W poprzednim miejscu byla tez pani kominiarz i w dodatku sama byla sobie szefem. Bardzo mila i sympatyczna, biegala po dachach, jak kotka. Czy dziala - nie wiem, pradwe mowiac nigdy nie sprawdzalam.
W poprzednim miejscu byla tez pani kominiarz i w dodatku sama byla sobie szefem. Bardzo mila i sympatyczna, biegala po dachach, jak kotka. Czy dziala - nie wiem, pradwe mowiac nigdy nie sprawdzalam.
A w miejscowości, gdzie teraz pracowałem jest zakład kominiarski i tamtejszy majster ma pracownika - kobietę.
Ciekawe, czy z kominiarzem - kobietą kręcenie guzikiem działa tak samo???;-)
A w miejscowości, gdzie teraz pracowałem jest zakład kominiarski i tamtejszy majster ma pracownika - kobietę.
Ciekawe, czy z kominiarzem - kobietą kręcenie guzikiem działa tak samo???;-)
Co prawda ja jeszcze nie jestem "wyjechana" , ale dostałam już termin - 13 (!) , a że wypada to w piątek , to się załamałam ... No , taka przesadnie przesądna to znów nie jestem , ale... Widzę , że wy tu o kominiarzach , to może któraś napisze coś o przeganianiu złych mocy ? hahaha.....Przyznam , że najbardziej liczę na koleżankę Hogatę , z racji jej stanowiska na forum , czyli Dobrej Czarownicy :)
Kochana 13-ego w piatek nic sie nie wydarzy zlego.Bzdura:)
Ale jesli ma Ci to pomoc,poleprzyc,bede tego dnia specjalnie myslala o Tobie i kolezankach ,ktore wyjezdzaja.Puszcze maly uroczek:)
Bedzie dobrze:)Dlaczego mialo by byc zle?
Czary-Mary,Abra-kadabra....Zczynam juz powoli czarowanie-odliczanie:)D:D:D:D:D
Dzięki ! Czuję się zaabrakadabrzona ! :) :):)
Kasia!
Za który guzik złapałaś i dlaczego właśnie za ten ?:-DDD
Co z kominem???
A swoją drogą, taki kominiarz to musi być chłop na schwał.
Żeby w południe mieć już cztery razy "pokręcone" guzikiem:-)
Cholerka!!!
Hej, hej Benita - możesz sobie zaspiewac......"Budzikom śmierć".Pozdrawiam.
Działa ale tylko pod warunkiem, że nie ma na nosie okularów ;-)
Misiek -ich było dwóch,kominiarczyków-taaaaaakie śliczne ciacha młodziutkie-mmmmmmm:):):):)Za guzik jednego złapałam,bo drugi do domu nie wchodzil:(.Trzeba złapac za górny guzik i przekręcic w jedną i w druga stronę :):)Spełni się życzenie:)Komin jest babuszki,przedmuchany został jak tzreba:):)Babuszka niezadowolona, bo za tę kontrolę co jest 2x w roku, się płaci ponoć 100euro!To tylko w Niemczech !!!!- komin Ci przedmuchują i jeszcze musisz za to płacić:):):):):)
Andrejko, Ty spakowana dzień przed wyjazdem? Noż świat się kończy.
Dobrej podróży.