Na wyjeździe #4

03 stycznia 2014 19:12
U nas nagle zarwała się wichura , zaczęło najpierw lać , burza , a potem grad
03 stycznia 2014 19:15
Mleczko- dzięki za zainteresowanie ale ja nie mam czasu na takie ogłosznia i nie mam pojęcia czy takie coś tam jest.
03 stycznia 2014 19:15
wisienka

U nas nagle zarwała się wichura , zaczęło najpierw lać , burza , a potem grad

Wisienka -U nas -to znaczy w Polsce czy DE
03 stycznia 2014 19:16
didusia

Wisienka -U nas -to znaczy w Polsce czy DE

W De , w Gelsenkirchen

03 stycznia 2014 19:20
wisienka

W De , w Gelsenkirchen

Ok to z jednej strony dobrze bo Ja jestem w innych rejonach ale Tobie nie zazdroszczę -osobiście jestem straszek jesli chodzi o wiatry i tym podobne pogodowe niespodzianki.
03 stycznia 2014 19:23
didusia

Ok to z jednej strony dobrze bo Ja jestem w innych rejonach ale Tobie nie zazdroszczę -osobiście jestem straszek jesli chodzi o wiatry i tym podobne pogodowe niespodzianki.

Ja akurat burzy się nie boję, ale pod warunkiem,ze jestem wdomu.  Ale czuję respektprzed takimi zjawiskami nagłymi.
03 stycznia 2014 19:25
Bellanna

Witam ! sama nie wiem gdzie mam się podziać ze swoją sprawą. A ponieważ jestem na wyjeździe to zacznę od tego tematu. Szukam dziewczyn z okolic Sulęcina, które mogłyby mi pomóc w znalezieniu opieki dla mojej mamy. Niestety nie mogę zjechać teraz do domu a mama od kilku tygodni wymaga pomocy. Potrzebna jest osoba do 23 stycznia. Mama jest osobą chodząca, ale bardzo słabo. Nie wychodzi z domu. Trzeba jej zrobić zakupy , ugotować , ogarnąc mieszkanie i pomóc przy kąpieli. Pójść do lekarza i wykupić leki. Bardzo jestem w potrzebie, bo z pomocą społeczną jakoś nie możemy się dogadać. Jeżli ktoś mógłby mi pomóc to podaję mój numer - 0048509517344. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. W profilu mam też maila. Chyba wypisałam najważniejsze sprawy. Pozostałe można omówić przy kontakcie. Pozdrawiam.

Dałabym stosowne ogłoszenie w lokalnej prasie a także na stronie internetowej miejscowości, w której mieszka Twoja mama.
Wybrałabym 2, 3 osoby, następnie przeprowadziła test psychologiczny. 
Pozdrawiam.
03 stycznia 2014 19:28 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko , właśnie weszłam na Twój profil a tam okrągła liczba - 2000 postów a lubianych też bardzo duuużo. Pisz często , bo ciekawie i z poczuciem humoru piszesz .
03 stycznia 2014 19:30
Bellanna

Mleczko- dzięki za zainteresowanie ale ja nie mam czasu na takie ogłosznia i nie mam pojęcia czy takie coś tam jest.

To znajdź czas i się dowiedz. Bo albo chcesz pomóc swojej mamie albo nie. 

03 stycznia 2014 19:38
Dziewczyny- ja nie proszę o radę co mam zrobić. Ja szukam kontaktów. Bezpośrednich. Nie mam czasu na ogłoszenia.
03 stycznia 2014 19:39
amelka55

To znajdź czas i się dowiedz. Bo albo chcesz pomóc swojej mamie albo nie. 

Proszę o przeczytanie mojego posta ze zrozumieniem.
03 stycznia 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Bellanna

Proszę o przeczytanie mojego posta ze zrozumieniem.

I mojego posta także proszę przeczytać wielokrotnie. Ze zrozumieniem - to naturalne.
03 stycznia 2014 19:51
Bellanna

Dziewczyny- ja nie proszę o radę co mam zrobić. Ja szukam kontaktów. Bezpośrednich. Nie mam czasu na ogłoszenia.

To życzę powodzenia.
03 stycznia 2014 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Bellanna

Czytaj uważnie napisalam ze ja umieszcze Twoje ogloszenie,poniewaz jadę do domu.Ale jak nie masz czasu to po problemie.Na forum opiekunki nie znajdziesz.
03 stycznia 2014 20:10
no wiec juz od jakiegos czasu na miejscu prace czas zaczac ale znowu krotki wyjazdwiec czas szybko zleci pozdrawiam