Na wyjeździe #4

08 grudnia 2013 11:21 / 4 osobom podoba się ten post
Moje drogie kolezanki i koledzy.Moze tak bedzie prosciej i szybciej : tego kwiatu to pół swiata.Dziala to w obie strony,aby nie bylo ze tylko jedna ze stron ma taka obcje.Wszystko milo,a czasami i nawet rady sa cenne.Tylko juz zejdzmy z basi !!!! Kazdy pisze ze musi sobie poradzic sama wiec juz o tym wie.Ja albo moja polowa jak by strzelila focha po powrocie i jakies ciche dni ....to ta druga strona (ja albo ona) spakowala by majdan i pojechala na 3-4 dni gdzies do SPA lub w inne urokliwe miejsce odpoczac.Jak ciche dni to prosze bardzo.Tak wiec co tu wiecej pisac.
08 grudnia 2013 11:24 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

A Ty co taki ironiczny od rana?Niewyspany?Wczoraj się  sam wypowiadaleś, a dziś już Cię temat nudzi?Szkoda ,bo męski punkt widzenia na wiele spraw bardzo by nam się w naszym babincu przydał......Ale skoro jesteś taki znudzony poradnia rodzinną,jakoś to przeżyjemy:)

To bylo wczoraj i chyba nie ma powodu tego walkowac bo i tak nic to nie pomoze.Moja rada napisalem wczasniej: ciche dni to sie pakuj biez kase i jedz do SPA.Nie jestem znudzony poradnia rodzinna ale dzis to juz bicie piany a nie rady
08 grudnia 2013 11:27 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

To bylo wczoraj i chyba nie ma powodu tego walkowac bo i tak nic to nie pomoze.Moja rada napisalem wczasniej: ciche dni to sie pakuj biez kase i jedz do SPA.Nie jestem znudzony poradnia rodzinna ale dzis to juz bicie piany a nie rady

I to jest dobra metoda Orim.Jak związek nie jest toksyczny dla jednej ze stron,to partnerzy po wyciągnięciu wniosków dojdą do porozumienia.Jak jest inaczej,to wychodzi szydło z worka i wtedy wie się .na czym się stoi.
08 grudnia 2013 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Przepraszam:(
To Wszystko przeze mnie:(Ale sie zdenerwowalam postem kierowanym do mnie.
Juz schodze z tematu,bo tak jak napisales,to juz dzisiaj jest bicie piany,a to do niczego dobrego nie prowadzi.
Jeszcze raz sorry:)
08 grudnia 2013 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Juz schodze z tematu,bo tak jak napisales,to juz dzisiaj jest bicie piany,a to do niczego dobrego nie prowadzi.

Hogatko za często przepraszasz, co drugi post na forum to przeprosiny Hogaty... na dodatek nie wiadomo za co. Miłego dnia wszystkim życzę:)    

Takie słoneczko u mnie, idę na spacer z psem, szkoda każdej chwili... Zdrowa jestem, pogoda piękna, czego chcieć więcej?

08 grudnia 2013 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Nawet trochę bym sie z Tobą może i zgodziła gdyby nie ta ironia...No,my baby juz tak mamy w genach ,że musimy problem powałkować ,to to chyba sam wiesz:):):)A SPA czy inna atrakcja z myślą wyłącznie o sobie nigdy nie jest zła,to fakt:):):)
08 grudnia 2013 11:46
sas-anka

Hogatko za często przepraszasz, co drugi post na forum to przeprosiny Hogaty... na dodatek nie wiadomo za co. Miłego dnia wszystkim życzę:)    

Takie słoneczko u mnie, idę na spacer z psem, szkoda każdej chwili... Zdrowa jestem, pogoda piękna, czego chcieć więcej?

