Na wyjeździe #4

02 grudnia 2013 21:17
Mycha,też cię witam smock
02 grudnia 2013 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha - więcej rymowanek pisać nie bedę, jak znów zwiejesz :)
02 grudnia 2013 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Kupiłam sobie sukienkę!!!! Była przeceniona, bo na nietypową figurę. Ale się cieszę, od dawna o takiej marzyłam. W Polsce droga jak diabli, a dzisiaj kupiłam za 20 euro.Rozmiar 40,ale z miejscem na ,, duże niebieskie oczy,, oj chyba sie posikam z tej radości. Kazałam mężowi zamówić jakiś bal, albo inną karnawałową zabawę, gdzieś muszę w tej kiecce wyjść.
La, la . la, będę całą noc tanczyć, o jak fajnie.
Stara i glupia:)
La, la, la
Trzeźwa jestem jak by ktoś pytał.Tylko brak mi bara, bara, jak to ja Barbara. Oj, idę się kąpa, spłucze te głupoty.:)))

Nie zapomnij pampersika włożyć:)Byłoby szkoda posikać taką ładną sukienkę:):):):)
02 grudnia 2013 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha wróciła!!!! Witaj kochana, jesteś pierwszą Mychą, którą tak witam ( bo ja się boję myszy).
02 grudnia 2013 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Mycha - więcej rymowanek pisać nie bedę, jak znów zwiejesz :)

Kasiu, perełko Ty moja ;-))) nie będę zwiewać. Jak co to znajdę inne drzwi coby trzasnąć ;-))) Daruj i pisz rymowanki bo bez nich byłoby nudno. Swoja drogą, że Ty piszesz to już przywykłam, normalka, ale że Giunta ??  Rymowanki stały się już częścią forum i tak jest fajnie Kasiu. 
Dzięki dziewczyny, że tęskniłyście troszkę za mną. To miłe ;-)) A każdemu czasami odbija. Mnie niestety też ;-)))
Witam ponownie ;-)))
02 grudnia 2013 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Kasiu, perełko Ty moja ;-))) nie będę zwiewać. Jak co to znajdę inne drzwi coby trzasnąć ;-))) Daruj i pisz rymowanki bo bez nich byłoby nudno. Swoja drogą, że Ty piszesz to już przywykłam, normalka, ale że Giunta ??  Rymowanki stały się już częścią forum i tak jest fajnie Kasiu. 
Dzięki dziewczyny, że tęskniłyście troszkę za mną. To miłe ;-)) A każdemu czasami odbija. Mnie niestety też ;-)))
Witam ponownie ;-)))

Ja sie ciesze ,bo ja KOFFAM wszystkie zwierzatka,futrzaczki,myszki:)
02 grudnia 2013 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie zapomnij pampersika włożyć:)Byłoby szkoda posikać taką ładną sukienkę:):):):)

Wiem Kasiu założę, albo bedzie wielkie pranie:)))
Kasiu, na poważnie, napisze do Ciebie, bo mam sprawę. Jutro, bo teraz tańczę w nowej sukience i zaciskam cewkę, bo wiesz, jak popuszczę to będzie wstyd:)
02 grudnia 2013 21:45
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
W czwartek wolne i piatek i dopiero sobota -sie pojawie:)Mam wolne i jade sobie do kolezanki i wydac pieniazki na prezenty:)
Ufffffffff,musze zmienic tapety,bo mi sie juz w glowie miesza:)
02 grudnia 2013 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Kupiłam sobie sukienkę!!!! Była przeceniona, bo na nietypową figurę. Ale się cieszę, od dawna o takiej marzyłam. W Polsce droga jak diabli, a dzisiaj kupiłam za 20 euro.Rozmiar 40,ale z miejscem na ,, duże niebieskie oczy,, oj chyba sie posikam z tej radości. Kazałam mężowi zamówić jakiś bal, albo inną karnawałową zabawę, gdzieś muszę w tej kiecce wyjść.
La, la . la, będę całą noc tanczyć, o jak fajnie.
Stara i glupia:)
La, la, la
Trzeźwa jestem jak by ktoś pytał.Tylko brak mi bara, bara, jak to ja Barbara. Oj, idę się kąpa, spłucze te głupoty.:)))

Też się cieszę z Tobą, fajne uczucie jak upolujesz coś ładnego dla siebie. Należy się nam jakaś przyjemność i każda powinna coś takiego dla siebie znależć. Drobnostki umilają życie ;-))  A ze zdjęcia wychodzi, że faktycznie masz duże, niebieskie, oczy to i nie każda sukienka pasuje. Fajnie ;-))
02 grudnia 2013 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

W czwartek wolne i piatek i dopiero sobota -sie pojawie:)Mam wolne i jade sobie do kolezanki i wydac pieniazki na prezenty:)

Baw się dobrze !!! Miłego buszowania po sklepach !!!
02 grudnia 2013 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Też się cieszę z Tobą, fajne uczucie jak upolujesz coś ładnego dla siebie. Należy się nam jakaś przyjemność i każda powinna coś takiego dla siebie znależć. Drobnostki umilają życie ;-))  A ze zdjęcia wychodzi, że faktycznie masz duże, niebieskie, oczy to i nie każda sukienka pasuje. Fajnie ;-))

Oj Mycha nie znikaj już, bardzo mi Ciebie brakowało.
No mam z przodu trochę, jak byłam młodsza to nie było problemu, chłopaki się ślinili, teraz nie mogę schudnąć, bo od razu zamiast cycków mam 2 skarpety z piachem:))))
02 grudnia 2013 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Baw się dobrze !!! Miłego buszowania po sklepach !!!

Wiesz jak mi tego brakuje???????????????????????
Tutaj....Hmmmmmmmm,no szuflandia:(
A tak zrobie sobie babski wypad na zakupy,jakis drineczek,kawa-no wiesz takie babskie latanie-bleblanie:)
Bedzie fajnie,bo to moja przyjaciolka,a jak znam nas.....To ..Buahahahahahahahahahahahah juz to widze:D:D:D:D:D:D:D:D
02 grudnia 2013 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Witam ponownie ;-)))

Też cieszę się ,ze wróciłaś bo smutnawo tu było bez Ciebie :)
02 grudnia 2013 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

udanych zakupow Ci życzę
02 grudnia 2013 22:11
barbarella

udanych zakupow Ci życzę

Wiesz co? To juz nie chodzi o te zakupy,ale o to spedze fajnie czas:D:D:D:D:D:D:D:D
Ze nie bede tylko dala kogos,ale tez dla siebie:D:D:D:D:D:D