To kochaj mnie, kochaj:D;D;D;D;D Zawsze:D;D;D;D;D
To kochaj mnie, kochaj:D;D;D;D;D Zawsze:D;D;D;D;D
Witam Was serdecznie:)
Nastąpiły zmiany w mojej pracy.W piątek wyjeżdżam w inne miejsce pracy.Kasa przyzwoita,pani cierpi na SM.
Czy będę miała internet ? Nie wiem,postaram się mieć kontakt ze światem:)Pożyjemy ,zobaczymy.
Życzę miłego tygodnia:)
Andrea! Ty to jestes dziewczyna z gestem,o co kto prosi to Ty "nie ma sprawy proszszsze bardzo"-nie chce nikomu d....obsmarowywac,ale musze KASIA63 to troche taki lisek-chytrusek,my jej takie piekne zyczenia walimy.........a poczestunek dziekczynny gdzie? OJ,KASIA popraw sie !!!!!":):):)
Klikam na to "dodaj zdjęcie " i nic sie nie dzieje:9 Wiec czekoladek i innych frykasów nie będzie, ale oczywiście dziękuję pięknie :):):)Na spacerku sie wymarzłam ,przewietrzyłam i zgłodniałam-jak to dobrze ,że koło lodówki siedzę:):)
o widzisz,te to lubie, to lece po kawke i siadam do nich, przysun blizej!!!dziekuje bardzo, postaralas sie, co do fotki, wymagasz zbyt wiele, nietechniczna jestem:)no dobra, moze synciu jak ze szkoly wroci to mi powie jak to zdzialac
Wybaczam CI,bo ja tez nie umie ! Mialam juz sprobowac sie uczyc,ale jak cos sp........zepsuje to sobie sama tutaj nie dam rady--straszny ze mnie tuman komputerowy .A zamiast czekoladek zjadlam trzy plastry szynki i tyz jest piknie:):):):)
Nie objadaj sie zostaw coś na później. :)
A dla mnie kawka gdzi? e
no przeciez stoi!!!czekoladki ja dostalam to zjem, i Tobie nic do tego!!!!!!hi hi
A a a !to zmienia postac rzeczy,jest nadzieja,ze cosik nam sie trafi na zawiazanie sadelka:):):):):)