Na wyjeździe #4

02 grudnia 2013 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
misiekFfm

Dwóch ich było i tylko babuszkę przedmuchali?
A co z Tobą nieboraku?  
W razie czego Misiek ma teraz adwentową promocję:
Kręcenie guzikiem, przedmuchanie wstępne i czyszczenie wyciorem za pokrycie kosztów dojazdu, miskę strawy i dobre słowo:-DDD.   

Te wszystkie adwentowe promocje to zwyczajne naciąganie- dużo obiecywania a  finał zwykle mocno niezadowalający :):):)Dziekuję ,nie skorzystam:):)
02 grudnia 2013 17:53
kasia63

Te wszystkie adwentowe promocje to zwyczajne naciąganie- dużo obiecywania a  finał zwykle mocno niezadowalający :):):)Dziekuję ,nie skorzystam:):)

Tylko, że to działa w obie strony.
Zawsze można trafić na drętwego klienta i promocja nieudana:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wiem coś o tym. Pracowałem kiedyś w usługach)).
02 grudnia 2013 17:53
Hallo! Pomózcie :) Potrzebuje nazwy niemieckie ciast na Boze Narodzenie :) Niemieckie ciasta :)

02 grudnia 2013 17:56
Asik

Hallo! Pomózcie :) Potrzebuje nazwy niemieckie ciast na Boze Narodzenie :) Niemieckie ciasta :)

wpisz w wyszukiwarkę i wychodzi wszystko
np
Stollen
Zimtsterne
02 grudnia 2013 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

wpisz w wyszukiwarkę i wychodzi wszystko
np
Stollen
Zimtsterne

Juz szukalam...ale niemota jakas jestem :) to co napisałaś juz mam...potrzebuje jeszcze 4 nazwy :)) Hihiii....Ze Skarbami krzyżówke rozwiązujemy :)

02 grudnia 2013 18:03
02 grudnia 2013 18:06
Asik

Juz szukalam...ale niemota jakas jestem :) to co napisałaś juz mam...potrzebuje jeszcze 4 nazwy :)) Hihiii....Ze Skarbami krzyżówke rozwiązujemy :)

Asik...nieładnie oszukiwać he,he
02 grudnia 2013 18:37
ivanilia40

Asik...nieładnie oszukiwać he,he

Ja nie oszukuje, ja powiedzialam ze pomagaja mi koleżanki :) ze Polak potrafi i ze co dwadzieścia głów to nie jedna :) A oni i tak nie wierza że znajde :) A ja juz 3 znalazłam :) 
02 grudnia 2013 18:40
Asik

Ja nie oszukuje, ja powiedzialam ze pomagaja mi koleżanki :) ze Polak potrafi i ze co dwadzieścia głów to nie jedna :) A oni i tak nie wierza że znajde :) A ja juz 3 znalazłam :) 

02 grudnia 2013 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
Jak się przegryzą będą pyszne :)
02 grudnia 2013 18:52
Ale gdzie się oczapkowałaś? widac Cię tylko od pasa w górę i jest tylko kapelusz....:)
02 grudnia 2013 19:21
Niooo super szliczek i czapeczka :)
02 grudnia 2013 21:10 / 4 osobom podoba się ten post
Kupiłam sobie sukienkę!!!! Była przeceniona, bo na nietypową figurę. Ale się cieszę, od dawna o takiej marzyłam. W Polsce droga jak diabli, a dzisiaj kupiłam za 20 euro.Rozmiar 40,ale z miejscem na ,, duże niebieskie oczy,, oj chyba sie posikam z tej radości. Kazałam mężowi zamówić jakiś bal, albo inną karnawałową zabawę, gdzieś muszę w tej kiecce wyjść.
La, la . la, będę całą noc tanczyć, o jak fajnie.
Stara i glupia:)
La, la, la
Trzeźwa jestem jak by ktoś pytał.Tylko brak mi bara, bara, jak to ja Barbara. Oj, idę się kąpa, spłucze te głupoty.:)))
02 grudnia 2013 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wrocilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:DD::D:DD
Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus dla CIEBIE:D:D:D:D:D:D:D:D:D
02 grudnia 2013 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha,też cię witam smock