Nie próbuj nawet :)
Zaraz do domku wracasz,zaraz wypłatę porządną dostaniesz ( tylko euro kryzys przechodzi),a Ty masz doły jakieś? Wychodzimy szybciutko na powierzchnię...:)
Nie próbuj nawet :)
Zaraz do domku wracasz,zaraz wypłatę porządną dostaniesz ( tylko euro kryzys przechodzi),a Ty masz doły jakieś? Wychodzimy szybciutko na powierzchnię...:)
Aaaaaa tam..... Tak mi jakoś źle dziś ..... do domu mi się zachciało...........Babka mi tradycyjnie parę razy ciśnienie podniosła....... nawet już mi się nie chce o tym gadać ....Albo się przyzwyczajam .... olewtor udało mi się uruchomić , jednak momentami się zacina...... Się wyśpię , to mi przejdzie.....czasem tak mam.....
a jak do podniesionego cisnienia organizm przyzwyczailas to babke ze soba musisz wziac do domku...
Litości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brak,.......
a jak do podniesionego cisnienia organizm przyzwyczailas to babke ze soba musisz wziac do domku...
Błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zrobie wszystko ! Tylko nie karz mi babki zabierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha.........
Jednym okiem oglądam film, jednym was czytam i nie wiem z czego si,ę bardziej śmieję.
Ale humor mi dopisuje. wiec może cały rok będę w dobrym humorze :))))
prosby wysluchane nie bierz jej zostaw drugim....moze ktos z niedocisnieniem przyjedzie na zmiane i bedzie jak znalazl
poatrz na pisy dwoma okami...tryzmaj sie nas a humor na caly rok masz....
do tego jeszcze jednym uchem słuchałąm co babcia robi, czy muszę jej pomóc. Ale teraz już poszła spać i do rana do 8 mam spokój.
Ale oczywiście WY jedsteście dla mnie najważniejsze :))))
jak milo to zabrzmialo...
Jeden z moich ulubionych filmów , mozna go ogladać tyle razy ile się chce a nie znudzi się.
Ja tak po sto razy to mogę oglądać Dirty dancing, Uwierz w ducha i wszystkie filmy z J.C. van Dammem... Do bólu i nie znudzą się :)))
Ja tak po sto razy to mogę oglądać Dirty dancing, Uwierz w ducha i wszystkie filmy z J.C. van Dammem... Do bólu i nie znudzą się :)))