U nas nagle zarwała się wichura , zaczęło najpierw lać , burza , a potem grad
U nas nagle zarwała się wichura , zaczęło najpierw lać , burza , a potem grad
Wisienka -U nas -to znaczy w Polsce czy DE
W De , w Gelsenkirchen
Ok to z jednej strony dobrze bo Ja jestem w innych rejonach ale Tobie nie zazdroszczę -osobiście jestem straszek jesli chodzi o wiatry i tym podobne pogodowe niespodzianki.
Witam ! sama nie wiem gdzie mam się podziać ze swoją sprawą. A ponieważ jestem na wyjeździe to zacznę od tego tematu. Szukam dziewczyn z okolic Sulęcina, które mogłyby mi pomóc w znalezieniu opieki dla mojej mamy. Niestety nie mogę zjechać teraz do domu a mama od kilku tygodni wymaga pomocy. Potrzebna jest osoba do 23 stycznia. Mama jest osobą chodząca, ale bardzo słabo. Nie wychodzi z domu. Trzeba jej zrobić zakupy , ugotować , ogarnąc mieszkanie i pomóc przy kąpieli. Pójść do lekarza i wykupić leki. Bardzo jestem w potrzebie, bo z pomocą społeczną jakoś nie możemy się dogadać. Jeżli ktoś mógłby mi pomóc to podaję mój numer - 0048509517344. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. W profilu mam też maila. Chyba wypisałam najważniejsze sprawy. Pozostałe można omówić przy kontakcie. Pozdrawiam.
Mleczko- dzięki za zainteresowanie ale ja nie mam czasu na takie ogłosznia i nie mam pojęcia czy takie coś tam jest.
To znajdź czas i się dowiedz. Bo albo chcesz pomóc swojej mamie albo nie.
Proszę o przeczytanie mojego posta ze zrozumieniem.
Dziewczyny- ja nie proszę o radę co mam zrobić. Ja szukam kontaktów. Bezpośrednich. Nie mam czasu na ogłoszenia.
Dziewczyny- ja nie proszę o radę co mam zrobić. Ja szukam kontaktów. Bezpośrednich. Nie mam czasu na ogłoszenia.