08 grudnia 2013 11:58 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63Już sie kiedyś pytaąłm -są takie ze specjalnym obiektywem do fotografowania przyrody i celów ruchomych i na dalszą odległosc -koszt ok 2 tys zł.......więc teraz jeszcze nie ,najpierw ogrodzenie, bo nasz Yogisław sieje postrach na wsi:):):):Jeszcze jaki mandat zapłacimy:)
O ile dobrze pamietam,to musi być obiektyw do makrofotografi,żeby nawet żuczka na listku ładnie ująć.Niestety szczegółów nie znam,no i nie wiem jaki najlepszy byłby dla amatora,a wybór jest duży.Zakup to też plany przyszłościowe,bo teraz bede poprawki w chałupie wprowadzać.W internecie podejrzałam he,he,nie wiem co na to fachowiec,ale może da się zrobić.Jak ostatnim razem modernizowałam CO,to w oparciu o wcześniejsze doświadczenia z "flachowcami" no i mam jakies tam pojęcie o montażu układu CO,całe szczeście kolega fachowiec podręcznik mi podrzucił no i w necie też grzebałam,to wyrysowałam panu rozmieszczenie grzejników w mieszkaniu i sposób podłączenia.Zgodził się ze mną,i zaczął mnie powaznie ,ha,ha traktować,no i odbyło to sie szybciej ,bo już był mój "projekt";).