż , i zapewne z czymś wyskoczy w jego stylu... hahaha,,,,

no ciekawe gdzie ti Orimowe miejce bedzie...