Ah,przeprosilam,bo w sumie rozpetalam nieprzyjemna dyskusje:)
08 grudnia 2013 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Hogata, a Ty co?Nazwisko zmieniałaś na Przepraszalska??????Napisałaś co myslałaś i nie widzę tam nic za co musisz przepraszać.Daj na luz:):):):)
U mnie mały cwaniak -dzięciołek zabrał się za obrabianie skorupek po włoskich orzechach,tłucze aż miło:):):)Skorupka prawie taka duża jak on sam:)Chyba sobie sprawię porządny aparat z dobrym obiektywem, bo mi tu takie fajne scenki uciekają aż żal:(
08 grudnia 2013 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Hogata, a Ty co?Nazwisko zmieniałaś na Przepraszalska??????Napisałaś co myslałaś i nie widzę tam nic za co musisz przepraszać.Daj na luz:):):):)
U mnie mały cwaniak -dzięciołek zabrał się za obrabianie skorupek po włoskich orzechach,tłucze aż miło:):):)Skorupka prawie taka duża jak on sam:)Chyba sobie sprawię porządny aparat z dobrym obiektywem, bo mi tu takie fajne scenki uciekają aż żal:(

Też bym sobie chciała dobry aparat sprawić,tylko nie wiem jaki,a lubię fotografować.Ciekawe gdzie podział się Geronimo,bo właśnie chciałam zasięgnąc jego porady w tej sprawie.
08 grudnia 2013 11:54
tina 100%

Też bym sobie chciała dobry aparat sprawić,tylko nie wiem jaki,a lubię fotografować.Ciekawe gdzie podział się Geronimo,bo właśnie chciałam zasięgnąc jego porady w tej sprawie.

Już sie kiedyś pytaąłm -są takie ze specjalnym obiektywem do fotografowania przyrody i celów ruchomych i na dalszą odległosc -koszt ok 2 tys zł.......więc teraz jeszcze nie ,najpierw ogrodzenie, bo nasz Yogisław sieje postrach na wsi:):):):Jeszcze jaki mandat zapłacimy:)
08 grudnia 2013 11:58 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Już sie kiedyś pytaąłm -są takie ze specjalnym obiektywem do fotografowania przyrody i celów ruchomych i na dalszą odległosc -koszt ok 2 tys zł.......więc teraz jeszcze nie ,najpierw ogrodzenie, bo nasz Yogisław sieje postrach na wsi:):):):Jeszcze jaki mandat zapłacimy:)

O ile dobrze pamietam,to musi być obiektyw do makrofotografi,żeby nawet żuczka na listku ładnie ująć.Niestety szczegółów nie znam,no i nie wiem jaki najlepszy byłby dla amatora,a wybór jest duży.Zakup to też plany przyszłościowe,bo teraz bede poprawki w chałupie wprowadzać.W internecie podejrzałam he,he,nie wiem co na to fachowiec,ale może da się zrobić.Jak ostatnim razem modernizowałam CO,to w oparciu o wcześniejsze doświadczenia z "flachowcami" no i mam jakies tam pojęcie o montażu układu CO,całe szczeście kolega fachowiec podręcznik mi podrzucił no i w necie też grzebałam,to wyrysowałam panu rozmieszczenie grzejników w mieszkaniu i sposób podłączenia.Zgodził się ze mną,i zaczął mnie powaznie ,ha,ha traktować,no i odbyło to sie szybciej ,bo już był  mój "projekt";).
08 grudnia 2013 12:11
Zajrzałam i nic nie ma.
08 grudnia 2013 12:14
Nie ma:(

08 grudnia 2013 12:17
Spróbuj jeszcze raz -EDYTUJ PROFIL-dodaj meila-ZAPISZ ZMIANY i powinien sie pojawić:)
08 grudnia 2013 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
Hahaha,ale sie usmialam:D:D:D:D:D
Ja tez kiedys wyszlam z domu,ale sie przestraszyli i podzialalo,szukali mnie wszedzie,wydzwaniali a ja nic,tylko napisalam smsa "nie martwcie sie o mnie,nie jst mi zimno,i radzcie sobie sami".....Musielibyscie widziec mine mojego meza,po moim powrocie-bezcenna:D:D:D:D:D:D:D