Na wyjeździe #4

01 stycznia 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie próbuj nawet :)
Zaraz do domku wracasz,zaraz wypłatę porządną dostaniesz ( tylko euro kryzys przechodzi),a Ty masz doły jakieś? Wychodzimy szybciutko na powierzchnię...:)

Aaaaaa tam..... Tak mi jakoś źle dziś ..... do domu mi się zachciało...........Babka mi tradycyjnie parę razy ciśnienie podniosła....... nawet już mi się nie chce o tym gadać ....Albo się przyzwyczajam .... olewtor udało mi się uruchomić , jednak momentami się zacina...... Się wyśpię , to mi przejdzie.....czasem tak mam.....
01 stycznia 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Aaaaaa tam..... Tak mi jakoś źle dziś ..... do domu mi się zachciało...........Babka mi tradycyjnie parę razy ciśnienie podniosła....... nawet już mi się nie chce o tym gadać ....Albo się przyzwyczajam .... olewtor udało mi się uruchomić , jednak momentami się zacina...... Się wyśpię , to mi przejdzie.....czasem tak mam.....

a jak do podniesionego cisnienia organizm przyzwyczailas to babke ze soba musisz wziac do domku...
01 stycznia 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

a jak do podniesionego cisnienia organizm przyzwyczailas to babke ze soba musisz wziac do domku...

Litości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01 stycznia 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Litości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brak,.......
01 stycznia 2014 21:16 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

brak,.......

Błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zrobie wszystko ! Tylko nie karz mi babki zabierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  hahaha.........
01 stycznia 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Jednym okiem oglądam film, jednym was czytam i nie wiem z czego si,ę bardziej śmieję.
Ale humor mi dopisuje. wiec może cały rok będę w dobrym humorze :))))

01 stycznia 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Błagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zrobie wszystko ! Tylko nie karz mi babki zabierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  hahaha.........

prosby wysluchane nie bierz jej zostaw drugim....moze ktos z niedocisnieniem przyjedzie na zmiane i bedzie jak znalazl
01 stycznia 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

Jednym okiem oglądam film, jednym was czytam i nie wiem z czego si,ę bardziej śmieję.
Ale humor mi dopisuje. wiec może cały rok będę w dobrym humorze :))))

poatrz na pisy dwoma okami...tryzmaj sie nas a humor na caly rok masz....
01 stycznia 2014 21:23
ania52

prosby wysluchane nie bierz jej zostaw drugim....moze ktos z niedocisnieniem przyjedzie na zmiane i bedzie jak znalazl

Bóg zapłać , dobra kobieto !!!!!!!!!!! Ufffffffffffffff.............. ulżyło mi...................... haha............
01 stycznia 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

poatrz na pisy dwoma okami...tryzmaj sie nas a humor na caly rok masz....

do tego jeszcze jednym uchem słuchałąm co babcia robi, czy muszę jej pomóc. Ale teraz już poszła spać i do rana do 8 mam spokój.
Ale oczywiście WY jedsteście dla mnie najważniejsze :))))
01 stycznia 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
wisienka

do tego jeszcze jednym uchem słuchałąm co babcia robi, czy muszę jej pomóc. Ale teraz już poszła spać i do rana do 8 mam spokój.
Ale oczywiście WY jedsteście dla mnie najważniejsze :))))

jak milo to zabrzmialo...
01 stycznia 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

jak milo to zabrzmialo...

taka jest prawda, bez forum i waszych wpisów czuję sie źle.
01 stycznia 2014 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Jeden z moich ulubionych filmów , mozna go ogladać tyle razy ile się chce a nie znudzi się.

Ja tak po sto razy to mogę oglądać Dirty dancing, Uwierz w ducha i wszystkie filmy z J.C. van Dammem... Do bólu i nie znudzą się :)))
01 stycznia 2014 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Ja tak po sto razy to mogę oglądać Dirty dancing, Uwierz w ducha i wszystkie filmy z J.C. van Dammem... Do bólu i nie znudzą się :)))

Tak, chyba każdy z nas ma takie ulubione filmy.
01 stycznia 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

A ja się kocham w Nicolasie Cage i nie wiem ile razy , ale z przerwami ! , oglądałam < Zostawić Las Vegas>...Cudny film............