Na wyjeździe #4

03 stycznia 2014 12:14
Hej , a u mnie drugi dzien z corka PDP . Corka okazala sie calkiem mila osoba , posiedzialysmy przy kawce i fajeczce i pogadalysmy o zyciu . Widac , ze jest zadowolona i nawet dostalam spozniony prezent swiateczny od niej - mile zaskoczenie dla mnie. Tylko teraz mam dylemat , bo rodzina ma mi wyplacic premie za swieta , czy ten prezent to w ramach tej premi czy jak ?
03 stycznia 2014 12:22
alinka1339

Hej , a u mnie drugi dzien z corka PDP . Corka okazala sie calkiem mila osoba , posiedzialysmy przy kawce i fajeczce i pogadalysmy o zyciu . Widac , ze jest zadowolona i nawet dostalam spozniony prezent swiateczny od niej - mile zaskoczenie dla mnie. Tylko teraz mam dylemat , bo rodzina ma mi wyplacic premie za swieta , czy ten prezent to w ramach tej premi czy jak ?

Zapytaj wprost. Ja dostałam "pod choinkę" też kopertę, ale córka PDP zaznaczyła, że to jest ta moja ekstra premia świąteczno-noworoczna.
03 stycznia 2014 12:35
Malgi

Zapytaj wprost. Ja dostałam "pod choinkę" też kopertę, ale córka PDP zaznaczyła, że to jest ta moja ekstra premia świąteczno-noworoczna.

Zapytam , choc na premie swiateczna to troszku za malo .....
03 stycznia 2014 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Witaj Magmab na obcej ziemi,hi,hi to od kiedy zaczynamy odliczać.

hahaha od dzisiaj zaraz się zamelduje w odpowiednim dziale bo właśnie obliczyłam ile mam do odsiedzenia ;)))))))
03 stycznia 2014 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
Juz wszystkiego sie dowiedzialam . Dziewczyny z firmy tez juz dzwonily i hura...hura w niedzielke wieczorkiem wyjazd do domku hura ....
03 stycznia 2014 15:29
alinka1339

Juz wszystkiego sie dowiedzialam . Dziewczyny z firmy tez juz dzwonily i hura...hura w niedzielke wieczorkiem wyjazd do domku hura ....

No i doczekałaś sie :))  To został ci już tylko jutrzejszy dzien i do domku. A tak się martwiłaś.
03 stycznia 2014 15:41
Wybuch bomby w Niemczech !!!

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemcy-wybuch-bomby-w-euskirchen-zginal-operator-koparki-sa-ranni/4xvd7
03 stycznia 2014 16:06
wisienka

No i doczekałaś sie :))  To został ci już tylko jutrzejszy dzien i do domku. A tak się martwiłaś.

Wiesz wisienka , bo ja jestem taki czlowiek , ze nie lubie jak cos sie zalatwia na ostatni dzwonek . Musze wszystko wczesniej miec poukladane ....
03 stycznia 2014 16:11
alinka1339

Wiesz wisienka , bo ja jestem taki czlowiek , ze nie lubie jak cos sie zalatwia na ostatni dzwonek . Musze wszystko wczesniej miec poukladane ....

To masz podobnie jak ja. J atez nie lubię nic robić na ostatnią chwilę. Lubie się spokojnie przygotowac, obojętnie co to jest.
03 stycznia 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

To masz podobnie jak ja. J atez nie lubię nic robić na ostatnią chwilę. Lubie się spokojnie przygotowac, obojętnie co to jest.

No wlasnie , taki juz mam charakter .
03 stycznia 2014 16:57 / 2 osobom podoba się ten post
Wiecie co,siedzę na tym zadupiu Berlina,ludzi widuję rzadko i dzis wypuściłam sie do najbliższego sklepu około 6 km.Dokładniej do DM-u. No i niby malo kupiłam ale humor jakby lepszy. Mam do was pytanie,czy 3 stycznia to już prawie 20-ty? :):):)
03 stycznia 2014 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiecie co,siedzę na tym zadupiu Berlina,ludzi widuję rzadko i dzis wypuściłam sie do najbliższego sklepu około 6 km.Dokładniej do DM-u. No i niby malo kupiłam ale humor jakby lepszy. Mam do was pytanie,czy 3 stycznia to już prawie 20-ty? :):):)

heheeh no pewnie :) powinnas juz sie zaczac pakowac :) nie obejrzysz sie jak bedziesz pomykac do domku :)
03 stycznia 2014 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja uliczka to też takie zadupie Berlina hahahaha wszędzie daleko jak chcę na zkupy do centrum to muszę sznowne siedzenie do autobusu wsadzić bo inaczej nie da rady:):):):) a ja raczej lubię łazić :):):)
03 stycznia 2014 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilia, to już... prawie 20. Niewiele zostało. Też bym chciała być w Berlinie. Jeździłam kiedyś,gdy był mur, później kilka razy po zjednoczeniu. Ostatnio byłam rok temu (gościnnie, mam tam znajomą). Ale ciężko "dostać" stellę w Berlinie.
03 stycznia 2014 17:08
ryba

Ivanilia, to już... prawie 20. Niewiele zostało. Też bym chciała być w Berlinie. Jeździłam kiedyś,gdy był mur, później kilka razy po zjednoczeniu. Ostatnio byłam rok temu (gościnnie, mam tam znajomą). Ale ciężko "dostać" stellę w Berlinie.

No nie wiem czy ciężko,ostatnio zajrzalam w oferty mojej agencji i powiem Ci,że sporo,nawet nienajgorszych . Może wrócę do Berlina,ale nie do tej pdp ?