Na wyjeździe #4

01 stycznia 2014 19:53
Córy Koryntu istnieją niewątpliwie we wszystkich kulturach, ale nie chcemy przecież zapomnieć o instytucji żigolaka:)
01 stycznia 2014 19:55
dorotee

Córy Koryntu istnieją niewątpliwie we wszystkich kulturach, ale nie chcemy przecież zapomnieć o instytucji żigolaka:)

Dokladnie.Jak zawsze dziala to w dwie strony
01 stycznia 2014 19:57
cory kortnty za darmo seks uprawialy tyle ze z boskimi prominentami.
01 stycznia 2014 19:59
ORIM

Dokladnie.Jak zawsze dziala to w dwie strony

Już widzę taki wpis--- Opiekun -hmhm z podopieczną--niczym WW Spożnieni Kochankowie--
01 stycznia 2014 20:02
dorotee

Już widzę taki wpis--- Opiekun -hmhm z podopieczną--niczym WW Spożnieni Kochankowie--

na obcej ziemi ..przynajmniej on...a faceci co sa na utrzymaniu zon to tez uprawiaja nierzad za kase
01 stycznia 2014 20:02

Dajcie spokój z tym offtopem proszę. Ktoś może się poczuć urażony. A właściwie to wiele osób.

01 stycznia 2014 20:03
Pomoc forum1

Dajcie spokój z tym offtopem proszę. Ktoś może się poczuć urażony. A właściwie to wiele osób.

Parę wpisów wcześniej to można było czuć się urażonym :)
01 stycznia 2014 20:05

Dlatego je usunąłem.

01 stycznia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Dlatego je usunąłem.

To nie czuję już się pokrzywdzona:) Szczęśliwego Nowego Roku!!!
01 stycznia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
Troche to mnie zdziwilo,że mój pościk został usunięty a napewno nie byl obraźliwy . Jak nazwę faceta pracującego przy akładaniu elektryki elektrykiem to też bedzie urażony?
01 stycznia 2014 20:26
Oglądam teraz Pretty Women na sat.1. Bardzo lubię ten film, tu w De widziałąm go chyba juz 2 razy, a w Pl juz też parę razy.
01 stycznia 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

Oglądam teraz Pretty Women na sat.1. Bardzo lubię ten film, tu w De widziałąm go chyba juz 2 razy, a w Pl juz też parę razy.

Jeden z moich ulubionych filmów , mozna go ogladać tyle razy ile się chce a nie znudzi się.
01 stycznia 2014 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Też lubię "Pretty Woman",oglądałam go tylko troszkę mniej razy niż " Darty Dancing".Kobiety są jednak romantyczne. nie znam faceta ,który obejrzałby np. "Wejście Smoka" ze sto razy...
01 stycznia 2014 20:37
wisienka

Też jeden z moich ulubionych, ale tutaj nie mogłam go oglądać, latem kiedys leciał i Julia Roberts miała taki brzydki głos, no nie mogłam, po co oni podkładaja te głosy???/
01 stycznia 2014 20:39
ivanilia40

Też lubię "Pretty Woman",oglądałam go tylko troszkę mniej razy niż " Darty Dancing".Kobiety są jednak romantyczne. nie znam faceta ,który obejrzałby np. "Wejście Smoka" ze sto razy...

Dirty dancing też bardzo lubie i również oglądałam go już tu ze 3 razy, a w Pl mielismy kasete z nagranym filmem , więc tez go znam prawie na pamięć